Puhelin 010 778 7100

Tietoturvallinen
kotimainen

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Tietoturva

Gredi on kotimainen täysin tietoturvallinen ratkaisu. Tiedostot pysyvät tallessa suomalaiseen peruskallioon louhituissa, huipputekniikkaa hyödyntävissä konesaleissa. Varmuuskopiointi ja kriittisten kohteiden varmistukset sekä kahdennukset turvaavat automaattisesti kaiken materiaalipankkiin lataamasi aineiston ja informaation säilymisen.

Gredi Oy luottaa toimivaan tietoturvayhteistyöhön samaan Sontek-konserniin kuuluvan DataCenter Finland Oy:n kanssa. DataCenterin laaja osaaminen on Gredin käytössä ja kaikki Gredin omat sekä valtaosa Gredin palveluita käyttävien asiakkaiden digitaalisista aineistoista on tallennettu turvallisesti DataCenterin omiin konesaleihin. Ne sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä, hyödyntävät huipputekniikkaa ja varmistavat korkean käytettävyyden.

Tehokkaan ja turvallisen infrastruktuurin sekä laajan osaamisen lisäksi DataCenter Finlandin konesalit ovat myös ekologinen ja energiatehokas vaihtoehto. Esimerkiksi konesalien tehokas ja älykäs vapaajäähdytysjärjestelmä hyödyntää luonnollisia jäähdytysmenetelmiä keskimäärin yhdeksän kuukautta vuodessa.

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani