Puhelin 010 778 7100

Tuotetiedon
hallinta

helpoksi

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Tuotetiedon hallinta

Tuotetietoa vaivatta

Digitalisoitumisen sekä myynti- ja markkinointikanavien lisääntymisen myötä oikean tuotetiedon tarjoaminen oikeassa kanavassa ja oikeaan aikaan on haasteellista. Gredin digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisu on vastaus meta- ja tuotetiedonhallinnan ongelmiin. Ratkaisumme tekee informaation tunnistamisesta, muokkaamisesta ja hallinnasta vaivattomampaa kuin koskaan. Myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisesi säästävät aikaa ja rahaa, kun heidän ei tarvitse käyttää turhauttavasti aikaa tiedon hakemiseen ja sen tuoreuden varmistamiseen. Ja mikä tärkeintä, digiälykäs tuotetiedon hallinta tukee myynnin kasvua.

Kaikki formaatit, kaikki kanavat

Tuote-, meta- ja lisäarvotieto on nykyisin pääosin digitaalista. Pelkkä sähköinen tallennus ei kuitenkaan vastaa kaikkiin tiedonkäytön ja -julkaisun vaatimuksiin. Aineistoa tarvitaan julkaisukanavasta riippuen eri formaateissa. Esimerkiksi YouTube, Facebook, Vimeo ja Instagram suosivat kaikki hieman erilaisia videoformaatteja ja asettavat rajoituksia esimerkiksi videon kestolle ja resoluutiolle. Tuotepäällikön työ helpottuu olennaisesti, kun sähköiset työvälineet tukevat automaattisia muunnoksia, työnkulkuja ja materiaalin ajastettua julkistusta sosiaalisen median kanaviin.

Metatieto parantaa käytettävyyttä ja nostaa laatua

Hyvin suunniteltu ja täytetty metatieto nostaa kuviesi, videoidesi ja dokumenttiesi arvoa. Oikein personoidun ja hyvälaatuisen tuotekuvauksen tuoma lisäys verkkokaupan myyntiin voi olla kymmeniä prosentteja. Julkaisuaikoja ja -lupia seuraava järjestelmä on tuotepäällikölle korvaamaton työkalu. Materiaalia ei pääse julki ennenaikaisesti, eikä sitä käytetä vahingossa ilman lupaa.

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani