Puhelin 010 778 7100
100% quarantee
edellinen seuraava
 

Gredi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea julkaisemalla 100 digiviisasta vinkkiä digitaalisen aineiston hallinnasta. Jaamme vuoden 2017 aikana kanssasi parhaat vinkkimme digiviisaista ratkaisuista ja integraatioista, paljastamme tehokkaimmat toimintamallit ja arkirutiinejasi helpottavat digitaalisen aineistonhallinnan ominaisuudet. Poimi herkullisimmat palat osaksi omia toimintatapojasi!

Vinkit 1-33

Vinkki 34

Digitaalinen aineistonhallintajärjestelmä käsittelee tiedostosi niiden tiedostoformaatista (esim. .jpg, .docx, .flv) riippumatta. Aineistonhallinnan kannalta onkin hedelmällisempää luokitella digitaalinen omaisuutesi tiedostojen tyypin sijaan niiden sisällön mukaan, esimerkiksi kuvatiedostot (valokuvat/vektorigrafiikka), asiakirjat (muistiot, kirjeet, postitukset, tiedotteet), videot ja äänitiedostot.

Vinkki 35

Sähköiset toimintamallit kasvattavat digitaalisen omaisuutesi merkitystä ja arvoa. Niiden avulla vakioit markkinoinnin ja viestinnän prosessejasi ja mittaat ja hyödynnät brändi-investointejasi tehokkaammin.

Vinkki 36

Oikeilla työvälineillä luot keskitetyn näkymän tietoihisi. Digitaalinen aineistonhallintajärjestelmä auttaa sinua digitalisaation ja digi-informaation haltuunotossa. Säästät aikaa ja rahaa, kun sujuvoitat työnkulkujasi ja automatisoit rutiinejasi aineistonhallinnan avulla.

Vinkki 37

Digiosaamisen kasvaessa työn tuottavuus lisääntyy. Mitä tehokkaammin osaat hyödyntää sähköisiä toimintamallejasi ja työvälineitäsi, sitä paremmin pystyt tukemaan esimerkiksi sisällöntuottajiasi tai jälleenmyyjiäsi. Myös myyntisi lisääntyy. Esimerkiksi verkkokaupan myynti kasvaa, kun tuotekuvausten tiedot ovat ajan tasalla.

Vinkki 38

Pelkkä arkistointi ei ole digitaalisen omaisuuden hallintaa. Arkistointi on ollut perinteisesti aineistojen järjestämistä ja säilyttämistä niiden elinkaaren lopussa. Digitaalinen aineistonhallinta ei ole tarkoitettu tietojesi museoimiseen, vaikka se järjestääkin ja varmuuskopioi aineistosi. Oikein käytettynä aineistonhallinta tarjoaa pääsyn kaikkeen muuttuvaan ja kehittyvään tietoosi, jolla ei ole selkeää elinkaarta.

Vinkki 39

Lisäät digitaalisen omaisuutesi arvoa, kun luot integroimalla kokonaisvaltaisen näkymän tietoosi. Integroimattomissa järjestelmissä tai tiedostoissa makaavat tiedot eivät ole niin tuottavassa käytössä kuin voisivat. Jos tietoja pitää kerätä käsityötä monista lähteistä, jää työ liian helposti tekemättä tai parhaimmillaankin tulokset vanhentuvat nopeasti. Kun käytät digitaalista aineistonhallintaa alustanasi, voit tuoda kattavat tuote- ja asiakastiedot automaattisesti käyttöösi. Näet kokonaisuuden yhdellä silmäyksellä ja rakennat asiakastasi palvelevia ja myyviä viestejä.

Vinkki 40

Tuo tieto näkyville. Salattu tuotetieto myy huonosti. Huolehdi siitä, että digitaalisessa aineistonhallinnassa koostamasi tieto pääty saman tien myös asiakkaidesi ulottuville. Käytä automaattisia työnkulkuja, joiden avulla julkaiset useista järjestelmistä yhdistetyt tiedot suoraan verkkosivuille tai verkkokauppaan.

Vinkki 41

Yhdistele tietojasi. Kattava tieto on arvokkaampaa kuin hajanaiset yksityiskohdat. Haastattele asiakastasi kysy mitä kaikkea tietoa hän tarvitsee päätöksenteon tueksi. Tee suunnitelma siitä, mitä tietoja integroimalla parannat asiakaskokemusta selkeimmin ja kasvatat myyntiäsi eniten.

Vinkki 42

Hajauta työ, kokoa tulokset. Rakenna sisällöntuotantoverkostollesi välineet, joiden avulla se toimittaa materiaalia nopeasti, oikeassa muodossa ja oikeaan paikkaan. Anna järjestelmän huolehtia aineiston automaattisesta muokkaamisesta ja luokittelusta. Keskitä keräämäsi aineiston digitaalisen aineistonhallinnan alustalle, jossa myynnin, markkinoinnin ja tuotehallinnan käyttäjäsi voivat tuottaa näppärästi kampanjoita ja muita viestejä asiakkaillesi.

Vinkki 43

Integroimalla saat levitettyä ajantasaisen tiedon automaattisesti tärkeimpiin järjestelmiisi. Huolehdi, että tiedot synkronoituvat järjestelmien välillä tosiaikaisesti. Vältä tiedon versiointia eri järjestelmissä.

Vinkki 44

Kehitä tiedonsiirtoa kumppaneidesi ja liiketoimintayksiköidesi kanssa. Tarjoa asiakkaalle kokonaisvaltaisia vastauksia. Kerää tiedot yrityksesi eri liiketoiminnoista, järjestelmistä ja myös kumppaneiltasi. Kun teet työn asiakkaasi puolesta, helpotat asiakkaan päätöksentekoa ja madallat ostamisen kynnystä.

Vinkki 45

Aineistonhallintajärjestelmä helpottaa sisältöön pääsyä organisaatiossasi. Digitaalisen omaisuutesi käytettävyys paranee merkittävästi, kun tieto ei enää makaa henkilökohtaisilla kovalevyillä, vaan se on aineistopankissa halutessasi kaikkien ulottuvilla. Jaat aineistoja kätevästi myös organisaatiosi ulkopuolelle ja keräät kommentit yhteen paikkaan aineistonhallintaan.

Vinkki 46

Markkinointiautomaatio kasvattaa markkinointiin panostetun euron tuottoa. Lisäksi se auttaa yritystäsi palvelemaan asiakkaitasi entistä nopeammin ja täsmällisemmin.

Vinkki 47

Sähköistämällä liiketoimintasi prosesseja ja toimintamalleja lyhennät esimerkiksi markkinointimateriaaliesi tuotantoon ja hallinnointiin kuluvaa aikaa. Digitalisointi tehostaa myös aineiston jakelua ja automatisoi brändi-ilmeesi hallinnan.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani