Puhelin 010 778 7100

Näistä moduuleista
ratkaisusi räätälöityy

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Ratkaisurakenne

Digitaalisen aineistonhallinnan modulaarinen ratkaisu räätälöidään aina tarvetta vastaavaksi. Näin et maksa turhasta. Ratkaisu elää muutoksissasi ja skaalautuu joustavasti.

Ei riitä, että kaikki digitaalinen tieto keskitetään yhteen paikkaan.
Digiviisas yritys varmistaa tehot sillä, että järjestelmä on helppo hallita ja käyttää,
automatisoi rutiinit ja varmistaa tehokkaan markkinoinnin ja viestinnän sekä
brändihallitun asiakaskokemuksen kaikkialla.

Käyttäjäryhmien
Käyttäjien hallinta
Tietoturvatasojen huomiointi
Integraatiot muihin järjestelmiin

Tuote- ja metatieto
Materiaalit ja aineistot
Dynaamiset tuotepohjat
Kieliversiot
Versionhallinta
Automaattiset työnkulut
Personoitavat työpöydät
Brändiportaalit ja manuaalit

Kommentointi
Hyväksy/hylkää -toiminnot
Kilpailutus ja vertailu
Massaräätälöinti ja -personointi
Projektin- ja kampanjanhallinta
Hakutoiminnot
Raportointi ja analytiikka

Verkkosivut ja verkkomedia
Printtimedia
Sosiaalinen media
Sähköpostimarkkinointi
Markkinointiautomaatio
Verkkokauppa

Neuvonta
Suunnittelu
Toteutus
Koulutus

Digitaalisen aineistonhallinnan modulaarinen ratkaisu

Digitaalinen omaisuus pitää turvata

Monipuolisilla käyttäjäoikeuksien hallinnalla, eri moduuleilla ja automaattisilla työkaluilla sekä prosesseilla varmistat, että oikeilla tahoilla on pääsy juuri heidän tarvitsemiinsa tiedostoihin, osioihin, näkymiin ja moduuleihin muttei minnekään muualle.

HALLITSE KÄYTTÖOIKEUKSIA KÄTEVÄSTI!

Tiedostot pysyvät tallessa kotimaiseen peruskallioon louhituissa, huipputeknologiaa hyödyntävissä konesaleissa. Varmuuskopiointi ja eri kriittisten kohteiden varmistukset sekä kloonaukset varmistavat automaattisesti kaiken materiaalipankkiin lataamasi aineiston ja informaation. Koneen hajotessa tai kovalevysi kadotessa saamme helposti palautettua tuoreimmatkin materiaalit pikaisesti palvelumme avulla. Tekninen tukemme palvelee 24h.

VARMISTA DIGITAALISEN OMAISUUTESI TIETOTURVALLISUUS!

2

Mikä tahansa sisältö käy

Tiedostojen lataaminen on helppoa. Lataat tiedostot yksi tai useampi kerrallaan joko suoraan koneelta, älypuhelimesta, tai tabletilta eri aineistonsiirtotapoja (http-, HTTPS_, FTP-, tai Webdav-protokollia) apunasi käyttäen. Suuretkin tiedostot latautuvat nopeasti ja turvallisesti.

LATAA JA TALLENNA HELPOSTI!

Arkistoi aineistot yhteen yhteiskäytölliseen turvalliseen materiaalipankkiin. Automatisoimalla arkistointiprosessit voit varmistua, että tiedostot päätyvät säilöön sinne minne pitääkin ja oikeaan aikaan.Monimutkaistenkin työnkulkujen automatisointi onnistuu jouhevasti. Esimerkiksi tiedostojen lataukseen ja metatietojen syöttämiseen liittyy monia kohtia, jotka saattavat hankaloittaa aineiston käyttöä myöhemmin. Automatisoimalla kyseiset rutiinit varmistat, että kaikki olennaiset tiedot ovat aina paikoillaan.

ARKISTOI TURVALLISESTI JA AUTOMATISOI RUTIINIT!

3

Digiviisas hallinta tuo hyödyt

Älykkäät ja monipuoliset indeksoinnit ja hakutoiminnot tuovat tarvitsemasi aineistot sekä informaation hyppysiisi aina hetkessä, hait sitten tiedostonimen, meta- tai tuotetiedon tai vaikkapa kuvan värin perusteella. Automaattisesti luodut esikatselukuvat tekevät suurienkin tiedostomäärien selaamisesta jouhevaa. Löydät aina etsimäsi monipuolisia hakutoimintoja hyödyntämällä (pika-, tarkennettu, väri-, sisältö- ja äänihaku)

LÖYDÄ NOPEASTI!

Digitaalisen aineistonhallinnan modulaarinen ratkaisu on intuitiivinen ja helposti omaksuttava. Mitä suuremmaksi aineistomäärä kasvaa, sitä tärkeämmäksi aineiston looginen järjestely, indeksointi ja lajittelu muuttuvat. Autamme sinua suunnittelemaan selkeän ja älykkään kansiorakenteen, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita ja huomioi eri käyttäjäryhmät. Näin kaikki tiedostot ovat aina oikeissa paikoissa, oikeiden henkilöiden löydettävissä nopeasti.

HALLITSE JA ORGANISOI INFORMAATIOTA JA KÄYTÄ SITÄ HELPOSTI!

Tuota brändihallittua materiaalia nopeasti, helposti ja ilman taitto- tai kuvankäsittelyosaamista missä vain. Personoi runsaasti käytetyt aineistot (kutsut, diginäytöt, esitteet, käyntikortit, julisteet yms.) dynaamisten aineistopohjien avulla. Valitse samasta pohja-aineistosta eri versiot eri kanaviin sopiviksi, eri formaatteihin (mm. JPEG tai PDF) tai eri väriavaruuksiin (RGB tai CMYK).

MUOKKAA JA PERSONOI DYNAAMISESTI!

4

Monikanavainen julkaisu varmistaa tehokkuuden

Ratkaisullamme lähetät suuretkin tiedostot tai tiedostomäärät maailman joka kolkkaan turvallisesti muutamalla klikkauksella. Jaa tiedostot joko yksittäin tai aineistokoreihin pakattuina, tai lähetä vastaanottajalle latauslinkki. Linkit voi määritellä avoimiksi tai vain valituille henkilöille suojattuna käyttöoikeusaikarajoitettuna tai ilman mitään aikarajaa. Aineistonkatselunäkymästä näet, kuka ja koska on ladannut mitäkin tiedostoja ja koska viimeksi. Voit jakaa aineistot myös suoraan materiaalipankista verkkosivuillesi ja sosiaalisen median kanaviin.

JAA ONGELMITTA KAIKKIIN KANAVIIN!

Tarkkaile laajempia trendejä ja kokonaisuuksia tai seuraa vaikka tiedostokohtaisesti käyttöä ja latauksia. raportit kertovat, mitkä tiedostot ovat suurimmassa käytössä, kuka niitä on käyttänyt ja koska.

ANALYSOI JA RAPORTOI TARPEESI MUKAAN!

5

Et jää yksin. Gredi tukee.

Gredin tuotantotiimi tukee asiantuntijoitasi kaikissa mahdollisissa haasteissa suunnittelusta toteutuksiin. Digitaalisen aineistonhallinnan modulaarinen ratkaisu on helppokäyttöinen. Koulutamme silti aina asiakkaamme ratkaisumme käyttäjiksi ja ylläpitäjiksi ja varmistamme ratkaisumme jatkuvan toiminnan yhteisesti sovittavalla tavalla.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani