Puhelin 010 778 7100

Tule digiviisaaksi.
lukemalla.

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Digiviisaan 100 vinkkiä

Vinkki 33

Aineistonhallintajärjestelmä replikoi metadatasi automaattisesti. Voit integroida aineistonhallintajärjestelmääsi vaikkapa tuotetietojen hallintajärjestelmän (PIM). Metatiedot siirtyvät järjestelmästä toiseen ja edelleen verkkokauppasovellukseesi. Metatietoihin tehdyt muutokset päivittyvät kaikkiin järjestelmiin automaattisesti. Aineistonhallinta kasvattaa lisäarvoa, kun tuotat sen avulla verkkokauppasovellukseen automaattisesti oikean kokoiset ja muotoiset tuotekuvaversiot.

Vinkki 32

Säästät kustannuksia, kun keskität digitaalisen omaisuutesi yhteen paikkaan. Aineistonhallintajärjestelmässäsi ajantasaiset tietosi ovat kaikkien saatavilla. Ilman keskittämistä päädyt helposti tilanteeseen, jossa eri ihmiset eri yksiköissäsi luovat päällekkäistä ja pahimmassa tapauksessa ristiriitaista sisältöä. Työn ja tiedon jakamisen kustannukset kasvavat. Jos soppaan lisätään kieliversiot ja materiaalien käännöstyöt, kustannusvaikutukset kertaantuvat jälleen.

Vinkki 31

Aineistonhallintajärjestelmä tarjoaa käyttöösi oivallisia työkaluja visuaalisen omaisuutesi hallintaan. Järjestelmä esimerkiksi tallentaa automaattisesti kuvistasi, bannereitasi ja videoistasi versiot eri käyttötarpeisiin. Voit tuoda brändihallittuihin dynaamisiin tuotepohjiin sisällön suoraan tarjousjärjestelmästäsi tai tuotetietojen hallintajärjestelmästäsi. Monikanavajulkaisun työkaluilla otat haltuun printti- ja sähköisten materiaalien työstämisen ja julkaisun. Et tarvitse enää muita ohjelmistoja esimerkiksi uutiskirjeiden luomiseen ja jakeluun tai sosiaalisen median julkaisuihin.

Vinkki 30

Aineistonhallintajärjestelmä tehostaa tallennustilasi käyttöä. Suurikokoiset tiedostot, kuten kuvat ja videot, eivät lohkaise leijonanosaa kovalevyltäsi. Ja pilveen tallennetut tiedot eivät vie koneeltasi lainkaan muistitilaa. Saat tiedoistasi myös automaattisesti varmuuskopiot.

Vinkki 29

Työnkulku on vakioitu ja järjestetty tehtäväsarja. Aineistonhallintajärjestelmällä pyritään automatisoimaan manuaalisia työnkulkuja. Järjestelmä tallentaa esimerkiksi kuvista ja videoista automaattisesti eri variaatiot sähköisiin kanaviin (verkkosivuille, sosiaaliseen mediaan ja uutiskirjeisiin) tai painettavaan esitteeseen.

Lue lisää digiviisaan vinkkejä täältä ›
Digiviisaan päättäjän opas

 

Kerromme uunituoreessa Digiviisaan päättäjän oppaassa, miten muutat digitaalisen omaisuutesi helposti hyödynnettävään muotoon ja jakelet viestejä hallitusti monikanavaisessa ympäristössä. Opit lisää työtavoista, prosesseista ja työkaluista, joilla hallitset brändisi elämää perinteisten myyntipisteiden ohella virtuaalisilla kauppapaikoilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tämä kaikki on digitaalista älyä, jonka avulla voit kasvattaa liiketoimintasi kannattavuutta.

Löydät oppaasta vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Mitä perinteinen ja digiviisas organisaatio tekevät eri tavoin?
Millainen on digitaalisesti kilpailukykyinen yritys?
Miksi monikanavaisuus edellyttää digiälyä?
Miten digiviisaus liittyy tuotehallintaan?
Miten digiäly tehostaa markkinointiasi?
Miten digiäly parantaa prosessisi laatua?
Miten ohjaat tavoitetta, et vain tehtäviä?

Digiviisaan päättäjän opas on suunnattu päättäjälle, joka haluaa parantaa digitaalisen omaisuutensa käyttöarvoa ja sen jatkuvaa hallintaa. Kerromme, miten korvaat paljon henkilötyötä vaativia rutiineja oikeilla työvälineillä ja kehität tiedonjakamisen, julkaisun ja hallinnan toimintamallejasi.

Tarjoamme digiviisaalle päättäjälle, markkinointi-, viestintä- ja tuotepäällikölle terabitin verran keinoja, joiden avulla hallitset ja jakelet digi-informaatiotasi entistä tehokkaammin. Paljastamme myös, millaisia parhaita käytäntöjä hyödyntämällä säästät roimasti euroja. Automatisoit, hallitset ja nopeutat monia markkinoinnin ja viestinnän toimenpiteitäsi.

Tule Digiviisaaksi. Lue Gredin oppaat!

Digitaalisen aineistonhallinnan käyttöönotto-opas

Kerromme uudessa oppaassamme miten otat digitaalisen aineistonhallinnan kitkatta käyttöösi. Oppaan avulla alat nauttia täydellä teholla jämptin aineistonhallinnan tuomista kustannus- ja aikasäästöistä heti alusta asti.

Tarjoilemme ideoita ja esimerkkejä miten digitaalinen aineistonhallinta muuttaa markkinoijan elämän helpommaksi. Käytännön vinkit ja vertaiskertomukset tasoittavat tietäsi tehokkaampiin työnkulkuihin.

Emme keskity oppaassa ohjelmistoon tai sen ominaisuuksiin. Digitaalisesta aineistonhallinnasta on hyötyä vasta kun sitä käytetään ja mielellään oikein. Siksi keskitymmekin siihen, miten virität organisaatiosi anturit oikeaan asentoon ja millaista apua siihen on tarjolla.

Opas sopii sinulle kuin nenä päähän
– jos paraikaa harkitset digitaaliseen aineistonhallintaan siirtymistä tai
– olet ottanut jo ensiaskeleet ja haluat edelleen kasvattaa markkinointiprosessiesi tai brändinhallintasi tuottavuutta.

Oppaan luettuasi tiedät
– miten sovitat yrityksesi toimintamallit uuteen ajattelumalliin
– miten ohjeistat käyttäjät ja kumppanit
– miten aineistot kannattaa valmistella ja tallentaa
– mitä käytön yhteydessä kannattaa ottaa huomioon
– miten voit kartoittaa käyttäjiesi osaamisen ja tunnistaa koulutustarpeen
– millaista apua käyttöönottoon ja jatkuvaan kehitykseen on tarjolla.

Oppaasta on iloa varsinkin
– markkinoinnin
– brändinhallinnan
– mainonnan
– viestinnän ja
– myynnin ammattilaisille ja päättäjille

Tule Digiviisaaksi. Lue Gredin oppaat!

Digitaalisen aineistonhallinnan pikaopas

Uusi Digitaalisen aineistonhallinnan pikaopas tarjoaa vastauksia sähköisistä brändinhallinnan palveluista markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilaisille.

Mitä on digitaalinen aineistonhallinta?
Digitaalinen aineistonhallinta (Digital Asset Management, DAM) on palvelu, jonka avulla johdat yrityksesi
brändiin liittyvää sähköistä aineistoa. Kyseessä ei ole pelkkä aineistopankki, vaan palvelun avulla
versioit myynnin ja markkinoinnin materiaalia sekä johdat uuden materiaalin tuotantoa.

Palvelu tarjoaa työvälineet myös aineiston hallittuun personointiin, jouhevaan kommentointiin,
turvalliseen jakamiseen ja projektien hallintaan.

Mitä hyötyä digitaalisen aineistonhallinnan pikaoppaasta on?
Opas kertoo, miten kasvatat brändisi arvoa ja vauhditat työprosessejasi digitaalisen aineistonhallinnan avulla. Oppaan luettuasi tiedät, kuinka vähennät turhaa työtä ja käytät digitaalista omaisuuttasi tehokkaasti hyödyksesi.

Tule Digiviisaaksi. Lue Gredin oppaat!

GREDI-minioppaat

Sähköisissä minioppaissamme pureudumme digitaalisen aineistonhallinnan yksityiskohtiin ja ratkaisumalleihin. Kerromme, miten hommat etenevät käytännössä ja miten hyödynnät Gredin aineistonhallintajärjestelmää arkirutiineissasi.

Digiviisas aineistonhallintajärjestelmä    Automatisoi sosiaalisen median päivityksesi    Helpota tiedonkulkua uutiskirjeella    Aineistojen jakaminen ja kommentointi    Esitteet julkaisukuntoon tunnissa    Digiviisas innovaatiopaketti

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani