Puhelin 010 778 7100

Lyhyesti
gredistä.

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Gredi on Suomen johtava digitaalisen aineistonhallinnan yritys.  Toimintamme on puolueetonta ja luotettavaa ja teemme työtämme innokkaasti ja pitkäjänteisesti – osoituksena siitä meillä on jo yli 20 vuoden kokemus toimialalta.

Tarjoamme arkea helpottavia ratkaisuja digitaalisten aineistojen hallintaan, säilytykseen ja julkaisuun. Ratkaisuillamme ja osaamisellamme helpotamme asiakkaidemme arkea ja säästämme heidän aikaansa sekä resurssejaan. Omat kotimaiset, innovatiiviset tuotteet ja palvelut soveltuvat niin suuryritysten kuin myös pienyrittäjien käyttöön. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja tarjoamme niihin selkeät, helppokäyttöiset, valmiit ja modulaariset ratkaisut integrointia ja kustomointia myöten. Avaimet käteen.

Toimintamme asiakaslähtöisyyden varmistamiseksi mittaamme asiakaskokemusta ja –tyytyväisyyttä säännöllisesti. Haluamme kehittää palvelujamme niin, että asiakkaan tarpeet pysyvät edelleen keskipisteessä. Tätä varten käynnistimme uudenlaisen yhteistyömallin – Gredi Customer Roundtable’in, jossa asiakkaillamme on mahdollisuus vaikuttaa suoraan siihen, miten Gredin palvelut kehittyvät tulevaisuudessa. Luvassa on innostavia keskusteluja ja vuorovaikutusta. Tule mukaan, soita Ristolle.

Haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän. Gredi Roundtable on digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneiden asiantuntijayritysten verkosto, joka yhdessä tarjoaa ratkaisuja digitalisoitumisen moniin haasteisiin. Verkostoon kuuluvat mm. TaitoUnited Oy, Ediste Oy, Time Films Oy, Unigrafia Oy ja MicroMedia Oy. Tämä foorumi rikkoo raja-aitoja ja tuottaa kenties aivan uudenlaisia yhteistyömuotoja. Pysy kuulolla!

sontek

Olemme osa vakaata, kotimaista Sontek-konsernia
Gredi on osa itsenäistä, kotimaista ja vakavaraista Sontek-konsernia. Konserni auttaa meitä kasvamaan ja tarjoaa meille huippuammattilaisten arvokkaan verkoston sekä tuen. Konsernin Sontek-yritysten missiona on tuottaa pitkäjänteisiä, ympäristöystävällisiä ja asiakkaan liiketoimintaa tukevia ja kehittäviä tietotekniikan ratkaisuja. Lisää tietoa Sontek-konsernista löydät osoitteesta www.sontek.fi.

Yhteistyökumppanit
Strategiamme on keskittää osaamisemme omien tuotteiden ja palveluiden ydinalueille ja muun vaaditun osaamisen hankimme yhteistyökumppaneilta. Oman tuotekehityksemme tueksi olemmekin rakentaneet vahvan huipputeknologian kumppaniverkoston, jonka osaaminen myös kansainvälisesti vertailtuna on huipputasoa. Siksi voimme tarjota modernit verkkokauppa- ja PIM-ratkaisut sekä toimintaprosessien analysointipalvelun aina asiakastarpeen mukaan.

DataCenter Finland Oy
DataCenter Finland Oy – maailmanluokan konesaliratkaisut ja niihin liittyvät palvelut. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.datacenter.fi.

finestmedia

Finestmedia – huippuluokan ohjelmistokehitysosaamista tuotekehityksemme tueksi ja asiakasprojekteissa jatkeeksi. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.finestmedia.ee.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani