YHTENÄINEN BRÄNDI
KAIKISSA KANAVISSA

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Brändinhallinta

Johda brändiä tehokkaasti

Sisältömarkkinointi ja monikanavaympäristö asettavat haasteita, joista yksi on brändinhallinta. Brändiaineisto kulkee useiden käsien läpi ja virheellisen viestin riski kasvaa. Gredi Content HUBin avulla johdat brändiäsi tehokkaasti ja parannat asiakaskokemusta. Strategian mukaiset brändiohjeistukset ja -manuaalit ovat yhdessä materiaalipankissa ja sieltä jaettavissa asianosaisille oikean sisältöisinä, oikeassa muodossa ja oikeissa kanavissa. Kuvapankki tarjoilee oikeanlaiset brändikuvat. Videot löytyvät samasta palvelusta.

Voit hyödyntää Gredi Content HUBin tekoälyä ja automatiikkaa, kuten videoiden automaattista tekstitystä. Saat käyttöösi työtä sujuvoittavia, älykkäitä integraatioita eri liiketoimintajärjestelmiin. Nopeutat kaikkien työtä, ja annat onnistumisen elämyksiä niin tiimillesi kuin kohderyhmillesi

Helppoa ja nopeaa

Gredin digitaalisen aineistonhallinnan avulla brändisi näkyy kaikkialla suunnitellun mukaisena. Fontit, kuvat, värit, mittasuhteet ja pistekoot ovat aina oikeat, vaikka formaatit ja käyttökohteet vaihtuvat. Luot samoista, yhdestä paikasta löytyvistä osista aineistot internetiin, painettuihin lehtiin, tuotepakkauksiin, sähköpostikampanjoihin ja vaikkapa mainoslahjoihin. Äänet, liikkuvat kuvat ja bannerit kulkevat mukana yhtä lailla – digiviisaasti.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani