Julkaise
monikanavaisesti

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Julkaiseminen

Yhdenmukainen julkaiseminen kaikissa kanavissa

Kun käytössäsi on Gredin digitaalinen aineistonhallinta, aineistosi yhdenmukainen ja monikanavainen julkaiseminen käy nopeasti hyödyntäen pitkälti automatisoituja rutiineja. Monikanavajulkaiseminen koostuu kolmesta osasta:

1. Input eli aineiston tallennus: kuvat ja metatieto

Aluksi kuva tallennetaan materiaalipankkiin. Samalla syötetään kuvaan liittyvät metatiedot, kuten hinta, tuotenimi, tuotekoodi ja kuvaus.

2. Aineiston personointi: dynaamiset aineistopohjat

Prosessin sydämessä ovat dynaamiset aineistopohjat. Ne varmistavat, että aineistosi pysyvät yhtenäisinä, vaikka työntekijä, media, maa tai kielialue vaihtuisivatkin. Kun olet kerran luonut älykkäät aineistopohjat eri käyttötarkoituksiin, ne löytyvät järjestelmästä valmiina käyttöösi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Dynaamiset aineistopohjat sisältävät valmiiksi oikeat logoversiot, värit, fontit, muotoilut ja muut brändielementit. Eri käyttökohteisiin tarkoitettu aineisto on taatusti yhtenäistä. Jokainen käyttäjä voi personoida aineistopohjista oikeat brändihallitut versiot omiin tarpeisiinsa, ilman kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien osaamista tai ammattilaisten apua.

3. Kanavaan toimitus: työnkulut eri kanavissa

Lopuksi lähetät valmiit aineistot suoraan haluttuun käyttökohteeseen. Kuvapankki tarjoilee yhdestä kuvasta oikean version niin internetiin, painoaineistoihin, mobiilikanavaan, sosiaaliseen mediaan kuin vaikkapa uutiskirjekäyttöön. Printtikanavassa Gredin aineistonhallinta tarjoaa keinot myös painotarjouskilpailutukseen.

Gredin palvelussa uutiskirje on täysiverinen sähköpostimarkkinoinnin työkalu. Toiminto kattaa kaikki uutiskirjeen vaiheet suunnittelusta jakamiseen ja tavoittavuuden seurantaan. Dynaaminen uutiskirjepohja auttaa sinua viemään teksti- ja kuvasisällöt helposti ja nopeasti paikalleen. Brändielementit kuten logot, värit ja asettelut pysyvät aina muuttumattomina. Näet yhdellä silmäyksellä, kenet uutiskirje on tavoittanut. Haut ja vastausten analysointi hoituvat myös vaivattomasti.

Personoitu markkinointiviesti erottuu ja tehoaa paremmin kuin viesti, joka on tarkoitettu kenelle tahansa. Gredin aineistonhallinta tuottaa näppärästi personoidut viestit sähköpostimarkkinointiin. Lähetät viestit järjestelmästä suoraan asiakkaalle. Voit tehdä taktista markkinointia etkä tarvitse välikäsiä. Säästät aikaa ja rahaa, kampanjasi purevat paremmin ja liikut entistä vikkelämmin. Lisäksi järjestelmä luo lähetyksistäsi täsmälliset raportit, joista näet tilastot ja palautteet.

Tutustu Gredin digitaaliseen aineistonhallintaan!

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani