Tietoturvallinen
kotimainen

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Tietoturvallinen aineistonhallinta perustuu kotimaiseen peruskallioon

Gredi on kotimainen tietoturvallinen ratkaisu. Tiedostot pysyvät tallessa suomalaiseen peruskallioon louhituissa, huipputekniikkaa hyödyntävissä konesaleissa. Varmuuskopiointi ja kriittisten kohteiden varmistukset sekä kahdennukset turvaavat automaattisesti materiaalipankkiin lataamasi informaation säilymisen.

Gredi Oy luottaa toimivaan tietoturvayhteistyöhön samaan Sontek-konserniin kuuluvan Valtin kanssa. Valtin laaja osaaminen on Gredin käytössä ja kaikki Gredin omat sekä valtaosa Gredin palveluita käyttävien asiakkaiden digitaalisista aineistoista on tallennettu Valtin konesaleihin. Ne sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä, hyödyntävät huipputekniikkaa ja varmistavat korkean käytettävyyden.

Valtilla on kansainväliset ISO/IEC 27001:2013-standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti ja ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti, sekä uusimpana ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Kaikki sertifikaatit kattavat koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit.

Tehokkaan ja turvallisen infrastruktuurin sekä laajan osaamisen lisäksi Valtin konesalit ovat ekologinen ja energiatehokas vaihtoehto. Konesalien älykäs vapaajäähdytysjärjestelmä hyödyntää luonnollisia menetelmiä keskimäärin yhdeksän kuukautta vuodessa.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani