SDP

Dynaamiset tuotepohjat helpottavat kaikkien kampanjatyötä

Julkinen ja kaikille avoin palvelu innostaa puoluetyöhön

SDP on tehnyt näyttävän markkinointiteon puolueväkensä työn edistämiseksi: SDP antaa omilla nettisivuillaan jäsenilleen mahdollisuuden tehdä itse helposti omia kampanjamateriaalejaan. Palvelu on julkinen ja kaikille avoin, ja sen sydämenä sykkii Gredi Content Hub.

”Näin rohkea teko on tuonut paljon hyvää tulosta”, kertoo SDP:n digitaalisten palvelujen kehittäjä Jarkko Piirainen.

SDP:n väki käyttää innolla ja ahkerasti dynaamisia tuotepohjia

”Dynaamiset pohjat on meille se juttu! Gredin työkalun avulla voimme tuottaa keskitetysti kaikkea, mitä kenttä kaipaa. Sen avulla SDP:n ehdokkaat voivat tehdä itse kätevästi ja nopeasti ilmoituksia, julisteita, postikortteja ja käyntikortteja. Brändinhallinta on takuuvarmaa, koska SDP:n visuaaliset peruselementit pysyvät aina samoina esimerkiksi ilmoituksissa. Ne on valmiiksi mietitty. Kun ehdokkaat tekevät Gredin palvelussa esimerkiksi kutsuja torikahveille lehti-ilmoituksilla, ilmoitustekstit ja oma kuva on helppo syöttää valmiiseen, dynaamiseen pohjaan. Ja sitten ilmoitus onkin valmis”, Jarkko Piirainen kertoo.

”Myös some-kuvia voi tehdä nopeasti Gredin palvelun avulla, ja tätä hyödynnetäänkin meillä paljon.”

”Vaalien aikaan palvelu on erittäin kovassa käytössä. Se säästää ehdokkailta rutkasti rahaa, kun ei tarvitse teettää mainostoimistolla mitään. Palvelu on osoittautunut erinomaiseksi ja hyödylliseksi käytössä”, summaa Jarkko Piirainen.

SDP:n työkalua voit katsoa tästä: https://sdp.fi/fi/tyokalut/

Lisätietoja saat huipputyypeiltä:

Jarkko Piirainen, digitaalisten palvelujen kehittäjä, SDP
+358 50 3030 245, jarkko.piirainen@sdp.fi
www.sdp.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+358 40 849 2620, risto.pasanen@gredi.fi
www.gredi.fi

 


Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue SDP on noin 40 000 jäsenen koko maan kattava puolue. SDP:n ihanteena on yhteiskunta, jossa vapaus voittaa alistamisen, humaanisuus suvaitsemattomuuden ja oikeudenmukaisuus itsekkyyden. Puolueelle tärkeää on työ ja työelämä, julkiset palvelut ja turvalliset asuinympäristöt, heikoimmista huolehtiminen, ympäristöongelmien poistaminen sekä sivistyksen vaaliminen.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani