Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

SALES SEKÄ CUSTOMER SUCCESS MANAGERIA

GREDI OY on 100% kotimainen, alamme johtava brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan ohjelmistoja ja palveluja kehittävä sekä tarjoava yritys. Olemme tehneet näitä töitä yli 20 vuotta. Toimimme osana mediakonserni PunaMusta Media Oyj:tä. Verkkopalvelujamme käyttävät yli 165 maassa yksityiset ja julkiset, suuret ja kasvuorganisaatiot älykkääseen ja turvalliseen digiaineistojen tallentamiseen, hallintaan, muokkaukseen, säilytykseen, jakeluun ja monikanavajulkaisuun. www.gredi.fi

Toimintamme kasvaessa haemme ainutlaatuisten ratkaisujemme ja asiakkaidemme (katso  www.gredi.fi/asiakkaat/ ) sekä toimintamme kasvun tueksi KAHTA

SALES SEKÄ CUSTOMER SUCCESS MANAGERIA

heittäytymään täysillä asiakkaidemme, Gredin ja oman menestyksensä kasvattajiksi.

Haemme energisiä, positiivisia, proaktiivisia ja ratkaisukeskeisiä ammattilaisia brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan johtavan yrityksen huippupaikoille. Roolisi rakentuu motivaatiosi ja osaamisesi mukaisesti. Tarjoamme menestysmahdollisuudet upeine etuineen kahteen eri rooliin.

SALES MANAGER

Tehtävänäsi on uusasiakashankinta ja -myynti sekä lisämyynti nykyisille asiakkaillemme. Teet myyntityötä rakkaudesta lajiin, ja jokainen uusi asiakas ja onnistunut kauppa on sinulle WOW-elämys!

Olet energinen, proaktiivinen ja tuloksellinen. Nautit työstä asiakkaiden ja tiimin kanssa ja huolehdit hyvin asiakkaista. Keskustelet ja kuuntelet asiakkaitamme eri tasoilla. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen ja asiakassuhteiden rakentaja ja kasvattaja. Haluat olla alasi ehdoton huippu! Osaat oivalluttaa tulevat ja nykyiset asiakkaamme parhaiden digiviisaiden ratkaisujen laajaan hyödyntämiseen. Nautit haasteista, et luovuta, ja olet kyvykäs useiden samanaikaisten projektien toteuttamisessa. Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote, upea tiimihenki ja hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Ennen kaikkea olet nälkäinen tuloksentekijä auttaessasi asiakkaitamme menestymään loikkaamalla digitaalisen brändin ja aineistonhallinnan uuteen aikakauteen.

CUSTOMER SUCCESS MANAGER

Osaavana ammattilaisena varmistat myyjiemme onnistumiset, asiakaskokemuksien kasvattamisen ja omaat kyvyt vapauttaa myyjät seuraavaan kaupantekoon. Ymmärrät ja seuraat asiakkaidemme tavoitteita, toimit asiakkaidemme ja tuotantomme välissä koordinoiden projekteja/toteutuksia, varmistat palvelujemme käynnistämiset, jalkauttamiset ja jatkuvan kehityksen asiakkaidemme odotusten ja tarpeiden mukaisesti. Asiakastyytyväisyys on sinulle sydämen asia!

Customer Success Managerina olet lähellä asiakkaitamme ja osaat ylläpitää ja kasvattaa asiakaskokemuksia, parantaa toimintamalleja tuomalla heille näkemyksiä ja asiantuntemusta alan trendeistä. Keskustelet sujuvasti johtotason, päälliköiden, palvelun omistajien, käyttäjien ja sidosryhmien kanssa palveluidemme ja ratkaisuidemme arvoista ja hyödyistä, laajentaen myös palveluntarjontaamme heille.

Arvostamme

-Ratkaisukeskeistä ja oivaltavaa tuloksentekokykyä.
-Projektien johtamista ja hallintaa.
-Menestystä ja näyttöjä digipalvelujen ja -ratkaisujen b-to-b myynnissä.
-Taitoa ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaympäristöjä, kartoittaa tarpeet ja myydä ratkaisut.
-Esiintymistaitoa diginä ja livenä, suomeksi ja englanniksi.
-Intoa ja nopeutta jatkuvaan oppimiseen ja myös asiakkaidemme kouluttamiseen.
-Pitkäaikaista sitoutumista ja aktiivista yhteistyökykyä.
-Kaupallista tai teknistä ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa, tai muutoin sopivaa taustaa.

Ja jos sinulla on vieläpä alamme kokemusta, Brand and Digital Asset Management, sepä olisi kiva lisä.

Tarjoamme Sinulle kattavan koulutuksen, näköalapaikan alan johtavassa yrityksessä, erinomaiset edut, osaavat kollegat, vakituisen kokopäivätyön sekä loistavan työympäristön. Pääset verkostoitumaan eri toimialojen johtavien yritysten päättäjien ja sidosryhmien kanssa sekä oppimaan jatkuvasti lisää eri toimialoilta. Modernit toimitilamme ovat Espoon Otaniemessä. Joustava etä-, liikkuva ja lähityö on osa kulttuuriamme. Innostuneessa ammattilaistiimissämme on hyvä yhteistyöhenki ja tekemisen meininki.

Hae tehtävään 28.01.2022 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Headhunter Jukka Mustonen, jukka.mustonen@targetheadhunting.fi ja puhelin 050 4348140

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani