Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Gredi Oy etsii ammattitaitoiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen!

 

Digitaalisen aineistonhallinnan manageria ”Digital Asset Management and Content Hub Manager”

Tehtävässä toimit ”Gredi Content Hub Team” -asiakastiimin avainpelaajana asiakkaidemme tarpeiden ja arvojen toteuttajana sekä tuottajana heidän digitaalisten materiaalien ja lisäarvotietojen tuotannossa sekä niiden hallinnassa. Tuotat heille selkeää säästöä ja tuottoa omalla proaktiivisella työlläsi koko tiimin voimin sekä digiviisaiden palveluidemme avulla asiakassuhteita ja asiakaskokemusta kasvattaen. Toteutat erilaisia asiakasprojekteja ja osallistut palveluidemme käyttöönottoihin sekä jalkautuksiin yhdessä muiden tiimiläisen kanssa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja kehittävän tehtäväkokonaisuuden Gredin Content Hub tiimissä ( tuotanto & asiakaspalvelutiiimimme ). Toimit eri toimialojen johtavien yritysten parissa mielenkiintoisessa, uudistuvassa ja haastavassa toimintaympäristössä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja -työtavat sekä ympärillesi energiset sekä osaavat kollegat. Löydät meiltä ammatillista osaamistasi kasvattavia haasteita ja autamme koko huipputiimimme kanssa Sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kannustus, innostus, koulutus ja tuki ovat jatkuvaa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja yrityksemme hyvät henkilöstöedut Sinulle. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksin varrella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta asiantuntijuutta ja kykyä toimia niin itsenäisesti kuin osana dynaamistatiimiä. Olet jo kartuttanut kokemustasi eri digi- ja printtiaineistojen ja -palveluiden parissa viestinnän, brändin ja markkinoinnin toteutuksissa. Sinulla on toivottavasti myös kokemusta toimialastamme ja olet tottunut systemaattisesti edistämään useampia päällekkäisiä hankkeita samanaikaisesti. Innostut työstä, joka vaatii  oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteistä sitoutumista asiakkuuksien sekä oman osaamisen kehittämiseen. Työotteesi on tuloshakuinen, ratkaisukeskeinen ja ensiluokkaiseen asiakaspalvelukokemukseen tähtäävä.

Paikka on Sinun, jos Sinulla on

  • ymmärrys brändi- ja markkinointiaineistojen (digi ja print) tuottamisesta, hallinnasta, laadusta ja julkaisemisestatuttua monikanavaisten digitaalisten aineistojen ja sisältöjen vaateet sekä ominaisuudet
  • tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi viestinnän, tekniikan tai/ja markkinoinnin sektoreista)
  • kyky oppia ja soveltaa nopeasti uusia sovelluksia, projekteja ja prosesseja
  • kokemusta www-toteutusten suunnittelusta ja niiden toteuttamisesta (HTML/CSS)
  • Adobe Creative Cloud, Microsoft Office, Outlook, JIRA, CSS, HTML ja WordPress osaamista
  • kokemusta ja ymmärrystä verkkopalveluista (esim. DAM, MRM, PIM-palveluista)
  • hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi

Innostuitko, onko tämä sinun työsi? Jos tuntuu siltä, niin toimi heti ja ota yhteyttä sekä kerro meille itsestäsi lisää. Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen meille viimeistään 30.4. klo 16:00 mennessä sähköpostitse otsikolla “Gredi Content Hub Manager” osoitteeseen rekrytointi@gredi.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa to 28.3. klo 12:00 – 13:00 tai ti 10.3. 14:30 – 15:30 mielellään toimitusjohtaja Risto Pasanen, puh. 040-849 2620.

Lue lisää Gredistä täältä.

 

 

 

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani