Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA

Gredi on 100% kotimainen, alamme johtava brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan ohjelmistoja kehittävä, tarjoava ja ylläpitävä ICT-alan palveluyritys. Olemme osa kotimaista PunaMusta Media Oyj konsernia. Gredin ratkaisuja ja palveluja käyttävät kaiken kokoiset yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot. Älykäs, vastuullinen ja turvallinen monikanavainen brändinhallinta ja digitaalisten aineistojen säilytys, hallinta, muokkaus, julkaiseminen ja jakaminen eri medioihin ovat ydinosaamistamme. Verkkopalveluillamme on yli 150.000 käyttäjää globaalisti yli 165 maassa. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.gredi.fi ja asiakkaisiimme https://www.gredi.fi/asiakkaat/ sekä esittelyvideoomme https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haemme nyt kasvavaan joukkueeseemme motivoituneita ja innostuneita pelaajia.

GRAAFINEN SUUNNITTELIJA, julkaisuautomaatio ja AutoTaitto työnkulku

Oletko visuaalinen näkijä ja graafinen osaaja, joka ei haaveile mainostoimiston johtavan AD:n pestistä, vaan rakastaa graafisen suunnittelun perusteita? Ymmärrät brändien visuaalisten identiteettien tärkeyden. Tykkäät viilata pilkkua, etkä kavahda järjestelmiä ja järjestelmällistä tekemistä.

Vastaat julkaisujen automaation visuaalisesta suunnittelusta asiakkaille alusta loppuun, sekä osallistut julkaisujen konseptien ja yleisilmeen suunnitteluun yhdessä muun tiimin ja asiakkaiden kanssa. Työssäsi sinua auttavat julkaisuautomaation ja datan käsittelyn asiantuntijat.

Tehtävässä menestymiseen Sinulla on

– Positiivinen asiakaspalveluasenne ja kyky hoitaa monta projektia samanaikaisesti itsenäisesti ja proaktiivisesti
– Vahva näkemys visuaalisista kokonaisuuksista ja kyky luoda uusia julkaisuja soveltaen brändien ohjeistusta ja ilmettä
– Erinomainen ongelmanratkaisukyky ja halu oppia uusia toimintatapoja
– Hyvää teknistä osaamista: Adobe InDesign, Illustrator ja Photoshop, sekä hallussa kappale-, merkki-, objekti- ja taulukkotyylit, typografia, värit ja sommittelu
– Plussaa on InDesign GREP/REGEX-tuntemus, Excel-osaaminen, EasyCatalog-kokemus, perusymmärrys funktioista, skripteistä ja actioneista, sekä kyky koodin ja funktioiden lukuun, muokkaukseen ja kirjoitukseen

Tärkeintä on positiivinen tiimipelaajan asenne ja innostus ainutlaatuisen asiakaskokemuksen rakentamisesta. Haluat kehittyä alasi parhaaksi ammattilaiseksi sekä omaat intohimoa asiakasratkaisujemme rakentamisesta ja niiden jatkuvasta parantamisesta.

Tarjoamme Sinulle mukavan, luotettavan ja kannustavan työyhteisön, erinomaiset edut, jatkuvan koulutuksen ja uuden oppimisen mahdollisuudet sekä osaavat ja motivoituneet kollegat. Innostuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme on tekemisen meininki ja olemme valmiita antamaan yhdessä kaikkemme ja tuottamaan jatkuvaa arvoa asiakkaidemme parhaaksi. Kun asiakkaamme menestyvät ja voivat hyvin, niin myös me voimme hyvin ja menestymme.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja Tero O. Nieminen, Head of Publishing Automation, puh. 050 4642 045. Lähetä hakemuksesi osoitteella [email protected] heti, kuitenkin 23.9.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja ripeytesi palkitaan, sillä paikka täytetään heti, kun sopiva osaaja löytyy.

Lue lisää julkaisuautomaatiosta: https://www.gredi.fi/julkaisuautomaatio-helpottaa-tyota-dramaattisesti/

 

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani