Gredin tiimiin uusia, aurinkoisia ammattilaisia

Janette Käppi on nimitetty Gredin toimistoassistentiksi 21.4.2020 alkaen. Janettella on rautainen kokemus vaativista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Lähes puolet työvuosistaan Janette teki töitä kansainvälisen hotelliketjun vastaanotossa.
Toimistohallinnon parissa Janette on sukkuloinut tuoreimmat 10 vuotta teletekniikan, henkilöstövuokrauksen ja kiinteistönvälityksen aloilla. Näistä vuosista neuvokas Janette ammentaa ratkaisukeskeisen työtapansa.

Vapaa-ajalla taide ja käsityöt ovat vahva osa Janettea, jolla on myös puuartesaanin koulutus! Juuri nyt Janetten iltojen ilona on käsityötaitojen opintoja.

Janetten yhteystiedot löydät tästä:

Janette Käppi
Toimistoassistentti
Matkapuhelin: 0400 648 656
Sähköposti: janette.kappi@gredi.fi

 

Niko Vanhala on nimitetty Gredin IT-päälliköksi 8.4.2020 alkaen. Nikolla on järeä ICT-alan kokemus kansainvälisistä yrityksistä. Intohimona Nikolla on uuden oppiminen, ja siksi Niko pitääkin ammattitaitoaan jatkuvasti yllä lukemalla eri teknologiaa kasitteleviä sivustoja ja YouTube-kanavia.

Vapaa-ajalla Niko harrastaa luonnon tutkiskelua. Nikon voit nähdä myös vaativassa frisbeegolf-maastossa tähtäämässä liitokiekolla maalikoriin. Juuri nyt uutena juttuna Niko on innostunut 3D-tulostuksesta!

Nikon yhteystiedot löydät tästä:

Niko Vanhala
IT-päällikkö
Matkapuhelin: 050 516 1477
Sähköposti: niko.vanhala@gredi.fi

Kiinnostuitko siitä, mitä Gredi tekee? Brändin- ja aineistonhallinnan voittamattomien hyötyjen 1 minuutin pikavideo sinulle tässä, katso: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

 

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani