Nimityksiä Gredissä

Yasmina Koivisto on nimitetty Gredi Oy:n johdon assistentiksi 27.11.2017 alkaen. Yasminan toimenkuvaan kuuluu mm. toimitusjohtajan tehtävien ja eri toimintojen tukeminen. Koulutustaustaltaan Yasmina on liiketalouden tradenomi ja hän on työskennellyt aikaisemmin asiakaspalvelutehtävissä ja rahoitusalalla. Vapaa-ajallaan Yasmina viihtyy liikunnan ja ystävien parissa.

Jouni Saarikoski on nimitetty Gredi Oy:n projektipäälliköksi 18.12.2017 alkaen. Jounin vastuualueet ovat monipuoliset projekti- ja myyntipäällikön työt. Jouni on koulutukseltaan IT-tradenomi ja hän on toiminut aikaisemmin mm. palvelupäällikkönä ja myyntiedustajana rahoitusalalla. Jounin harrastuksiin kuuluvat liikunta ja koiran ulkoiluttaminen.

Jukka Lepikkö on nimitetty Gredi Oy:n projektipäälliköksi 18.12.2017 alkaen. Jukan tehtäviä ovat myynti- ja projektipäällikön työt. Taustaltaan Jukka on kauppatieteiden ylioppilas ja hän on toiminut aikaisemmin yrittäjänä viidentoista vuoden ajan. Lisäksi hän on toiminut myymäläpäällikkönä, ohjelmakoordinaattorina sekä kehitys- ja asiakaspäällikkönä. Jukka on liikunnallinen persoona ja hänen erityinen intohimonsa on mailapelit.

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

Jounin ja Jukan yhteystiedot löydät tästä:

Jouni Saarikoski
Matkapuhelin: 040 689 7376
Sähköposti: jouni.saarikoski@gredi.fi

Jukka Lepikkö
Matkapuhelin: 050 327 2971
Sähköposti: jukka.lepikko@gredi.fi

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani