Nyt rukkaset kouraan ja digitalisoimaan!

rukkaset kouraan

Olemme Gredillä huomanneet, että ajan ja rahan puute hidastavat digitalisaatiohankkeita vieläkin useammin kuin ensilumi autoilijoita. Tähän liittyen meillä on hyviä uutisia: lupaamme poistaa (ensiksi ehtiviltä) molemmat esteet. Nyt rukkaset kouraan ja digitalisoimaan.

Ratkaisumme on nimeltään Digiviisas innovaatiopaketti. Emme tuhlaa aikaasi jaaritteluun, vaan tuotamme puolestasi tuloksia kahden työpajan pikaprojektissa. Tekes puolestaan maksaa yli 80 prosenttia kustannuksistasi, olettaen että yrityksesi täyttää Tekesin Innovaatiosetelilleen asettamat ehdot.

Mahdollisuutesi ovat hyvät, sillä tähän mennessä Tekes on hyväksynyt yli kaksi kolmasosaa hakemuksista.

Innovaatioseteli on maksuväline, joka vastaa 5 000 euroa riihikuivaa käteistä. Ja Gredi on yksi Tekesin hyväksymistä palveluntarjoajista. Se tarkoittaa, että parhaassa tapauksessa saat napakan digitalisaatiohankkeen lähes ilmaiseksi ja ilman merkittävää oman työajan investointia.

Kun käynnistät kanssamme Tekesin ehdot täyttävän digitalisaatiosprintin, jää yrityksellesi maksettavaksi vaivaiset 990 euroa. Sillä rahalla pilotoimme kanssasi bisnestäsi vauhdittavan uuden digitaalisen toimintamallin.

Ja voit toki käyttää innovaatiosetelin hyödyksesi osana suurempaakin projektia, jos tarvitset tueksesi perusmuotoista innovaatiopakettiamme laajemman ratkaisun.

Mutta mistä Digiviisaassa innovaatiopaketissa on tarkemmin ottaen kysymys?

Suuri osa yrityksesi tuottamasta uudesta tiedosta syntyy jo nytkin sähköisessä muodossa. Tiedon hallinnassa ja hyödyntämisessä on kuitenkin yleensä paljon parantamisen varaa.

Perinteiset prosessit ja toimintamallit eivät muutu itsestään sähköisiksi. Ne pitää päivittää digimaailman sopiviksi, jotta saat tehokkuushyödyt täysimittaisina.

Gredin Digiviisas innovaatiopaketti on vauhdikas palvelu, joka paketoi yrityksellesi uuden digitaalisen toimintamallin kahdessa puolen päivän työpajassa. Ja jotta yksikään projektimme ei olisi pelkkää konsulttipuhetta, tuunaamme käyttöösi aineistonhallintasi digitoivan sovelluspilotin.

Projektissa syntyvän toimintamallin ja työvälineiden avulla testaat ja hienosäädät omaa digitaalista toimintaympäristöäsi. Kun pilotissa testaamamme palaset loksahtavat paikalleen, laajennat käyttöä helposti uusille käyttäjille ja koko sähköisen omaisuutesi hallintaan. Saat myös projektissa syntyvän pilottisovelluksen kolmeksi kuukaudeksi maksutta käyttöösi.

Digitaalisten työkalujen osaaminen, tiedon hallinta ja tehokas verkkoviestintä ovat digiloikkasi ensiaskeleet. Projektin aikana kasvatat henkilöstösi digiviisautta. Saat käyttöösi uuden toimintamallin ja digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisun. Yhtenäistät ja automatisoit vaihtelevat markkinointi- ja viestintäkäytännöt kanssamme yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Ota saman tien yhteyttä myyjiimme:

kun haluat kuulla, miten käynnistät projektin kanssamme.
Tekesin Innovaatiosetelin pelisäännöt ja hakuehdot löydät täältä.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani