Puhelin 010 778 7100

Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Gredi Oy etsii ammattitaitoiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen huipputyyppiä!

Gredin aikaansaava tiimi etsii joukkoonsa kokenutta

 

Senior pääoperaattoria ylläpito-, kehitys- sekä asiakaspalvelutehtäviin

 

Tehtävänäsi on sisäistää ja ylläpitää laajan asiakaskuntamme tietoteknisiä järjestelmiä. Jaat osaamistasi ja asiantuntijuuttasi organisaatiossamme sekä tuet help deskiämme päivittäisessä toiminnassa. Osallistut myös järjestelmien kehittämiseen ja suunnitteluun sekä toteuttamiseen asiakkaiden kanssa.

Sinulla on useamman vuoden kokemus käyttöjärjestelmien sekä palveluihin liittyvien sovelluspalvelimien asennuksista, hallinnasta ja konfiguroinnista monipalvelin-ympäristössä. Omaat perustiedot erilaisista käyttöjärjestelmien skripti- ja skriptauskielistä sekä SQL-tietokantojen administroinnista että lähiverkkojen ja verkkokomponenttien toiminnasta ja konfiguroinnista. Teet laadukasta projekti- ja systeemityötä, otat vastuuta asiakkaidemme järjestelmistä ja tuet työtovereitasi osaamisellasi. Sinulla on aktiivinen ja vastuuntuntoinen työote ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Arvostamme erityisesti seuraavaa osaamista:

  • Käyttöjärjestelmäosaaminen: Linux, Windows
  • SSO järjestelmät: ADFS, Sibboleth
  • Virtualisointialustat: VmWare
  • Skripti- ja skriptaustikielet: Csh, JavaScript, PHP, HTML, SQL
  • Sovelluspalvelimet: Apache, Tomcat, Jboss
  • Relaatio- ja indeksointitietokannat: MySQL, Solr/Lucene, Oracle

Saat lisäpisteitä Java-ohjelmointiosaamisesta ja graafisen alan perustaidoista, esimerkiksi kuvankäsittely- ja PDF-generointitaidoista. Hallitset myös hyvin englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti, ja toimit sujuvasti ylläpitotiimin jäsenenä.

Tule töihin Suomen johtavien yritysten digitaalisen omaisuuden hallintajärjestelmien kehittämisprojekteihin. Teemme työtä innokkaasti ja pitkäjänteisesti. Uskomme tiimityöhön, tavoitteellisuuteen ja hyvään työilmapiirin. Kun hommat hoituvat, niin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tulosta syntyy. Palkkasi määräytyy tehtävien vaativuuden ja kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus osoitteeseen rekrytointi@gredi.fi ja liitä mukaan CV:si. Lähetä hakemuksesi meille pe 3.8.2018 klo 16:00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Harry Kapri, harry.kapri@gredi.fi.

Tutustu asiakastarinoihimme tästä.

Gredi on Suomen johtava digitaalisen aineistonhallinnan yritys. Gredi on osa itsenäistä, kotimaista ja vakavaraista Sontek-konsernia. Lue lisää Gredistä ja Gredin loistavista asiakkaista osoitteessa www.gredi.fi

Rekrytointirekisteriseloste


Katso muut avoimet tehtävät

 

Digital Asset Management ( DAM ) Specialist

Gredi Content Hub manageria ( Team Leaderiä )

Myyntipäällikkö digiboostaajaksi

Senior JAVA-sovelluskehittäjä

 

Lue lisää Gredistä täältä.


 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani