Puhelin 010 778 7100

Digitaaliset
aineistot

älykkäästi hallintaan

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Aineistonhallinta

Digitaalinen aineistohallinta (Digital Asset Management, DAM)

Digitaalinen aineistonhallinta on tehokas ratkaisu tallentaa, säilyttää, etsiä ja jakaa digitaalisia aineistoja. Ne voivat olla esimerkiksi kuvia, valokuvia, mainosaineistoja, tuote- tai metatietoja, asiakirjoja tai video- ja äänitiedostoja.

Gredin materiaalipankki on älykäs digitaalisen aineistohallinnan ratkaisu, jolla hallitset digitaalisen aineiston ja informaation koko elinkaaren. Lataat tiedostot näppärästi palveluun ja haet, löydät, muokkaat, jaat ja arkistoit niitä. Saat kaiken yhdessä palvelussa. Gredin ratkaisulla tuotat brändihallittua materiaalia nopeasti, helposti ja missä vain – ilman taitto- tai kuvankäsittelyosaamista. Digiviisaan ratkaisumme dynaamisten aineistopohjien avulla personoit usein käytetyt aineistot kuten kutsut, diginäytöt, esitteet, käyntikortit, julisteet yms. Valitset samasta pohja-aineistosta oikeat versiot eri julkaisukanaviin, formaatteihin (mm. JPEG tai PDF) tai väriavaruuksiin (RGB tai CMYK) sopiviksi.

Voit tallentaa järjestelmään mitä digitaalista informaatiota tahansa (aineistoja sekä niihin liittyvää meta- ja tuotetietoa). Tekniikka, päätelaitteet tai käyttäjien maantieteellinen sijainti eivät rajoita palvelun käyttöä.

Gredin ratkaisu on myös kuvapankki

Voit arkistoida palveluumme kaikki digitaalisessa muodossa olevat kuvat, valokuvat tai videotiedostot. Kuvapankista jaat kuvatiedostot helposti eri jakelukanavien kautta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tai voimme integroida ne suoraan muihin järjestelmiin ja palveluihin, kuten yrityksesi verkkokauppaan.

Monipuoliset indeksoinnit ja hakutoiminnot tuovat tarvitsemasi aineistot sekä informaation käyttöösi hetkessä, hait aineistoja sitten tiedostonimen, meta- tai tuotetiedon tai vaikkapa kuvan värin perusteella. Automaattisesti luotujen esikatselukuvien ansiosta suurienkin tiedostomäärien selaaminen on jouhevaa. Löydät etsimäsi kätevästi monipuolisilla hakutoiminnoilla.

Luonteva ja helposti omaksuttava käyttöliittymä

Mitä suuremmaksi aineistomäärä kasvaa, sitä tärkeämmäksi aineiston järjestely, indeksointi ja lajittelu muuttuvat. Autamme sinua suunnittelemaan selkeän kansiorakenteen, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja huomioi eri käyttäjäryhmät. Näin kaikki tiedostot ovat oikeissa paikoissa ja nopeasti oikeiden henkilöiden löydettävissä.

Digitaalisen aineistohallinnan hyödyt

Digitaalinen aineistonhallinta hillitsee kustannuksia ja vähentää markkinointiin kuluvaa aikaa ja päällekkäistä työtä. Kustannukset eivät kasva samassa suhteessa kuin markkinointikanavien ja -aineistojen määrä.

Suorien säästöjen lisäksi digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa tuottoja, kun markkinointi ja myynti nopeutuvat, henkilökunnan aika vapautuu tuottavaan työhön, brändi näyttäytyy yhtenäisenä ja myyntiverkostolla on käytössä ajantasaiset materiaalit. Mitä enemmän käsittelet sähköistä aineistoa ja mitä suurempi käyttäjämäärä sillä on, sitä enemmän digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa tuottavuuttasi.

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani