Digiviisastu
lisää

100% quarantee
edellinen seuraava
 
Tilaa Gredin uutiskirje
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
 

News

Gredi sai Suomen Vahvimmat Platina 2014-2021 -sertifikaatin

Iloisena ilmoitamme, että Gredi Oy:lle on myönnetty jälleen Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Sertifikaatin mukaan Gredi on saavuttanut korkean Rating Alfa -luottoluokituksen vuosina 2014-2021, ja se oikeuttaa tähän sertifikaattiin. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy. Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Gredille tämä sertifikaatti on luonnollinen tulos toimintamme vastuullisuudesta, jota asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme arvostavat.

Gredi kiittää menestyksestään koko ekosysteemiään, kuten upeaa ammattitaitoista henkilöstöään, alansa huippua edustavia yhteistyökumppaneitaan ja tietenkin loistavia asiakkaitaan, joiden kanssa on ilo tehdä yhdessä töitä ja rakentaa vastuullisesti kotimaista ja kansainvälistä menestystä.

 

Kiinnostuitko?

Lue lisää Gredin upeista asiakkaista!

Tutustu Gredin palveluun – vilkaise Gredi Content HUB tutuksi 1 minuutissa -pikavideo!

Ota yhteyttä Gredin asiakaspalveluhenkiseen tiimiin!

Gredin tiimi palvelee sinua kesällä!


Palvelemme normaalisti koko kesäajan kaikissa brändin- ja aineistonhallintaan liittyvissä asioissa! Soita tai meilaa meille, me autamme mieluusti. Ota yhteys!

Loistavilta asiakkailtamme saat hyödyllisiä ja arvokkaita vinkkejä. Joko olet lukenut uusimpien asiakkaidemme haastattelut? Lue tästä!

Gredin kumppani Valtti sai ISO 14001 ymparistösertifikaatin

Gredin asiakastyytyväisyyskyselyjen mukaan on tärkeää, että Gredi Content HUB on vastuullinen, kotimainen ja tietoturvallinen aineiston- ja brändinhallinnan ratkaisu. Gredin asiakkaiden kymmenet miljoonat digitaaliset materiaalit ovat varmassa turvassa Gredin konesalikumppanilla Valtilla.

Nyt Valtille on myönnetty arvostettu ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Olen todella ylpeä, että olemme päässeet tähän pisteeseen kovan työn tuloksena”, sanoo Valtin ympäristö- ja projektipäällikkö Amanda Shonubi. Tämä ei kuitenkaan ole vielä mikään päätös Valtin ympäristötyössä, vaan ainoastaan yksi välietappi. Nyt mietitään uudet tavoitteet ja seuraavat askeleet kestävän kehityksen eteen”, Amanda toteaa.

Valtilla on jo aiemmin ollut kansainväliset ISO/IEC 27001:2013-standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti ja ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti.

Valtin kaikki sertifikaatit kattavat koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit

”Gredi ja Valtti tekevät mainiota yhteistyötä, joka perustuu pitkäjänteiseen ja tiiviiseen työskentelyyn, unohtamatta selkeän kommunikoinnin tärkeyttä. Saumaton yhteistyö on tärkeää niin Gredille, kuin heidän asiakkailleen, jotta heidän hankkimansa palvelu toimisi kokonaisuudessaan mahdollisimman hyvin”, Valtin palvelupäällikkö Patrick Ekman sanoo.

Valtti kasvaa hyvää tahtia ja on tehnyt myös merkittäviä yritysostoja. Nyt Valtilla työskentelee noin 230 intohimoista teknologiaosaajaa, joiden tehtävänä on tuoda asiakkaat parhaiden ratkaisujen äärelle. Valtti uudisti juuri myös brändiään. Valtin uusi arvolupaus paaluttaa, että Valtti on markkinoiden vähiten monimutkainen vaihtoehto. Valtti ymmärtää asiakkaiden arkisia kasvukipuja ja skaalautuu yrityksen kasvaessa. Valtin palvelut kattavat jatkuvat IT-palvelut päivittäisen liiketoiminnan tueksi, sekä digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisujen kehityksen ja konsultoinnin.

Lue uutinen Valtin uudesta sertifikaatista
Lue lisää Gredin aineistonhallinnan tietoturvasta
Tutustu Valtin ympäristöpolitiikkaan
Tsekkaa Valtin ajankohtaiset blogit, joista voit suodattaa sisältöä aiheen mukaan esimerkiksi tietoturvasta, korkeasta käytettävyydestä tai sujuvasta etätyöstä
Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo
Haluatko nähdä ja kuulla Gredi Content HUBin hyödyt arjen työn helpottajana? Buukkaa maksuton demo

Lisätietoja saat:

Valtti Kumppanit Oy, ympäristöasiat, ymparisto@valtti.com
Risto Pasanen, Gredi Oy, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi

Coloro ja Gredi yhteistyöhön

Graafisen alan ketterä kasvuyritys Coloro ja Suomen johtava brändin- ja aineistonhallinnan yritys Gredi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta molempien yritysten asiakkaat saavat aiempaa paremman palveluvalikoiman käyttöönsä.

Coloro käsittelee suuren määrän asiakkaittensa tiedostoja eri muodoissa. Erityisesti esillepanotelineiden ja muiden rakenteiden piirrostiedostojen määrä on rajussa kasvussa. ”Oli suorastaan välttämätöntä ottaa käyttöön hallittu ratkaisu aineistojen säilömiseen, editoimiseen, jakeluun, kommentointiin ja hyväksyntään”, toteaa Coloron kehitysjohtaja Sampsa Lilja. ”Markkinoilta erottui heti Gredin työkalu ylivoimaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Jatkossa kaikki digitaalinen materiaalimme asuu yhdessä paikassa. Asiakkaittemme elämä helpottuu aivan oleellisesti”, jatkaa Lilja.

Gredi hallinnoi satojen asiakasyritysten tiedostoja, joista suuri määrä on PDF-muodossa. Markkinoilta on tullut painetta niiden tulostuttamisen ja painattamisen helpottamiseen. ”Olemme sopineet Coloron kanssa lisäpalvelusta, jossa tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden heidän materiaaliensa painamiseen ja tulostamiseen suoraan palvelumme sisältä”, iloitsee Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen. ”Jatkossa asiakkaallamme on painokelpoisten materiaalien vieressä toiminto, joka antaa työlle heti hinnan ja painaminen voi käynnistyä reaaliajassa” päättää Pasanen.

Coloron ja Gredin yhteistyö tulee laajenemaan nopeasti muihinkin suuntiin. Erityisesti suurasiakkaiden tuskaa markkinointiluvallisten kuluttaja-asiakkaiden määrän nostamiseen tullaan helpottamaan automaation avulla.

Lisätiedot:

Sampsa Lilja, kehitysjohtaja, Coloro: sampsa.lilja@coloro.fi
Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi: risto.pasanen@gredi.fi

 

Coloro on vuonna 2018 perustettu graafisen alan ketterä kasvuyritys, joka työllistää 50 ammattilaista ja tekee noin 7 Meur liikevaihdon. Coloron toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella.

Gredi on yli 20 vuotta toiminut Suomen johtava digitaalisen aineiston- ja brändinhallinnan yritys, jonka liikevaihto on noin 2 Meur ja jonka palkkalistoilla on 13 työntekijää. Gredin toimipiste on Espoon Otaniemessä.

Gredi tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä

mll_gredi_logot

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Gredi ovat jo pitkään tehneet tiivistä ja hyvää yhteistyötä. MLL:n markkinointi-, viestintä- ja kenttäväki on käyttänyt vuonna 2020 lanseeratun uuden ilmeen jalkautukseen Gredin MLL:lle luomaa digitaalista brändin- ja aineistonhallintapalvelua Gredi Content HUBia. Se on tietoturvallinen pilvipalvelu, johon on koottu käyttäjien kannalta helposti löydettäväksi ja hyödynnettäväksi yhtenäisesti kaikki aineistot, kuten personoitavat some-postauspohjat. Niitä käyttämällä kaikki voivat viestiä, ja MLL:n ilme pysyy takuuvarmasti brändihallittuna.

”MLL on Suomen suurin lastensuojelujärjestö juuri valtavan paikallisen verkostonsa vuoksi. MLL:n paikallisia yhdistyksiä on Suomessa 546 ja käytännössä ainakin yksi yhdistys löytyy lähes jokaisesta Manner-Suomen kunnasta, isoimmista kaupunkikeskuksista useita”, aloittaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton viestintäpäällikkö Maria Gnosspelius.

lasten_nuorten_mll

”Paikallisen toiminnan sydän ovat MLL:n perhekahvilat, joita toimii normaaliaikana maassamme yhteensä lähes 700. Perhekahvila on kaikessa yksinkertaisuudessaan arjen jaksamista hienolla tavalla tukeva asia. Perhekahvilat kokoontuvat usein kerran viikossa, ja paikalle voi tulla kuka tahansa lapsen kanssa tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia. Lapsille löytyy leikkikavereita. Vanhemmille tarjoutuu tilaisuus keskustella lapsen kehityksestä ja arjen haasteista ja iloista keskenään, tutustua ja ystävystyäkin. Vapaaehtoiset perhekahvilaohjaajat huolehtivat tunnelmasta ja puitteista ja saattavat ohjata keskustelua tai ohjelmaa lapsille”, Maria kertoo.

Vertaistuki auttaa ja tekee arjesta iloista

”Palaute perhekahviloista on positiivista, vertaistuki toimii ja auttaa tekemään arjesta iloista. Gredin Content HUBiimme loimmekin ensimmäisten aineistojen joukossa somepostauskuvia juuri perhekahvilatoiminnasta. Ne ovat paikallisten aktiivien käytössä, jotta perhekahvilasta viestiminen olisi mahdollisimman yksinkertaista”, Maria havainnollistaa.

”Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminta on merkittävää ja inhimillisyyttä edistävää. Arvostamme suuresti MLL:n ihmisten työtä suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Meille Gredillä on tärkeää tukea MLL:n kentän ihmisten vapaaehtoista ja aktiivista toimintaa Content HUBimme avulla”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen”Teemme jatkuvaa, tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä upean asiakkaamme kanssa”, Risto kiittää.

Haluatko tietää, miten MLL:n väki käyttää Content HUBiaan? Lue case

Kiinnostuitko Mannerheimin Lastensuojeluliiton tärkeästä työstä? Lue lisää

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Mitä kaikkea upeaa sillä voikaan tehdä? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä koko kentän ihmisten arjen työn ja tekojen helpottajana? Ota yhteys

Mieluusti lisätietoja antavat:

Maria Gnosspelius, MLL, viestintäpäällikkö, maria.gnosspelius@mll.fi, puh. 050 325 6126
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Jyväskylän yliopisto ja Gredi yhteistyöhön

Jyväskylän_Yliopisto_logo_Gredi

Jyväskylän yliopisto on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa, ja ottanut käyttöön digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun Gredi Content HUBin. Se on tietoturvallinen pilvipalvelu, johon pystytään kokoamaan käyttäjien kannalta helposti löydettäväksi ja hyödynnettäväksi yhtenäisesti kaikki aineistot. Jyväskylän yliopisto lähti hyödyntämään palvelua heti kovaan käyttöön.

Jyväskylän_Yliopisto_JYU_rakennus_Alvar_Aalto_kampus

Jyväskylän yliopiston lukuvuoden 2019-2020 avajaiset 4.9.

”Dynaamiset pohjat oli meille tärkein asia. Koettiin, että niiden avulla saataisiin helpotettua sisäisiä työnkulkuja. Tarkoituksemme oli pystyä tarjoamaan itse muokattavia aineistoja kaikille, ilman graafikon avun tarvetta, sanoo Miikka Kimari, Jyväskylän yliopiston viestintäpäällikkö.

”Jakelukanavissa, kuten somessa ja muualla, dynaamiset brändihallitut pohjat tukevat meidän erottumista, löytymistä ja näkymistä”, kertoo Tarja Vänskä-Kauhanen, Jyväskylän yliopiston verkkotiedottaja.

”Kiitämme Jyväskylän yliopistoa uudesta asiakkuudesta ja hienosta yhteistyömme alkutaipaleesta! Jyväskylän yliopistolle tekemämme palvelu on tarkoitettu laajaan käyttöön yliopiston ekosysteemissä, sekä helpottamaan päivittäisen työn sujuvuutta kaikilla tietoturvallisesti”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Haluatko kuulla lisää? Lue case

Kiinnostuitko Jyväskylän yliopistosta? Lue lisää

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä kaikkien tekijöidesi arjen työn helpottajana? Ota yhteys

Mieluusti lisätietoja antavat:

Miikka Kimari, Jyväskylän yliopisto, viestintäpäällikkö, miikka.kimari@jyu.fi, puh. 050 522 2015

Tarja Vänskä-Kauhanen, Jyväskylän yliopisto, verkkotiedottaja,
tarja.vanska-kauhanen@jyu.fi, puh. 050 361 0971

Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Sitowise ja Gredi yhteistyöhön


Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Sitowise suunnittee älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Se operoi kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä yli 1900 eri alojen asiantuntijaa yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Sitowise haluaa nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visio on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. Sitowise on kasvanut viime vuosina nopeasti ja kannattavasti, ja konsernin nykyinen liikevaihto on noin 160 miljoonaa euroa. Sitowisen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja konsernin toimitusjohtajana toimii Pekka Eloholma.

Sitowise valitsi brändin- ja aineistonhallintaansa Gredi Content HUBin. Sitowisen viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Minttu Vilander kertoo, että Sitowise teki suuren brändijulkistuksen, jota jalkautetaan koko vuoden 2021 ajan. Uusi slogan on: Sitowise – The Smart City Company. ”Aineistopankkimme on merkittävä uudistus. Meillä on ollut haasteena se, että materiaalia on ihmisten koneilla ja verkkolevyillä, ja osa materiaaleista jäi aina jonnekin piiloon. Meillä on hyvin monipuolinen palvelukattaus ja tuhansia erilaisia projekteja, mikä aiheuttaa sen, että erilaisia markkinointi- ja viestintämateriaalitarpeita on runsaasti. Usein löydettävyys kärsii eikä näkyvyyttä muiden tuottamiin materiaaleihin ole”, Minttu Vilander kertoo. Nyt on, brändihallitusti.

”Nykymaailmassa kaikilla on kova työkuorma. Jos aineistoja ei löydä helposti, niitä ei käytä. Aineistopankin pitää toimia saumattomasti, helposti ja nopeasti, eikä lisäkuormituksena. Ei saa mennä aikaa kuvien ja muiden materiaalien etsimiseen”, Minttu Vilander sanoo.

Gredin tekemästä Sitowisen digitaalisesta aineistopalvelusta löytyy nopea haku, brändiohjeita sisältävä Brand Book, viralliset brändielementit, kuten logot, ikonit ja brändikuvat. Siellä on markkinointikuvat, yritysesittelyt ja muut tärkeät materiaalit, joiden avulla kaikkien Sitowisen asiantuntijoiden on helppo tehdä brändin mukaisia esityksiä monessa muodossa ja eri kanaviin. Henkilöstö vie Sitowisen brändiä upeasti eteenpäin, ja esiintyy sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä esimerkiksi henkilökuvissa.

”Asioita tehdään nyt älykkäästi, läpinäkyvästi ja vastuullisesti”

”Kaikki aineisto on nyt kaikkien Sitowisen ihmisten saatavilla ilman rajoituksia”, Minttu Vilander linjaa. ”Sillä on iso vaikutus sujuvaan tekemiseen, ja voimme oppia toistemme tekemisestä. Materiaali on helposti saatavilla, eikä tarvitse kysellä muilta, saisiko käyttää ja voisitko toimittaa. Ollaan avoimia.”

”Kun ihmisemme menevät palveluun ensimmäisen kerran, haluamme että he ajattelevat WAU!”

”Aineistopalvelumme on hyvin selkeä. Brändistä on pyritty tekemään innostavat ja kiinnostavat ohjeet. Ei kieltoja, vaan positiivista kannustusta, miten käyttää aineistoja. Tavoite on antaa helposti brändin esittämiseen paljon materiaalia, ja mahdollistaa hyvän näköisten asioiden tekeminen ilman, että täytyy olla graafikko”, Minttu Vilander kertoo.

”Sitowiselle kiitos uudesta, loistavasta asiakkuudesta! Yhteistyö alkoi heti erinomaisesti. Sitowiselle tekemämme palvelu on tarkoitettu laajan tuotantoekosysteemin hyötykäyttöön”, kertoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Viestintä on arvostetussa roolissa Sitowisella, ja Minttu Vilander vaikuttaa tulevaisuuden päätöksiin myös Sitowisen johtoryhmässä. ”Meillä on luotu koko Sitowisen tulevaisuuden työtä ajatellen aineistopalveluumme yli 200 käyttäjäryhmää, ja aiommekin tehdä myös projektityötä palvelun avulla. Aineistopalvelumme on jatkuva prosessi, se ei ole koskaan valmis.”

Miksi Sitowise valitsi Gredin?

”Meille tärkeät asiat olivat kotimaisuus ja luotettava tekijä. Meillä oli useampia vaihtoehtoja, niitä punnittiin. Uskomme Grediin ja Gredin kanssa yhdessä tehtävään palvelun kehitystyöhön, joka onnistuu Suomessa”, Minttu Vilander summaa.

Kiinnostuitko Sitowisesta? Lue lisää

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä liiketoiminnallesi ja tuotantoekosysteemisi tekijöiden etä- ja ryhmätyön arkeen? Kysy lisää meiltä!

Mielellään lisätietoja antavat:

Minttu Vilander, Sitowise, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, minttu.vilander@sitowise.com, puh. 040 575 6660
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Lappset ja Gredi yhteistyöhön

Suomen ja maailman leikki- ja liikuntapuistoissa loistavasti näkyvä Lappset on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa. Lappset otti käyttöön Gredin luoman digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun. Vuonna 1970 perustettu Lappset kuuluu maailman johtaviin leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajiin, ja sen liikevaihto oli 73 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Tarvitsimme joustavan, nykyaikaisen ja meidän näköisen palvelualustan. Tarvitsimme helpon tavan jakaa aineistoja palvelusta eri sidosryhmille, kuten medialle, jälleenmyyjille ja mainostoimistoille ympäri maailman. Gredin meidän brändimme mukaiseksi luoma palvelu vastaa eri käyttäjäryhmien tarpeisiin joustavasti,sanoo Sara Wagner-Prenner Lappsetin markkinoinnista. Saran vastuulla on ollut hyvän yhteistyön aloitus ja projektin veto Lappsetilla.

Rovaniemellä kotipaikkaansa pitävällä perheomisteisella Lappsetilla on yli 400 työntekijää ja 15 tytäryhtiötä 9 maassa: Suomi, Hollanti, Iso-Britannia, Kiina, Ranska, Ruotsi, Saksa, Viro ja Yhdysvallat. Lappsetin 60 jälleenmyyjää toimivat ympäri maapallon, 60 eri maassa.

Palvelumme on tehty englanniksi, koska sitä on tarkoitus käyttää yli 60 maan rajojen, Suomesta Australiaan ja USA:han. Sen täytyy toimia isolle yleisölle ja monenlaisille käyttäjille. Gredin palvelu vastasi tosi hyvin vaatimusmäärittelyihimme. Meille tämä ei ole missään nimessä pelkkä varasto! Tämä on tärkeä viestintäkanava. Koska palvelu on uudenaikaisen näköinenkin, se viestii innovatiivisuuttamme, Sara sanoo.

Lämmin kiitos Lappsetille luottamuksesta ja mukavasta yhteistyön aloittamisesta! Toteuttamamme palvelu on tarkoitettu heidän myynnin kasvattamiseen, laajaan ja monipuoliseen brändin ja digitaalisten aineistojen hallintaan, niin heidän sisäisille kuin ulkoisille käyttäjille, Lappset Groupin koko digitaalisessa ekosysteemissä. Gredin 100%:sti kotimaista osaamistamme edustava palvelu on tuotteistettu ja saumattomasti muihin liiketoimintajärjestelmiin integroituva. Se kestää kovaa käyttöä ja kasvaa Lappsetin tarpeiden ja tahtotilan mukaisesti tiiviissä yhteistyössämme, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Lappsetin tuotteet ovat tunnettuja erityisesti neljästä asiasta:

 • luovasta designista, jossa on huomioitu eri-ikäiset käyttäjät, kuten lapset ja seniorit
 • korkeasta laadusta
 • kestävyydestä, joka takaa pitkän käyttöiän
 • vastuullisesta suunnittelusta ja käyttäjäturvallisuudesta

 

Kiinnostuitko Lappsetista? Lue lisää: https://www.lappset.fi/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 min pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla, miten Gredi Content HUB helpottaa leikiten etä- ja ryhmätyötä? Ota yhteys:  https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti lisätietoja antavat:
Sara Wagner-Prenner, Lappset, Marketing Specialist, sara.wagner-prenner@lappset.com, puh. 040 631 0140
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Karto ja Gredi yhteistyöhön

Karto on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa, ja ottanut käyttöön digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun Gredi Content HUBin.

”Vertailimme useampaa järjestelmää. Ihastuin Gredissä muutamiin asioihin: ensinnäkin yhteistyö oli heti alusta alkaen helppoa. Opin Gredin avulla alan termistöä ja sain tarvitsemaani tietoa. Etsimme järjestelmää, jossa pystymme tallentamaan, hallinnoimaan ja hakemaan helposti aineistoja”, kertoo Edvard Memrik, Karton tietohallintopäällikkö.

”Kiitämme Kartoa uudesta asiakkuudesta ja innostavasti alkaneesta yhteistyöstä! Kartolle tekemämme palvelu on tarkoitettu monipuoliseen käyttöön sekä helpottamaan etä- ja ryhmätyötä Karton digitaalisessa ekosysteemissä tietoturvallisesti”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Haluatko kuulla lisää? Lue case
Kiinnostuitko Kartosta? Lue lisää
Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo
Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä kaikkien tekijöidesi etä- ja ryhmätyön arjen helpottajana? Ota yhteys

Mieluusti lisätietoja antavat:

Edvard Memrik, Karto, tietohallintopäällikkö, edvard.memrik@karto.fi, puh. 050 361 4644
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

 

Škoda Octavia on Vuoden Auto 2021 Suomessa

Helkama-Auton maahantuoma Škoda Octavia on valittu Vuoden Autoksi 2021 Suomessa. Suomalaisen Auto- ja liikennetoimittajien AuLi ry:n toimittajien valtavalla äänivyöryllä Škoda Octavian saavuttama voitto julkistettiin Auto- ja Liikennegaalassa Helsingissä 27.1.2021.

Kuvaaja: Esko Tuomisto

Škoda on ainoa autobrändi, joka on valittu kahdesti Vuoden Autoksi, ja vieläpä peräkkäisinä vuosina. Viime vuonna voitti kompakti katumaasturi Škoda Kamiq, ja nyt Škoda Octavia”, sanoo Helkama-Auton viestintäpäällikkö Kari Aalo.

Tuomariston yli 100 suomalaista autoalan ammattilaistoimittajaa koeajoivat 27 kilpailun uutuusautoa.

Voitosta äänestäneet toimittajat kuvailivat Škoda Octaviaa näin:

 • Laadukas ja varusteltu kokonaisuus sopivan kokoisessa paketissa.
 • Käytännöllinen, tilava ja mukava auto monipuolisilla käyttövoimaratkaisuilla on kokonaisuutena vuoden paras uutuus.
 • Suomalaiseen käyttöön ja makuun sopiva tilava perheauto, jonka laaja voimalinjavalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin.


”Škoda
Octavia tarjoaa erittäin laajan malliston, josta löytyy vaihtoehto jokaiselle: kahtena korimallina tarjolla olevan uutuuden saa myös nelivedolla, kaasuversiona tai vaikkapa sporttisena RS-lataushybridinä”, kertoo Kari Aalo.

 

Käyttövoimavaihtoehtoja löytyy: on bensiiniä, dieseliä, kaasuversio, kevythybridi sekä ladattava hybridi, jossa on sekä bensiini- että sähkömoottori.

Mistä asiakkaat erityisesti tykkäävät Škoda Octaviassa?

”Huipputason ajettavuus ja miellyttävä matkanteko. Malliston monipuolisuus. Auton muotoilu ulko- ja sisätiloissa. Se on se fiilis, kun hyppäät autoon sisään! Škoda on tunnettu väljistä tiloista matkustajille ja tavaroille. Laadukkaat materiaalit ja huippuluokan avustimet tekevät matkanteosta miellyttävämpää ja turvallisempaa. Autossa on Škodan Simply Clever -sloganin mukaisia, arkea helpottavia ratkaisuja, pieniäkin juttuja, kuten kassikoukut tavaratilassa tai jääraappa bensiinitankin luukussa, Kari Aalo kertoo.

 

”Lämpimät onnittelumme Vuoden Auto Suomessa 2021 -voitosta. Upea saavutus! On hienoa tehdä yhteistyötä maailman menestysbrändien kanssa”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen. Helkama-Auto kuuluu Gredin loistaviin, brändin- ja aineistonhallintapalvelu Gredi Content HUBia käyttäviin asiakkaisiin.

Helkama-Auto on perheyhtiö, ja osa yli satavuotiasta Helkama-yritysryhmää. Škoda-maahantuojana se on toiminut jo vuodesta 1947. Asiakkaita Suomessa palvelee maan kattava itsenäisten Škoda-jälleenmyyjien ja -huoltopisteiden verkosto.

Kiinnostuitko Škodasta ja mielitkö koeajolle Vuoden Autolla? Lue lisää ja ota yhteys: www.skoda.fi

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 min pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla, miten Gredi Content HUB vauhdittaa kaikkien etä- ja ryhmätyötä? Ota yhteys:  https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti lisätietoja antavat:

Kari Aalo, Helkama-Auto, viestintäpäällikkö, kari.aalo@skoda.fi, puh. 041 546 6006
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Vasemmistoliitto ja Gredi yhteistyöhön

 

Suomen puoluekentällä ja mediassa laajasti näkyvä Vasemmistoliitto on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa. Vasemmistoliitto otti käyttöön Gredin luoman digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun.

 ”Tavoitteenamme oli yhdenvertaiset mahdollisuudet ja helpot työkalut ehdokkaiden tehokkaaseen kampanjointiin. Viime kuntavaaleissa meillä oli yli 3200 ehdokasta, nyt tavoite on vieläkin enemmän! Laaja ehdokasasettelu erilaisista taustoista olevia ihmisiä kun on, tarjolla oleva työkalu auttaa heitä yhdenvertaisesti näkyvyydessä”, kertoo Juuso Aromaa, vasemmistoliiton jäsen- ja järjestötiimin vetäjä.

”Kiitämme vasemmistoliittoa uudesta, upeasta asiakkuudesta ja hienosti alkaneesta yhteistyöstä! Vasemmistoliitolle tekemämme palvelu on tarkoitettu laajaan ja monipuoliseen käyttöön vasemmistoliiton koko digitaalisessa ekosysteemissä”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

 Haluatko kuulla lisää? Lue case

Kiinnostuitko vasemmistoliitosta? Lue lisää

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä kaikkien tekijöidesi etä- ja ryhmätyön arjen helpottajana? Kysy lisää!

Mieluusti lisätietoja antavat:

Juuso Aromaa, vasemmistoliitto, jäsen- ja järjestötiimin vetäjä, juuso.aromaa@vasemmisto.fi, puh. 040 701 5512
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Metsähallitus ja Gredi yhteistyöhön

Metsähallitus on Suomen Maa- ja metsätalousministeriön alainen valtion liikelaitos, joka hallinnoi 12,5 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita. Siis liki kolmasosaa Suomen pinta-alasta! Metsähallituksen vastuulla on kaikki Suomen upeat 40 kansallispuistoa. Se hoitaa luonnonsuojelu- ja retkeilyalueita ja edistää niiden virkistyskäyttöä suomalaisten parhaaksi.

Metsähallitus valitsi brändin- ja aineistonhallintaansa Gredi Content HUBin. Metsähallituksen tiedekeskuksen päällikkö Heikki Hepoaho kertoo miksi. Oli tarve tehostaa brändinhallintaa. Meillä oli käytössä useita eri kuvapankkeja. Meillä on monenlaiset tarpeet, miten käytämme aineistoja ja kuvia. Vaatimuksemme olivat tiukat ja pohditut. Kartoitimme. Kilpailutimme. Vaadimme oikeasti toimivaa ja meitä palvelevaa järjestelmää.”

Metsähallituksella on uuden strategiansa mukaan vastuulliset, asiakaslähtöiset ja digitaaliset yhteistyön muodot. ”Strategiamme nimi on Kasvatamme huomista! Iso teema on luonnon arvojen ja vastuullisuuden kehittäminen yli sukupolvien. Jotta puhumme samaa kieltä talon sisällä ja ulkopuolella brändin avulla, tarvitsimme yhteiset työkalut, ilmeen ja kuvakonseptin. Meille brändinhallinta on tosi tärkeä, yhteinen prosessi, jolla tuotamme ehjää Metsähallitus-imagoa, Heikki Hepoaho linjaa.

Metsähallitus teki juuri ensi kertaa mittavan brändiuudistuksen, määritteli emobrändin ja brändiperheen. ”Osallistimme strategiaan ja brändityöhön henkilöstöä, pohdimme olemassa olomme tarkoitusta pitkään. Kannatti panostaa, sillä asiakkaat ja henkilöstö ovat ottaneet uudistuksen hyvin vastaan! Strategiassa olemme nyt jalkautusvaiheessa, ja Gredin palvelu on hyvä brändin, visuaalisuuden ja strategian jalkautukseen, Heikki Hepoaho sanoo.

”Suomalaisten metsäsuhde on ainutlaatuinen maailmassa, mutkaton ja käytännönläheinen. Hyvää brändiä ihmiset kantavat yhdessä eteenpäin, ja se elää koko ajan”, Heikki Hepoaho kiteyttää.

Kiinnostuitko Metsähallituksesta? Lue lisää: https://www.metsa.fi/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä liiketoiminnalle? Kysy lisää: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mielellään lisätietoja antavat:

Heikki Hepoaho, Metsähallitus, Tiedekeskuksen päällikkö, heikki.hepoaho@metsa.fi, puh. 040 5726440
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

EU:n Saavutettavuus-direktiivi astui voimaan 23.9.2020 - mitä se vaatii ja ketä se koskee?

Kiireellinen ja tärkeä! Ota hoidettavaksi heti! Mistä on kysymys? Tästä: EU:n Saavutettavuusdirektiivi ja Suomen lainsäädäntö vaativat viranomaisia ja useita erilaisia organisaatioita tekemään digitaaliset palvelut saavutettaviksi viimeistään 23.9.2020. Tiedätkö, koskeeko se teitä?

Ketä Saavutettavuusdirektiivi koskee?

Saavutettavuuden EU-direktiivi koskee myös teidän organisaatiotanne, jos kuulutte tähän laajaan joukkoon: se koskee kaikkia julkisen hallinnon organisaatioita, ja se koskee myös yrityksiä ja järjestöjä, jotka ovat julkisen hallinnon omistuksessa tai saavat taloudellista tukea valtiolta.

Mitä Saavutettavuus-direktiivi käytännössä tarkoittaa organisaatioille?

Direktiivi edellyttää julkisen digipalvelunne saavutettavuutta kaikki käyttäjät huomioiden. Se vaatii käytännössä digipalvelunne helppokäyttöisyyttä. Se edellyttää netin esteettömyyttä. Se vaatii kohderyhmienne kannalta selkeää viestintää kohderyhmien kielillä. Myös muut kuin sanavalinnat merkitsevät paljon saavutettavuudessa: digipalvelunne on oltava kohderyhmienne kannalta saavutettava myös visuaalisesti ja toiminnallisesti.

Tämä tarkoittaa helppoja ja selkeitä toimintoja, kuten selkeitä painikkeita ja yksiselitteisiä otsikkotekstejä, sekä mahdollisimman lyhyitä toimintoketjuja. Pois kaikki visuaalinen kikkailu ja sotkuiset värit, pois liian pienet tekstit, joita ei näe lukea, pois kapulakieli jota ei ymmärretä, pois loputtomat klikkailuketjut, ja pois error-viestit sivuilta, jotka eivät toimi!

Saavutettavuuden myötä uusi selkeiden digipalvelujen aikakausi on alkanut! Saavutettavuus merkitsee siksi selkeää palvelujenne parannusta kohderyhmillenne.

Gredi Content HUBia, digitaalista aineistonhallintapalvelua hyödyntää moni julkisen hallinnon organisaatio, joilla on EU-direktiivin mukainen velvoite muokata verkkopalvelunsa saavutettavaksi. Gredi Content HUB huomioi saavutettavuuden tarpeet, ja sen myötä onnistuu myös monien eri kohderyhmien personoitu palvelu, halutuilla kielillä ja toivotuilla toiminnallisuuksilla.

Ota yhteys Gredin tiimiin ja kysy, miten voimme auttaa sinua välittömästi hoitamaan teitä koskevat Saavutettavuus-vaateet kuntoon: www.gredi.fi/yhteystiedot/

Katso asiakkaidemme Gredi Content HUB -käyttökokemuksia ja jo saavutettuja suuria ja selviä hyötyjä tästä.

Lue Saavutettavuutta koskevat tarkat vaatimukset Ministeriön sivulta.

Sinua auttaaksemme meidät Gredin ammattilaiset on perehdytetty Saavutettavuuteen liittyviin asioihin, jotta sinä voit kysyä meiltä neuvoa. Lue koulutuksia järjestävän Andersin sivuilta Case Gredi.

Pyydä saman tien myyntijohtajaltamme Matilta veloituksetta havainnollinen ja käytännönläheinen Gredi Content HUB -esittely: www.gredi.fi/yhteystiedot/

Vastuullista aineistonhallintaa ISO-standardien mukaan toimivan kumppanin kanssa

Asiakastyytyväisyyskyselyjemme mukaan on tärkeää, että Gredi Content HUB on kotimainen ja tietoturvallinen aineiston- ja brändinhallinnan ratkaisu. Gredin asiakkaiden digitaaliset materiaalit ovat varmassa turvassa vastuullisesti. Gredin konesalikumppani on samaan Sontek-konserniin kuuluva Valtti.

Valtin Suomessa sijaitsevat massiiviset konesalit hyödyntävät huipputekniikkaa. Ne ovat ekologisia ja energiatehokkaita.

Valtilla on kansainväliset ISO/IEC 27001:2013-standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti ja ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti. Molemmat sertifikaatit kattavat koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit.

Lue lisää Gredin aineistonhallinnan tietoturvasta: https://www.gredi.fi/aineistonhallinta/tietoturva/

Lue lisää Valtin ajankohtaisista blogeista, joista voit suodattaa sisältöä aiheen mukaan esimerkiksi tietoturvasta, korkeasta käytettävyydestä tai etätyössä päivänpolttavasta työntekijäkokemuksesta: https://blogi.valtti.com/

Lue lisää Valtin ympäristöpolitiikasta: https://valtti.com/tietoa-meista/ymparistopolitiikka/

Ota yhteys Gredin aineiston- ja brändinhallinnan asiantuntijoihin: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Kauppalehden Menestyjä

Iloisena ilmoitamme, että Gredi Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2020 -sertifikaatti

Sertifikaatti on saatu Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokituksessa. Sertifikaatin mukaan Gredi on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat:

 • vakiintunut toiminta
 • vakaa kasvukehitys
 • hyvä tulos ja kannattavuus
 • vahva rahoitusrakenne
 • jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius

 

Tunnuslukuvertailujen perusteella Gredi on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2020 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2019/06–2020/05.

Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen on ylpeä Gredin tiimin aikaansaamasta menestyksestä. ”Tiimimme puolesta kiitän Kauppalehden Menestyjät 2020 -sertifikaatin kunnioitettavia allekirjoittajia, Kauppalehden vastaavaa päätoimittajaa Arno Ahosniemeä ja Alma Talentin toimitusjohtajaa Juha-Petri Loimovuorta. Menestyksestämme kiitämme luonnollisesti loistavia asiakkaitamme, joiden kanssa on mainiota tehdä töitä yhdessä. Meille asiakkaidemme hyvinvointi, kasvu ja menestys on tärkeää”, sanoo Risto Pasanen.

Lue lisää asiakkaistamme

Kokoomus ja Gredi yhteistyöhön

Kokoomus kuuluu Suomen kolmen suurimman puolueen joukkoon, noin 34 000 henkilöjäsenen ja lähes 1000 paikallisyhdistyksen voimin. Gredin kokoomukselle luomaan brändin- ja aineistonhallintapalveluun on koottu eri käyttäjille helposti löydettävään ja helposti muokattavaan muotoon yhtenäisesti kaikki aineistot.

”Meillä on paljon yhdistysaktiiveja jäseniä, ja kunta- ja eduskuntavaalien lähestyessä runsaasti ehdokkaita, joilla on tarve viestiä erilaisista asioista esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Gredin digitaalisen palvelun avulla he voivat tehdä viestintää itse, ja siihen he hyödyntävät muokattavia pohjia”, kertoo Kristian Tervo, kokoomuksen Art Director.

”Palvelun ehdottomasti suurin hyöty on muokattavissa pohjissa, koska jäsenet pystyvät ilman taitto-ohjelmia ja graafista osaamista tekemään brändihallittua markkinointimateriaalia itse”, Kristian sanoo.

Tärkeää sisältöä ovat brändihallitut itse muokattavat lehti-ilmoituspohjat sekä some-pohjat, joita jäsenet käyttävät postauksissaan esimerkiksi FaceBookiin, YouTubeen ja Twitteriin.

Gredin palvelussa oleva haku-toiminne löytää hetkessä esimerkiksi sanalla video yli 150 erilaista kokoomuksen videota ja sanoilla muokattava pohja yli 120 osumaa. ”Videoiden määrä somessa on lisääntymässä, ja tuotamme niitä yhä enemmän. Some määrää tarvittavan materiaalin, ja somen algoritmit suosivat videoita”, Kristian tietää.

Lue jutusta lisää Kristianin kokemuksia ja ideoita! Kiinnostaako 300 000 euron säästöesimerkki? Juttuun pääset suoraan tästä: https://www.gredi.fi/asiakas/kokoomus/

Kiinnostuitko kokoomuksesta? Lue lisää: http://www.kokoomus.fi/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista – älykkäästä brändin- ja aineistonhallintapalvelusta? Katso 1 minuutin pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla lisää Gredi Content HUBin ison rahan hyödyistä liiketoiminnalle ja onnellistavasta vaikutuksesta organisaatiosi ihmisille? Soita ja kysy lisää: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Varma ja Gredi yhteistyöhön

Vastuullisuuden suunnannäyttäjät Gredi ja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ovat aloittaneet yhteistyön digitaalisen brändin- ja aineistonhallinnan parissa. Varma valitsi käyttöönsä Gredi Content HUBin.

Varma on suomalaisen työn eläkevakuuttaja, hallitsemiensa varojen vakavarainen sijoittaja sekä työkykyjohtamisen ja vastuullisuuden suunnannäyttäjä. Vakuutettuja ja eläkkeensaajia Varmalla on 900 000, ja työntekijöitä 550. Varman sijoitusten arvo on 43,6 miljardia euroa.

Lue Varman viestintäkoordinaattori Tarja Jurmun kiintoisa haastattelu tästä: https://www.gredi.fi/asiakas/varma/

Kiinnostuitko Varmasta? Varman avainluvut, strategian, arvot, raportit, uutiset sekä lisätietoa Varman merkittävistä vastuullisuusteoista näet tästä: https://www.varma.fi/

Varman yritysvastuuohjelma: https://www.varma.fi/globalassets/muut-sivut/yhtiotietoa/vastuullisuus/varman-yritysvastuuohjelma.pdf

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla lisää Gredi Content HUBin hyödyistä liiketoiminnalle ja onnellistavasta vaikutuksesta organisaatiosi tekijöille? Soita asiantuntijallemme ja kysy lisää: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Gredin tiimi palvelee sinua kesällä!

Palvelemme normaalisti koko kesäajan kaikissa brändin- ja aineistonhallintaan liittyvissä asioissa! Soita tai meilaa meille, me autamme mieluusti. Ota yhteys!

Loistavilta asiakkailtamme saat hyödyllisiä ja arvokkaita vinkkejä. Joko olet lukenut uusimpien asiakkaidemme haastattelut? Lue tästä!

Kivra ja Gredi yhteistyöhön

Digitaalisuuden suunnannäyttäjät Gredi ja Kivra ovat aloittaneet yhteistyön digitaalisen brändin- ja aineistonhallinnan parissa. Kivra valitsi käyttöönsä Gredi Content HUBin.

”Kivran koko ideologia lähtee siitä, että tehdään hyvää yhdessä. Hyvän tekemisen tarvitsee olla helppoa asiakkaillemme, eli yrityksille ja kuluttajille. Kun vertailin palveluntarjoajia, Gredi tarjosi helpoimman asiakaspolun! Siitä se sitten lähti. Tunsin Gredin palvelun jo niiltä ajoilta, kun työskentelin Varmalla”, Kivran markkinointijohtaja Maija Leivo kertoo.

Suomessa lähetetään edelleen vuosittain yli 500 miljoonaa paperista dokumenttia. Niistä jokainen on liikaa ilmastollemme. Digipostilaatikko Kivra haluaa rakentaa yhdessä yritysten ja suomalaisten kanssa ilmastovastuullisempaa ja turvallisempaa yhteiskuntaa tarjoamalla sujuvampaa digitaalista asiointia yrityksiltä ihmisille. Kivra on saapunut Suomeen Ruotsista vuoden 2020 alkupuolella. Palvelulla on Ruotsissa jo lähes 4 miljoonaa käyttäjää ja yi 27 000 yritystä lähettää digitaalista postia asiakkailleen Kivralla. Kivran missio on tehdä arjen asioinnista sujuvaa ja ilmastoystävällistä.

”Gredin palvelu sopii meidän ideologiaamme, sillä itse olemme hubi arjen asiointiin. Gredin avulla meillä on tarjota hubi organisaatiomme sisällä ja julkisesti kaikille markkinoinnin ja viestinnän aineistoille, sekä asiakassuhteiden hoitamiseen – olipa kyse sitten b-to-b- tai b-to-c-asiakkaista”, Maija sanoo.

Lue loistavan asiakkaamme case Kivra: https://www.gredi.fi/asiakas/kivra/

Kiinnostuitko Kivrasta? Lue lisää: https://kivra.fi/

Innostaako ilmastovastuullisuus? Lue lisää:  https://kivra.fi/ilmastovastuullisuus/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin video:
https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Gredin tiimiin kokenut ammattilainen

Janette Käppi on nimitetty Gredin toimistoassistentiksi 21.4.2020 alkaen. Janettella on rautainen kokemus vaativista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Lähes puolet työvuosistaan Janette teki töitä kansainvälisen hotelliketjun vastaanotossa.
Toimistohallinnon parissa Janette on sukkuloinut tuoreimmat 10 vuotta teletekniikan, henkilöstövuokrauksen ja kiinteistönvälityksen aloilla. Näistä vuosista neuvokas Janette ammentaa ratkaisukeskeisen työtapansa.

Vapaa-ajalla taide ja käsityöt ovat vahva osa Janettea, jolla on myös puuartesaanin koulutus! Juuri nyt Janetten iltojen ilona on käsityötaitojen opintoja.

Janetten yhteystiedot löydät tästä:

Janette Käppi
Toimistoassistentti
Matkapuhelin: 0400 648 656
Sähköposti: janette.kappi@gredi.fi

 

Kiinnostuitko siitä, mitä Gredi tekee? Brändin- ja aineistonhallinnan voittamattomien hyötyjen 1 minuutin pikavideo sinulle tässä, katso: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

 

Terveystalo ja Gredi yhteistyöhön

Gredi ja Terveystalo ovat aloittaneet yhteistyön. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, joka on verkostoltaan ja liikevaihdoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. 2019 toimipaikkoja oli noin 300 eri puolilla Suomea. Yrityksellä on myös digitaaliset palvelut asiakkaille.

Miksi Terveystalo vaihtoi Gredi Content HUBiin?

”Tavoittelimme aineistojen keskittämistä ja helppokäyttöistä palvelua, joka toimii selaimen kautta”, Terveystalon viestintäasiantuntija Satu Laurila aloittaa. ”Meille oli myös tärkeää, ettei kukaan Terveystalossa tarvitse erillistä kirjautumista erillisin käyttäjätunnuksin, vaan pääsee palveluun suoraan SSO:n kautta kertakirjautumisella.

2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta, ja lääkärikäyntejä tehtiin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Lue koko kiinnostava Terveystalon asiakashaastattelu tästä: https://www.gredi.fi/asiakas/terveystalo/

Pysytään terveinä ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Lisätietoja Terveystalosta saat tästä: https://www.terveystalo.com/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Gredin brändin- ja aineistonhallintapalvelu mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan työn, niin toimipisteissä, kuin etä- ja tiimityössä. Helposti selaimella ja mobiilissa. Kysy meiltä lisää: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Saavutettavuus – mitä se tarkoittaa organisaatiolle?

Saavutettavuus on tänä vuonna yksi keskeisiä digitaalisuuden teemoja. Miksi? Vuonna 2019 voimaan astunut laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jolla saavutettavuusdirektiivi Suomessa ratifioitiin, velvoittaa kaikki julkisen hallinnon organisaatiot tekemään verkkopalvelunsa saavutettaviksi.

Ketä saavutettavuusdirektiivi koskee? Mitä se käytännössä tarkoittaa organisaatioille?

Gredi Content HUBia, digitaalista aineistonhallintapalvelua hyödyntää moni julkisen hallinnon organisaatio, jolloin verkkopalvelu pitää muokata saavutettavaksi. Andersin saavutettavuuskouluttaja Teemu Selkälä viisasti koko Gredin henkilöstöä inspiroivassa ja käytännönläheisessä saavutettavuuskoulutuksessa.

Lue Andersin sivuilta Case Gredi!

Toimi nopeasti ja tarkista julkisen nettipalvelusi saavutettavuus. Miten? Kysy Gredin asiantuntijoilta lisää!

Brändinhallinnan ilmainen webinaari nyt katsottavissa! 4 uutta tarinaa

Gredi ja ProCom järjestivät yhdessä 11.3.2020 brändinhallinnan round tablen ProComin jäsenille. Tilaisuus buukattiin täyteen ennätysnopeasti, ja innokkaat seurasivat webstriimia livenä. Nyt sinulla on mahdollisuus katsoa tämä webinaari etänä, kun sinulle sopii!

Webinaarin round tablessa käytiin vilkasta keskustelua siitä, miten viestinnän digitaalinen, integroitu ja dataohjattu tekeminen yhdessä inspiroi uudella tavalla. Mutta miten hallita brändiä ja pitää brändi yhtenäisenä? Sen paljastavat puhujat, jotka antavat sinulle 4 uutta tarinaa.

Inspiroivat puhujat

 
Maria Gnosspelius on Mannerheimin Lastensuojeluliiton MLL:n viestintäpäällikkö. Case: MLL 100 vuotta -ilmeuudistus. Maria puhuu viestinnän johtamisesta brändin ilmeen uudistuksessa ja yhteisön toiminnan ymmärtämisestä, hallinnasta ja kehittämisestä.

Janne Seppänen on Tampereen yliopiston professori ja Suomen johtavia visuaalisen kulttuurin ja mediayhteiskunnan tutkijoita. Hän kouluttaa journalisteja ja kirjoittaa suosittua Mediayhteiskunta-blogia. Janne puhuu uuden brändianalyysin kautta strategisesta visuaalisen viestinnän taitojen kehittämisestä ja brändien vahvojen tunnemielikuvien käytöstä.

Antti Tanaka on ollut digitalisaation johtotehtävissä vuosikymmeniä, muun muassa Verkkokauppa.com:illa, ja nykyään hän vastaa Stockmannin monikanavaisuudesta Omnicommerce-kehitysjohtajana. Case: Stockmann – uudelleensyntyminen. Antti puhuu johtamisessa asiakkaan ymmärtämisestä, somessa informaation keräämisestä ja käytöstä, sekä integroidusta markkinoinnista ja siilojen poistosta.

Risto Pasanen on digitaalisen brändin- ja aineistonhallinnan Suomen johtavan yrityksen Gredin innovatiivinen, inspiroiva ja isosti positiivinen toimitusjohtaja. Risto veti keskustelua ja puhuu brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan vastuullisesta ekosysteemistä, sekä toimintatapojen, työkalujen ja osaamisen tärkeydestä.

Katso suomenkielinen webinaari suoraan tästä.

Heräsikö kysymyksiä ja ajatuksia?

 
Miten saat brändisi hyvään hallintaan ja kukoistamaan yhdessä tekemällä – niin etätöissä, tiimitöissä kuin koko ekosysteemissäsi Suomessa ja globaalisti? Sen tekee mahdolliseksi suomalainen, tietoturvallinen Gredi Content HUB.

Kysy lisää, me autamme!

Asiakaskeskeinen pääoperaattori haussa nyt!

Etsimme pätevään ja motivoituneeseen joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa, joka toimii pääoperaattorina ylläpito-, kehitys- ja asiakaspalvelutehtävissä. Todella rautaisen osaajan ja erinomaisen positiivisen, aikaansaavan ja mahtavan tiimipelaajan löytääksemme olemme päästäneet headhuntterin liikkeelle. Nyt on aikasi toimia! Haku on avattu. Hae heti, sillä teemme haastatteluja välittömästi!

Tsekkaa rekrytointi-ilmoituksemme:  Asiakaskeskeinen pääoperaattori

Mannerheimin Lastensuojeluliitto MLL ja Gredi yhteistyöhön

Gredi ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto MLL ovat aloittaneet yhteistyön. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on ollut pienen puolella jo vuodesta 1920, ja täyttää tänä vuonna upeat 100 vuotta. Juhlavuotenaan MLL on tekemässä ilmeuudistusta, jonka sydämeksi MLL on valinnut Gredi Content HUBin – brändin- ja aineistonhallinnan järjestelmän.

Kaikki MLL:n toimiin liittyvät aineistot saadaan yhteistyön aloittamisen myötä jatkossa kätevästi yhdestä paikasta, Content HUBista. Vuoden mittaan Gredi ja MLL tulevat näkymään yhdessä esimerkiksi erilaisissa tapahtumissa.

Lue Marian haastattelu: https://www.gredi.fi/asiakas/mll/

Kiinnostuitko MLL:n hyvästä työstä? Lue lisää
Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso lyhyt video


Lisätietoja antavat mielellään:

Maria Gnosspelius, viestintäpäällikkö, MLL, puh. 050 325 6126
Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi, puh. 040 849 2620

 

 

Brändianalyysillä enemmän ymmärrystä - Gredin brändin tunnemielikuvat analysoitiin

Visuaalisen brändianalyysin avulla varmistetaan, että yrityksen visuaalinen viestintä on linjassa yrityksen brändistrategian, markkinoinnin ja ydinosaamisen kanssa. Analyysi kiinnittää erityistä huomiota siihen, millaisia tunnemielikuvia yrityksen käyttämät kuvastot, kirjasintyypit ja graafiset ratkaisut viestivät. Käytännössä analyysi tarkoittaa brändin visuaalisen elementtien läpikäyntiä ja niiden merkitysten hahmottamista yrityksen keskeisissä kanavissa, kuten nettisivuilla, mainonnassa ja asiakaskirjeissä.

”Halusimme Gredillä laajentaa omaa ymmärrystämme ja osaamistamme brändimielikuvan muodostumiseen liittyvissä asioissa, ja päätimme tehdä tämän matkan yhdessä professori Janne Seppäsen oppien ja osaamisen mukaan”, aloittaa Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

”Janne hallitsee asian, ja halusimme selvittää, miten brändimielikuvan esille tuominen ja sen analysoiminen auttavat yrityksiä brändinhallinnassa. Gredin brändin tunnemielikuva-analyysin pohjalta tuli esille useita olennaisia ja toimintamme ohjaamiseen liittyviä konkreettisia yksityiskohtia. Niiden avulla voimme varmistua, että luomamme tunnemielikuva on juuri se oikea, jota tavoittelemme! Analyysi antoi konkreettisia näkemyksiä nykytilan analysointiin ja kehitystyömme suuntaamiseen”, Risto Pasanen summaa.

Brändianalyysi kiteytti sen, että Gredin vahvuuksia ovat huumorin siivittämä lähestyttävyys, dynaamisuus, rentous ja keveys. Ne myös erottavat Gredin kilpailijoista.

Analyysin pohjalta ajatuksia herätti, pitäisikö Gredin brändin nykyisten tunnemielikuvien kuitenkin tukea vieläkin vahvemmin yrityksen ydinosaamista ja siitä rakentuvaa kokonaistarinaa. Yli kaksikymmentä vuotta toimineen yrityksen tarinan ydintä ovat luovuus, luotettavuus, ymmärrys, näytöt osaamisesta, vastuu asiakkaista ja vahva asema markkinoilla.

”Visuaalisen kulttuurin aikakaudella brändien kuvalliset ja graafiset ratkaisut herättävät paljon tunnemielikuvia ja puhuttelevat asiakkaita vahvasti. Osuvan ja luotettavan analyysin tekeminen niistä on kuitenkin kaikkea muuta kuin yksinkertaista. Esimerkiksi brändin tunnettuutta voidaan mitata suhteellisen tarkasti, mutta sen herättämiä tunnemielikuvia on hankalampi tavoittaa ja muuttaa numeroiksi”, Seppänen sanoo.

Brändin visuaaliset tunnemielikuvat ovat myös haaste markkinatutkimukselle. Niiden toiminnan ymmärtäminen vaatii paitsi tietoa kohderyhmästä myös kykyä analysoida laajempaa visuaalista kulttuuria ja yhteiskuntaa. Puhtaan markkinoinnin tutkimuksen näkökulma on usein riittämätön.

”On eri asia nähdä jonkin visuaalisen ratkaisun toimivan, kuin ymmärtää, miksi se toimii tai on toimimatta”, Seppänen kiteyttää. Visuaalisen brändin toiminnan ymmärtäminen on strategisesti tärkeää varsinkin silloin, kun mietitään brändin uudistamista, personointia tai hiomista ylipäätään. Tärkeää Seppäsen mukaan on tietenkin se, että brändi kytkeytyy sekä tuotteisiin että asiakkaiden odotuksiin ja toiveisiin. Lähes yhtä olennaista on kuitenkin se, että yhteisö tunnistaa vaivatta itsensä oman yrityksensä brändistä.

”Brändien voima syntyy asiakkaiden kokemusten ja tunnemielikuvien kautta. Tähän voimaan vaikuttaa kuitenkin myös se, kuinka paljon brändiin liittyvät tunnemielikuvat nousevat yrityksen omasta ydinosaamisesta ja toiminnasta”, Seppänen sanoo. Varsinkin uusia ja vasta paikkaansa hakevia brändejä rakennettaessa tämä yhteys unohdetaan helposti. Näin jätetään käyttämättä brändin iskukyvyn kannalta olennainen pääoma.

”Esimerkiksi toimiva brändilähettiläisyys ei voi nojautua pelkästään ulkoa opeteltuihin brändin piirteisiin, vaan samastumiseen ja brändin tuntemiseen omaksi. Silloin brändi kiinnittyy yrityksen substanssiin. Sen viestiminen pontevoituu ja saa lisää uskottavuutta”, Seppänen tiivistää.

Kysy lisää tästä tärkeästä ja kiehtovasta aiheesta meiltä Gredistä, Pasasen Ristolta!


Professori Janne Seppänen on Suomen johtavia visuaalisen kulttuurin ja mediayhteiskunnan tutkijoita. Hän kouluttaa journalisteja Tampereen yliopistossa ja kirjoittaa suosittua Mediayhteiskunta-blogia. Päätyönsä ohella hän konsultoi yrityksiä ja julkishallinnon organisaatioita brändin rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Seppänen rakentaa parhaillaan muun muassa omiin tutkimuksiinsa perustuvaa visuaalisen brändin analysoinnin työkalua.

 

Iloisena ja ylpeänä ilmoitamme, että Gredi Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2019 -sertifikaatti

Sertifikaatti on saatu Alma Talent Tietopalvelujen menestyjäluokituksessa. Sertifikaatin mukaan Gredi on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat:

 • vakiintunut toiminta
 • vakaa kasvukehitys
 • hyvä tulos ja kannattavuus
 • vahva rahoitusrakenne
 • jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmiusTunnuslukuvertailujen perusteella Gredi on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2019 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2018/06–2019/05.

Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen on ylpeä ja kiitollinen Gredin tiimin aikaansaamasta menestyksestä. ”Gredin tiimin puolesta kiitän Kauppalehden Menestyjät 2019 -sertifikaatin kunnioitettavia allekirjoittajia, Kauppalehden vastaavaa päätoimittajaa Arno Ahosniemeä ja Alma Talentin toimitusjohtajaa Juha-Petri Loimovuorta. Menestyksestämme kiitämme myös loistavia asiakkaitamme, joiden kanssa on ilo tehdä töitä yhdessä vastuullisesti. Meille asiakkaidemme hyvinvointi, kasvu ja menestys on tärkeää”, sanoo Risto Pasanen.

Lue lisää asiakkaistamme tästä.

Personointi lisää viestiesi osumatarkkuutta

Hukkuuko yrityksesi tärkeä viesti tee-se-itse -viestijöiden ihastuttavaan ja vihastuttavaan massaan? Boston Consulting Groupin tutkimuksen mukaan huipputekijät voivat saavuttaa personoinnilla jopa yli 40 prosentin tuottavuuskasvun. Pelkkä nimen lisääminen uutiskirjeen tai sähköpostin alkuun ei riitä personoinnissa erottumaan massasta. Laajenna personointia verkkosivuille, mobiilikanaviin ja sosiaaliseen mediaan. Kohdennetun viestinnän ammattilainen personoi asiakkaalta keräämällään tiedolla ja täydentää sitä tarvittaessa muista lähteistä, osaten hyödyntää tekoälyä siinä, missä kone päihittää ihmisälyn.

Mistä vaikuttava personointi kannattaa aloittaa? Lue ProComin Viestijät Näkökulmassa julkaistu Gredin toimitusjohtaja Risto Pasasen blogi: https://viestijat.fi/personoinnilla-lisatehoa-viestintaan/#01458dcc

Perehdy aiheeseen lisää ja lue oppaamme: https://www.gredi.fi/lataa-oppaat/

Haluatko tavata Riston ja muut asiantuntijamme? Ota yhteyttä: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Onnellisesti maalissa – 11 maan, 36 päivän ja yli 14 000 kilometrin seikkailu

Monta mutkaa ja melkein kaikkialta hajonnut ja korjattu auto. Upeita kokemuksia viisaampana palasi Suomeen Gredin omistavan Sontek-yritysryhmän perustaja Petri Kiikka. Petri osallistui kartanlukijana isänsä Martti Kiikan ajamassa Volvossa maailman kovimpaan vintage- ja classic-autojen kestävyyskisaan Peking to Paris -ralliin.

Peking to Paris ralli

Nyt seitsemättä kertaa järjestettävä Peking to Paris -ralli toi matkamittariin yli 14 000 kilometriä. Ajoa oli jopa 650 kilometriä päivässä. Martti ja Petri Kiikka oli ainoa ajotiimi Suomesta.

Autot starttasivat 2.6.2019 Kiinan Pekingistä, ja Ranskan Pariisissa tultiin maaliin 7.7.2019. Numerolla 59 startannut Kiikkojen Volvo PV544 vuosimallia 1962 tuli classic-autojen luokassa omassa sarjassaan neljänneksi. Se on loistosijoitus kisassa, jossa läheskään kaikki eivät pääse maaliin. Ensimmäiset autot hyytyivät jo Kiinaan. Kolhuitta ei selvitty, ja muiden osien muassa pakoputki hajosi Volvosta neljä kertaa.

”Pekingistä lähti matkaan 120 autoa. Venäjältä Suomeen saapui 90. Pariisin maaliviivan ylitys jäi monelle haaveeksi”, Petri Kiikka aloittaa. Ralli kävi 28.-29.6.2019 Suomen Hyvinkäällä, ensi kertaa ikinä. Kiikan miehiä vastaanottamassa oli rallikansan ja chearleaderien lisäksi eduskunnan puhemies Matti Vanhanen ja rallilegenda Simo Lampinen. Hyvinkäältä jatkettiin ajoa halki Euroopan. Mutta mitä tapahtui sitä ennen?

Idässä kaikki on toisin – vai onko?

Ennen kuin päästiin Hyvinkäälle asti, oli edessä kovat koettelemukset halki Kiinan, Mongolian, Kazakhstanin ja Venäjän. ”80% selviämisestä riippuu hyvistä etukäteisvalmisteluista, oli sitten kyseessä auto, polttoaine tai muonahuolto. Kiinassa ei saa ajaa ilman kiinalaista ajokorttia, joten siellä kaikki saivat heti alkajaisiksi uuden ajokortin!” Petri kertoo.

”Monessa kaupungissa ja jopa tiettömien taivalten päässä oli vastassa kamera, väenpaljous ja hurraavat lapset”, Petri hymyilee. Välillä suunnistettiin paperikartalla, välillä kännykän GPS:llä, ja välillä arvattiin, koska Martti ja Petri eivät osaa kiinaa eikä venäjää. Niinpä tuli ajettua kunniakierrokset Pekingissä ja Pietarissa. Aamuisin järjestäjä antoi lisäyksiä reittikarttaan, jos reittiä oli muutettu vaikkapa tulvan takia.

”Mongolia oli autolle kovin paikka. Jatkuva ryske sata kilometriä tunnissa koettelee. Alustan pitää olla toisaalta joustava, toisaalta kestävä. Runko vääntyi pahasti. Maavara putosi reilusti pienemmäksi. Katto olisi pitänyt tukevoittaa kaatojen varalta. Onni oli, ettei moottori leikannut kiinni”, Martti paljastaa.

Säät yllättivät. ”Oli tosi hyvät kelit, eikä tällä kertaa tullut hiekkamyrskyjä. Yhdellä erikoiskokeella auto oli niin rajusti ravassa, että ajo siellä oli pahempaa kuin talvi-Suomessa. Pakkasen rajamailla käytiin vuoristossa, ja räntää satoi. Ukkosmyrskytkin osuivat vasta ehtoolla, ei ajon aikana”, Petri sanoo.

Raju kisa syö miehiä ja autoja

Kilpailupäivät saattoivat venyä jopa 12 tuntiin. Osa ajettiin aika-ajoina, osa nopeus-ja-tarkkuus -ajoina, joissa sai sakkoja, jos tuli maaliin liian myöhään. Tai liian aikaisin. ”Rattia piti vääntää väsyneenäkin. Adrenaliini piti onneksi valppaana”, tilittää Martti. ”Söimme leirissä aina tukevan aamiaisen. Ajoon otimme mukaan vain sokeroitua jääteetä, vettä ja keitettyjä munia. Aikaa ei ollut yleensä edes ruokataukoon”, Petri kertoo. ”Turkinpippureita piti tuoda Suomesta, säännöstelimme niitä Hyvinkäälle asti.”

”Iloinen yllätys oli, että kroppa kesti ja koen vointini matkan jälkeenkin erinomaiseksi”, Martti summaa. ”Ei me saatu isoja tappeluja aikaiseksi mistään. Arvot tässä elämässä kun meillä kummallakin ovat samat eri ikäluokasta huolimatta, niin sujui hyvin”, Petri summaa.

Erikoisia tyyppejä ja käsitöitä

Kisan ykkössuosikki oli 87-vuotias Gerry Crown, joka voitti classic-autojen luokan. Gerryllä on pitkä voittohistoria, ja nyt hän ajoi Leylandilla, jossa oli kisan vahvin moottori. Ne autot, jotka tulivat parhaille pistesijoille, kuten Gerryn auto, oli käytännössä rakennettu itse. Moni myös huolsi autoaan leirissä. Auto pukille, renkaat irti, mutterien kunnon katselmus. Ja sama uusiksi joka ilta. ”Muista autoista höyryllä kulkeva kummitus oli lehdistön suosikki, ja ekstrahuollolla sekin selvisi maaliin”, Martti kertoo.

Vaikka vauhti oli kova ja kolhuja saatiin, kisassa ei tullut yhtään kuollutta, paitsi miljoonat tuulilaseihin iskeytyneet hyttyset. ”Kisan pahin tilanne oli, kun belgialainen Porsche-kuljettaja ajoi auton katolleen, ja joutui itsekin leikkaukseen. Mutta jatkoi sen jälkeen kisaa toisella autolla”, Petri kertoo.

”Kilpailijat jännittivät alussa ja se näkyi tiukkana keskittymisenä. Euroopassa jo yhdessä kokemamme avasi uusia ihmissuhteita. Toki autoista puhuttiin, mutta myös talouden, ympäristön ja koko ihmiskunnan haasteista ja muutoksesta, jossa elämme” Martti pohtii.

”Joka maassa meitä kohdeltiin hyvin. Yleisön paljous oli häkellyttävää! Mitä syrjäisempi paikka, sitä parempi kohtelu. Savimajassa asuvat perheet näyttivät onnellisilta, vaikka varmaan talous on tiukalla ja eliniän odote alhainen”, Martti ja Petri tuumaavat. ”Syrjäkylien autokorjaajat auttoivat innolla ja ilmaiseksi. Sattui, kun selvästi niukoissa oloissa elävät ihmiset eivät antaneet maksaa avusta”, Petri sanoo.

Mikä on paras oppi matkan päältä? ”Vaikka kuinka on kiire, istu alas ja mieti minuutti, ennen kuin teet. Sata kilsaa täysillä väärään suuntaan ei ole paras ratkaisu”, vitsailee Petri ihan tosissaan.

Hyvähän kiertää

 Hyväntekeväisyys on sääntö eikä poikkeus tässä kisassa. Moni kilpailija hyödynsi rallia omiin hyväntekeväisyysprojekteihinsa ja kirjoitti projekteista blogeissaan. Kiikat ajoivat tämän kisan nuorten ja maailmanrauhan hyväksi.

Lähtisitkö uudestaan?

”Ai hetikö? Tottakai! Olisi mahtava perinne perheessä, jos vaikka 10 vuoden päästä menisin tyttäreni kanssa ajamaan saman rallin”, Petri sanoo. Martti tunnustaa puhuneensa Petrin kanssa matkalla monista uusista ralleista. Eihän se vaatisi kuin vähän yli 1000 tuntia auton laittoa kisakuntoon seuraavan kolmen vuoden aikana.

Kaikki 100% yhdessä paikassa ja globaalisti

 

Peking to Paris -kisassa kaikki samalla lähtöviivalla olleet autot eivät selvinneet maaliin. Osa eksyi, osa hajosi ja osa kerta kaikkiaan hyytyi rankassa rasituksessa.

Kovassa käytössä tavallisia hyytymis-, hajoamis- ja katoamisongelmia ei tule, kun organisaatioon ja sen ekosysteemiin on viritetty käyttöön Gredi Content HUB. Gredi Content HUBiin kootaan kaikki aineistot yhteen paikkaan. Sieltä markkinointi, viestintä, myynti ja kumppanit sekä medioiden toimittajat voivat niitä helposti hakea, kätevästi käyttää ja vastuullisesti jakaa kaikille tarvitseville. Oli sitten kyseessä kuvat, videot tai muut aineistot.

Kiinnostuitko? Lue lisää!

Gredi Content HUB tutuksi 1 minuutissa -video: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Peking to Paris -rallin järjestäjä www.endurorally.com

Peking to Paris -rallin tulokset, reitti, ralliraportit, kuvat, videot ja kilpailijoiden blogit: https://www.endurorally.com/events/the-7th-peking-to-paris-motor-challenge/

Kiikan miesten ajopäiväkirja ja kuvia: www.koulutuselamaan.fi/pekingtoparis

Kiikan hyväntekeväisyyskohteet: www.koulutuselamaan.fi ja www.reservinmentorit.fi

Sontek-yritykset: http://www.sontek.fi/

Gredi sai Suomen Vahvimmat Platina 2019 -sertifikaatin

Iloisena ja ylpeänä ilmoitamme, että Gredi Oy:lle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina 2019 -sertifikaatti. Sertifikaatin mukaan Gredi on saavuttanut korkeanRating Alfa -luottoluokituksen vuosina 2014-2019,  ja se oikeuttaa tähän sertifikaattiin. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy. Luokitus on merkki yrityksen pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Gredi kiittää menestyksestään henkilöstöään, kumppaneitaan ja ennen kaikkea asiakkaitaan, joiden kanssa on ilo tehdä yhdessä töitä ja rakentaa vastuullisesti kotimaista ja kansainvälistä menestystä.

Kiinnostuitko?

Lue lisää Gredin upeista asiakkaista!

Tutustu Gredin palveluun – kurkkaa Gredi Content HUB tutuksi 1 minuutissa -video!

Ota yhteyttä Gredin tiimiin!

Uusi Digiviisas ekosysteemi -pikaopas on nyt julkaistu!

Digiviisas ekosysteemi -pikaoppaamme on tehoja janoavan markkinointi-ihmisen toiveopas! Se valottaa vastuullisten, digitaalisten ekosysteemien toimintaperiaatteita, avaa käsitteitä ja esittelee uusinta tietoa. Opit, kuinka muokkaat nykyisistä kumppanuuksistasi kaikkia osapuolia hyödyttävän verkoston.

Oppaassa keinoja, vinkkejä, käytännön esimerkkejä ja tarkistuslistat!

Lataa oma oppaasi ilmaiseksi heti!

Yhteinen suunta – kohti vastuullista kasvua ja muutosta

Maailma ja yhteiskunnalliset haasteet ympärillämme mutkistuvat entisestään, mikä lisää tarvetta viestinnälle ja toimivalle vuorovaikutukselle. Viestinnän ammattilaiset ovat avainroolissa tulkitsemassa ja selkiyttämässä organisaatioiden strategista sanomaa. Vastuullinen tulevaisuus edellyttää yhteistä suuntaa ja tahtotilaa – viestinnän ammattilaiset viitoittavat tietä ja auttavat ratkaisemaan eteen tulevia haasteita.

ProCom-päivässä 5.6.2019 luodaan kokonaiskuvaa siitä, missä kaikkialla viestijää tänä päivänä tarvitaan ja miksi. Mitä kasvu kohti vastuullisempaa tulevaisuutta vaatii organisaatioilta? Mitä viestintätyön tulevaisuus edellyttää viestijältä? Viestinnän vallankumouksen vuosikymmen on täällä!

VUODEN 2019 PROCOM-PÄIVÄ JÄRJESTETÄÄN LASIPALATSIN BIO REX -ELOKUVATEATTERIN TILOISSA 5.6.2019.

Gredi on ProCom-päivän pääyhteistyökumppani. Tervetuloa Gredin standille keskustelemaan 100% brändinhallinnasta!

Ilmoittaudu heti!

Suosittu viestinnän huipputapahtuma täyttyy kovaa vauhtia! ProCom-ilmoittautumiset, ohjelman ja puhujat näet tästä.

Lue lisää

Kaikki samalle lähtöviivalle

Seikkailujen sankari Indiana Jones hymyilisi onnellisena, jos näkisi, kun Gredin omistavan Sontek-yritysryhmän perustaja Petri Kiikka osallistuu kartanlukijana isänsä Martti Kiikan ajamassa Volvossa maailman kovimpaan vintage- ja classic-autojen kestävyyskisaan. Rallin nimi on Peking to Paris, se halkoo 11 maata, kestää 36 päivää ja mittaa 12000 kilometriä. Indiana Jones ei voi nähdä tätä kisaa, mutta sinä voit. 

Peking to Paris ralli

Ääriolosuhteissa ja maailman katolla

Ensimmäistä kertaa Peking to Paris -ralli ajettiin 1907. Suomalaisille rallin reitti on historiallinen, sillä Suomen marsalkka Mannerheim ratsasti hevosen selässä saman reitin juuri vuotta aiemmin.

Nyt seitsemättä kertaa järjestettävä Peking to Paris -ralli tuo matkamittariin 12000-13000 kilometriä, riippuen reittivalinnoista ja siitä, eksyykö. Martti ja Petri Kiikka on ainoa ajotiimi Suomesta tässä 120 autoa kokoavassa legendaarisessa rallissa. Martin vinkistä ralli saapuu 28.-29.6.2019 Suomeen ja Hyvinkäälle, ensimmäistä kertaa rallin historiassa.

”Mukana näissä ralleissa on monenlaisia ajajia”, aloittaa Martti Kiikka. ” Yhdellä kaverilla puuttui viime rallissa passi, eikä hän meinannut päästä lähtemään. Kyseessä oli erään maan kuningas, joka ei voinut olla maasta pois 30 päivää pitempään, muuten valtakunnassa olisi mahti vaihtunut. Osallistujiin kuuluu myös entisiä Formula-tallien suunnittelijoita ja tallipäälliköitä. Kaikki ovat samalla lähtöviivalla. Osa kisan viehätyksestä on siinä, että olet osa porukkaa. Titteleitä ei ole.”

120 autoa starttaa 2.6.2019 Kiinan Pekingistä. Numerolla 59 starttaa Kiikkojen Volvo PV544 vuosimallia 1962. ”Arviolta 10% autoista jää matkan varrelle, syystä tai toisesta. Ranskan Pariisissa saavutetaan maali 7.7.2019. Usean tuhannen kilometrin osuuksilla maanteitä ei ole. Paitsi kamelien kulkemat reitit. Volvo kahlaa jokia, joissa ei ole siltoja. Tämä kisa on osittain mutaa ja työntämistä”, sanoo Petri Kiikka. Kuulostaako elokuvalta?

Ajokelejä on tyynestä hiekkamyrskyihin. Jo pelkästään jopa yli neljän kilometrin vuorenhuipuilla varustettu Mongolia on niin suuri maa ajaa halki, että siihen mahtuu kaikkea suosta viidakkoon. Sekä osa maailman suurimpiin aavikoihin kuuluvaa Gobin autiomaata.

Työnjako on se, että Petri ajaa asfaltit ja Martti muut materiaalit.

Passeihin tulee paljon leimoja. ”Ja missä rajaa ei ole, se tehdään”, sanoo Martti Kiikka. Hän kiittää kisan järjestäjiä, joiden kokemus on näissä asioissa maailman järein.

Peking to Paris ralli

Mistä kaikki alkoi?

”Autoharrastus lähti meillä vähän vahingossa liikkeelle. Minä ja siskoni ostimme faijalle 50-vuotislahjaksi MGB-avoauton. Faija päätti sitten lähteä ajamaan rallia sillä”, Petri Kiikka kertoo. ”Ja Petri lähti mukaan omalla Volvo Amazonillaan. Petri oli alta 20-vee ja juuri saanut ajokortin”, hymyilee Martti Kiikka. Molemmat tykkäävät isoista museoautoista, ja lisäksi Petrillä on Martin matkoilta lahjaksi saatuna iso Matchbox-pikkuautokokoelma.

”Museoautoissa kiehtoo sama mikä vanhassa ajassa. Elämä oli yksinkertaisempaa ja helpompaa, ja autot tehtiin kestämään”, sanoo Martti Kiikka. ”Noilla vanhan ajan leluilla on sielu ja luonnetta, ne ovat oman aikansa Beatles, joka kestää yli aikojen”, lisää Petri Kiikka.

Peking to Paris ralli

Peking to Paris ralli – Millä pärjää matkan päällä?

Martilla on seinällään rekisterilaatat jo 15 pitkästä kisasta. Martin pitkä on yli 10000 kilometriä. Entä Petrillä? ”Tämä on ensimmäinen pitkä kisani. Mutta harjoiteltu on paljon rata-ajoja.”

Kova kisa huutaa henkistä kanttia. ”Erään Lancia-kuskin kartturin hermot pettivät jo ensimmäisenä kisapäivänä ja tuli riitaa, joten kuski ajoi yksin läpi kisan ja pääsi kolareista huolimatta maaliin asti. Tämä on minulle ensimmäinen pitkä kisa poikani kanssa. Voi olla, että menee loistavasti. Voi olla, että riidelläänkin. Umpiväsyneenä ihminen hölmöilee. Kokemusta onneksi on. Vaimon kanssa on ajettu aiemmat kisat, ja edelleen olemme onnellisesti naimisissa”, sanoo Martti Kiikka. Nyt vaimo tulee fanibussilla Ulaanbaatarista Novosibirskiin kannustamaan.

”Tässä kisassa ajetaan jopa 900 kilometriä päivässä. Jos juututaan mutaan tai vajotaan hiekkaan, työnnetään tai vedetään auto ahdingosta lihasvoimalla, ja ajetaan muut kiinni”, sanoo Petri Kiikka. Mukana on myös aika-ajoja suljetuilla erikoiskokeilla. Ratkaisevaa on sekä kestävyys että nopeus.

Onko kuuluisa sähköteippi tärkein autonkorjausväline? ”Kun Gobin autiomaassa moottorimme putosi, hävisimme 17 minuuttia kisa-aikaa, kun tunkkasimme auton ylös ja kiinnitimme moottorin. Auton pitää olla yksinkertaisin mahdollinen! Automme on rakennettu niin, että takapenkin alla on tärkeille varaosille tilaa. Yksinkertaiset laitteet, jakoavain, ruuvimeisseli ja teippi on oltava mukana. Jousitus ja sähköt hajoavat varmasti. Polttoaine on taatusti roskaista ja surkeaa. Siksi mielikuvitus on tärkein väline. MacGyverin luonteella pärjää hyvin”, nauraa Martti Kiikka.

Entä mitä ominaisuuksia kartturilta vaaditaan? ”Kun asiat menevät hyvin, riittää, että erottaa vasemman ja oikean, ja katsoo matkamittariin. Kun menee huonosti, pitää osata improvisoida”, sanoo Petri Kiikka.

Kiikat ajavat nuorten ja maailmanrauhan hyväksi

Kiikan Martille ja Petrille on tärkeää ajaa tämä kisa, jolla he tukevat hyväntekeväisyyttä ja tekevät tunnetuksi suomalaisten nuorten tueksi perustettua tärkeää toimintaa. Kohteita Kiikoilla on nyt kaksi: www.koulutuselamaan.fi ja www.reservinmentorit.fi. Kisan aikana Kiikan Volvon kyljessä loistaa tarra ”The wheels rotate for world peace”. ”Jokainen voi vaikuttaa omalla tekemisellään, jopa maailmanrauhaan”, kannustaa Martti Kiikka.

Peking to Paris ralli

Kaikki 100% yhdessä paikassa

Kuten loistava aineiston- ja brändinhallintapalvelu Gredi Content HUB kokoaa kaikki aineistot yhteen paikkaan, tämä legendaarinen kisa kokoaa kaikki autot yhteen paikkaan.

Kannattaa tulla katsomaan, kun 120 miinus ne 10% halki ääriolosuhteiden seikkaillutta autoa käy kuumana Hyvinkään Sveitsissä ja Vauhtipuistossa 28.-29.6.2019. Lauantaina 29.6.2019 ajetaan Hyvinkäällä myös aika-ajot! Mukana Peking to Paris -rallissa automerkeistä on Kiikan Volvon lisäksi Alfa Romeo, Buick, Bentley, Ferrari, Jaguar, Mercedes Benz, MGB, Morris, Oldsmobile, Pontiac, Porsche, Rolls Royce ja Rover. ”Muutamia mainitakseni. Sekä 1907 ensimmäisessä kisassa ajaneen Contal Mototrin näköisauto. 1907 kisan Contal Mototri jäi Gobin autiomaahan, ja miehet kävelivät Pekingiin lähes menehtyen. Nyt autolla on toinen mahdollisuus. Kaksi hollantilaista lähtee sillä yrittämään”, vinkkaa Petri Kiikka.

Koska elämä on seikkailu, mikä on paras vinkki matkan päältä? ”Älä käytä kyynärpäitä. Saatat olla seuraavassa paikassa pulassa saman ihmisen kanssa, jonka olet juuri ohitellut kyynärpäätaktiikalla”, summaa viisaasti Martti Kiikka.

Kiinnostuitko? Lue lisää!

Miten kisassa kävi? Lue tulosjuttu ja Kiikkojen haastattelu https://www.gredi.fi/onnellisesti-maalissa/

Rallin järjestäjä www.endurorally.com

Peking to Paris -rallin osallistujat ja autot: https://www.endurorally.com/events/the-7th-peking-to-paris-motor-challenge/

Hyvinkään vauhtipuisto: https://hyua.fi/vauhtipuisto/

Kiikan hyväntekeväisyyskohteet: www.koulutuselamaan.fi/pekingtoparis ja www.reservinmentorit.fi

IG ja FB: @pekingtoparisfi

Sontek-yritykset: http://www.sontek.fi/

Gredi Content HUB tutuksi 1 minuutissa -video: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Etsimme juuri nyt loistotyyppiä!

Toimistoassistentti

Iloisen joukkueemme sydämeksi

Gredin menestyksen salaisuus on innostunut, osaava ja positiivinen henkilökunta, joka nauttii työstään. Oletko sinä uusi toimistoassistenttimme? Hae heti!

Toimit iloisen joukkueemme ”sydämenä” vastaten yrityksemme monipuolisista sisäisistä toiminnoistamme. Tehtävään sisältyy monipuoliset hallinnon, taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon tehtävät sekä yleiset toimiston tehtävät. Työskentelet toimitusjohtajan tukena ja osallistut kehitystehtäviin ja toimintamallien tehostamiseen itsenäisellä otteella.

Katso rekrytointi-ilmoituksemme tästä

Lapti ja Gredi aloittivat yhteistyön

Suomalainen, vauhdilla kasvava rakennusalan konserni Lapti Group on valinnut aineiston- ja brändinhallinnan kumppanikseen Gredin. Lapti ottaa käyttöön Gredi Content HUBin koko markkinointitiimilleen, ja siihen on monia hyviä syitä.

”Tärkeimpänä syynä Gredin valintaan oli aineistonhallinta. Sen lisäksi erittäin hyvä syy oli myös dynaamiset tuotepohjat”, aloittaa Laptin markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Mari Ollila. ”Gredin avulla voimme nopeuttaa ja yksinkertaistaa aineistojemme tekemistä ja hallinnointia. Gredin palvelun käyttöönotto vaikuttaa meidän koko markkinointitiimin työhön”, Mari Ollila kertoo.

Meilirumban sijaan heti valmista

Lapti muuttaa toimintamallejaan siten, että ajansäästöä tulee joka vaiheessa. ”Tähän asti olemme tehneet esimerkiksi työmaataulut siten, että teimme ensin briiffin mainostoimistolle, sitten mainostoimisto teki aineiston, hyväksytti sen meillä meilitse, me tarkistimme aineiston, meilasimme hyväksynnän, ja sen jälkeen mainostoimisto valmisti lopullisen aineiston”, Mari Ollila kertoo.

”Jatkossa teemme työmaataulut itse Gredin dynaamisilla pohjilla. Sama aika, joka kuluu briiffin tekoon, käytetään työmaataulun tekoon. Aikaa säästyy. Toki myös rahaa säästyy”, Mari Ollila sanoo.

Markkinointitiimin ja mainostoimiston panokset luovaan yhteistyöhön

”Dynaamisten pohjien käyttöönotto on siitä mainio asia, että meidän markkinointitiimimme ja mainostoimiston yhteistyössä vakiosälä jää pois. Päästään tekemään yhdessä enemmän luovaa työtä ja isompia kokonaisuuksia”, Mari Ollila linjaa.

Lapti rakentaa asiakkailleen parempaa arkea, kuten koteja, joihin kaivataan takaisin, päiväkoteja, joihin jäädään mielellään ja kodikkaita hoivakoteja, joissa on turvallista elää.

Lapti Group on nopeasti kasvava ja kannattava suomalainen rakennusalan konserni. Lapti Groupin toiminta keskittyy asunto-, palvelu- ja toimitilarakentamiseen sekä kiinteistökehitykseen Suomessa. Lisäksi Lapti Group tuottaa talotekniikkapalveluja. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 226 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä lähes 800.

Gredi Content HUB auttaa kasvuyrityksiä menestymään

Gredi Content HUBissa on jo yli 65 miljoonaa digiaineistoa tietoturvallisesti konesaleissa Suomessa. HUBia hyödyntää työssään yli 150 000 käyttäjää yli 165 maassa. Sitä käytetään kaiken digitaalisen aineiston brändin mukaiseen hallintaan, personointiin, muokkaukseen, kommentointiin, jakeluun ja julkaisuun.

Gredin asiakkaina on Laptin lisäksi yli 135 vahvaa brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lomarengas, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Lue lisää!

Lue lisää Laptista.

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso alle minuutin tehovideo: Gredi Content HUBissa

Ota yhteyttä!

Lisätietoja antavat mielellään:

Mari Ollila, markkinointi- ja viestintäkoordinaattori, Rakennusliike Lapti Oy/Lapti Group, +358 849 5505, mari.ollila@lapti.fi, www.lapti.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy, +358 40 849 2620, risto.pasanen@gredi.fi,
www.gredi.fi

Finlandia-hiihto myytiin Kiinaan

Gredi onnittelee asiakastaan Suomen Hiihtoliittoa upeasta sopimuksesta, jonka mukaan perinteikäs Finlandia-hiihto järjestetään Kiinassa viitenä vuonna 2020–2024. Tapahtumapaikkana toimii Harbinin kaupunki, jossa asuu 10 miljoonaa ihmistä.

Yhteistyöstä sovittiin presidentti Sauli Niinistön valtiovierailun yhteydessä, kun talviurheilun teemavuosi avattiin. Suomen Hiihtoliitto allekirjoitti asiasta lisenssi- ja konsultaatiosopimuksen.

Gredin vauhdikkaisiin ja näkyviin urheilun huippuasiakkaisiin kuuluvat muiden muassa Suomen Hiihtoliitto ja Suomen Salibandyliitto.

Gredillä on asiakkaita yksityisellä ja julkisella sektorilla – yli 135 brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Edupoli, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Lue lisää: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yllatysilmoitus-finlandia-hiihto-viideksi-vuodeksi-kiinaan/7241060#gs.MTnEI3qo

Lue lisää: https://www.hiihtoliitto.fi/

Lue lisää: https://www.gredi.fi/asiakkaat/

Ota yhteyttä!

Salpausselän kisat

Salpausselän kisat kokoaa jälleen hiihtokansan mäkihypyn ja maastohiihdon pariin jännittämään, kuka voittaa. Salpausselän kisat järjestetään 8.-10.2.2019 Lahdessa ja Gredi menee paikan päälle kannustamaan hiihtäjiä ja mäkihyppääjiä huippusuorituksiin.

Gredin vauhdikkaisiin ja näkyviin urheilun huippuasiakkaisiin kuuluvat muiden muassa Suomen Hiihtoliitto ja Suomen Salibandyliitto.

Gredillä on asiakkaita yksityisellä ja julkisella sektorilla – yli 135 brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Edupoli, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Lue lisää: https://lahtiskigames.com/

Katso kilpailuohjelmasta tarkemmat tiedot:

Lue lisää: https://lahtiskigames.com/ohjelma-0

Lue lisää: https://www.gredi.fi/asiakkaat/

Ota yhteyttä!

Salibandyn derby Suomi-Ruotsi

Gredin asiakas Suomen Salibandyliitto järjestää Suomi-Ruotsi -salibandyturnauksen 1.-2.2.2019 Espoon Metro Areenalla. Järjestäjät vakuuttavat, että nyt kannattaa varautua helmikuun aloittavaan salibandyn kaikkien aikojen derbyviikonloppuun!

Perjantaina 1.2. lämmitellään ja silloin kohtaavat Espoon derbyssä Oilers sekä Indians. Lauantaina 2.2. kansainvälisessä derbyssä kohtaavat maailman parhaat salibandymaat, rakkaat kilpakumppanit, Suomi ja Ruotsi. Tänne pitää päästä! Gredi menee paikan päälle kannustamaan Suomen joukkuetta, tähtäimessä kirkkain mitali.

Suomen Salibandyliitto on Gredin asiakas. Gredillä on asiakkaita yksityisellä ja julkisella sektorilla – yli 135 brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Edupoli, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suomen Hiihtoliitto, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Lue lisää: https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandyn-derbyviikonloppu-/

Lue lisää: https://www.gredi.fi/asiakkaat/

Ota yhteyttä!

Urheilujuhlan huippuhetket Gredin tapahtumakonseptilla ikimuistoisiksi kuviksi

Perjantaina 25.1.2019 Tampereella jännitetään! Silloin Hämeen Urheilugaalassa julkistetaan Tampereen Vuoden Urheilija 2018 sekä jaetaan lukuisia muita palkintoja ja tunnustuksia.

Paikalle gaalaan Solo Sokos Hotel Tornin Paja Kongressikeskukseen saapuu lähes 400 hämäläisen urheilun sankaria sekä julkisuuden ja liike-elämän vaikuttajaa juhlistamaan urheilun arvoa ja arvostusta sekä nauttimaan viihteestä ja illallispöytien antimista. Monimuotoinen kokonaisuus ikuistetaan myös valokuvin, jotka taltioidaan ja jaetaan vielä saman illan aikana eri kanavissa yhteistyössä Gredin kanssa rakennetun konseptin avulla.

Tampereen Vuoden Urheilija -valinnalla pitkät perinteet

Hämeen Urheilugaala on järjestetty vuodesta 2007 alkaen, ensin nimellä Hämeen Sporttigaala ja vuodesta 2016 nykyisellä nimellään. Tampereen Urheilutoimittajien Kerhon valitsemalla Tampereen Vuoden Urheilija -palkitsemisella on huomattavasti pidemmät perinteet, sillä kauppaneuvos Kalle Kaihari lahjoitti jo 1960 hopeamaljan ikuisesti kiertäväksi pokaaliksi tarkoitusta varten. Ensimmäisenä tittelin sai Rooman olympiakisoissa painonnostossa viidenneksi sijoittunut Jouni Kailajärvi. Vuoden 2017 Tampereen paras oli jääkiekon SM-kultaa voittanut Tappara. Perjantaina 25.1.2019 selviää, kuka saa nimensä seuraavaksi kiertopalkintoon.

Gredin ja EMG Photo Teamin luoma tapahtumakonsepti tuottaa illallisvieraille ainutlaatuiset brändätyt kuvat muistoksi ikimuistoisesta juhlasta. Gaalailmeellä tyylikkäästi kehystetyt ammattilaisten otokset tallennetaan Gredin aineistonhallintapalveluun, mistä ne jaetaan personoidulla koodilla kunkin gaalavieraan käyttöön jo saman illan aikana edelleen jaettavaksi esimerkiksi some-kanavissa. Konseptin suosiosta kertoo 2018 gaalan tilastot; viimeksi kuvia ladattiin lähes 2000 kertaa.

”Gredin konsepti on erinomainen mihin tahansa juhlaan”

”Gredin aineistonhallintapalvelun avulla gaalasta saadaan kaikille osallistujille upea, laadukas, visuaalinen ja konkreettinen kuvamuisto, jonka voi välittää somessa kavereille tai printata omaan albumiin tai vaikka seinälle. Tapahtumanjärjestäjää brändätyt kuvat palvelevat viestinnän tehostamisen lisäksi hyvinä referensseinä yhteistyökumppanuuksia neuvoteltaessa. Gredin konsepti on erinomainen mihin tahansa juhlaan ja VIP-tilaisuuteen”, kiittelee useiden eri gaalojen järjestelyissä vuosia mukana ollut viestintäasiantuntija Jukka Suomela, jonka kuvaustiimi vastaa jo kolmatta kertaa Hämeen Urheilugaalan valokuvauksista.

Kuvia aiemmista gaalatunnelmista ja eri kategorioissa palkituista voittajista voit katsella osoitteesta: hameenurheilugaala.fi

Gredin avulla brändätyt kuvat VIP-vieraille, kumppaneille, omalle väelle ja verkostolle – someen ja printtiin

Gredi Content HUB -aineiston- ja brändinhallintapalvelu on tarjolla kaikille tapahtumanjärjestäjille. Kuvat, videot ja muut materiaalit voi itse kätevästi tallentaa aineistonhallintapalveluun, ja jakaa sieltä tapahtumabrändättyinä, upeina muistoina tilaisuuden vieraille, yhteistyökumppaneille ja yrityksen omalle väelle sekä verkostolle. Palvelua on käytetty kuvien tapahtumakohtaiseen brändäykseen jo monessa huipputapahtumassa, kuten Auto- ja Liikennegaalassa, Vuosisadan Kulttuurigaalassa ja Suomen Urheilugaalassa.

Kuvien ja videoiden hallinnan lisäksi tekoälyllä varustettua Gredi Content HUBia voi hyödyntää kaiken digitaalisen aineiston brändin mukaiseen hallintaan, personointiin, muokkaukseen, kommentointiin, jakeluun ja julkaisuun. Gredillä on asiakkaina yli 135 vahvaa brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Edupoli, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lomarengas, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Kiinnostuitko? Katso alle minuutin tehovideo, josta näet, mitä kaikkea saat aikaan Gredi Content HUBissa

Ota yhteyttä!

Lue lisää!

Lisätietoja:

Jukka Suomela
viestintäasiantuntija, EMG Photo Service,
p. +358 400 617761
jukka.suomela@emg.fi

Matti Tammisalo
myyntijohtaja
Gredi Oy,
p. +358 50 583 8319
matti.tammisalo@gredi.fi
www.gredi.fi

Niko Pispala IT-päälliköksi

Niko Pispala on nimitetty Gredin IT-päälliköksi 2.1.2019 alkaen. Niko on toiminut aiemmin IT-päällikkönä konsernitason sekä pk-yrityksissä. Kokemusta yritysten IT-tarpeista Nikolle on karttunut laaja-alaisesti, ja häntä kiehtoo liiketoimintaa tukevien prosessien kehitys sekä automatisointi teknisestä näkökulmasta.

Aktiivinen Niko tarttuu nopeasti tilanteessa kuin tilanteessa härkää sarvista, oli kyseessä sitten työtehtävä tai sulkapallomatsi. Vapaa-ajalla Niko urheilee, mutta yhä useammin käy myös niin, että taivaalla surisee drone-kopteri, joka etsii aina vain hienompia kohteita ja kuvakulmia.

Nikon yhteystiedot löydät tästä:

Niko Pispala
IT-päällikkö
Matkapuhelin: 044 4100 200
Sähköposti: niko.pispala@gredi.fi

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

Annika Ketola markkinointikoordinaattoriksi

Annika Ketola on nimitetty Gredin Asiakas- ja tuotantotiimin markkinointikoordinaattoriksi 4.12.2018 alkaen. Annikalla on monipuolinen tausta visuaalisessa suunnittelussa sekä käyttöliittymäpuolen suunnittelussa. Aikaisemmin Annika on työskennellyt erilaisissa markkinointi- ja digitoimistoissa. Visuaalisten juttujen lisäksi Annikan saa innostumaan myös teknisemmätkin asiat.

Vapaa-aika Annikalla kuluu niin joogatessa, salilla kuin myös taidenäyttelyissä.

Annikan yhteystiedot löydät tästä:

Annika Ketola
Markkinointikoordinaattori
Matkapuhelin: 040 504 5841
Sähköposti: annika.ketola@gredi.fi

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

200 ehdokkaalle vaalikampanjaan tehovälineet


Vihreiden kampanjapäällikkö Kirsi Syväri sanoo, että vaalien lähestyessä Vihreät haluaa helpottaa ehdokkaiden kampanjointia brändihallitusti. Gredi Content HUB oli selvä valinta Vihreiden kampanjoinnin aineiston- ja brändinhallintapalveluksi. 

”Meillä oli aiemmin käytössä vain somessa, mutta ei printissä toimiva kuvaeditori, joka oli täysin riittämätön kampanjointiin. Ehdokkaat ovat pyytäneet meiltä kunnon työkalua, että heidän ei tarvitsisi käyttää kalliita ja vaikeita grafiikkaohjelmistoja kampanjamainosten ja muiden kampanjamateriaalien tuottamiseen. Tarve oli siis ilmeinen”, Kirsi Syväri aloittaa.

Kaikki ehdokkaat saavat vapauden tuottaa kuvat ja tekstit itse

”Mielenkiintoiset ihmiset keräävät eniten ääniä, heistä suomalaiset tykkäävät. Emme aio kontrolloida ehdokkaiden kampanjakuvia ja tekstejä. Annamme kaikille 200 ehdokkaallemme vapauden tuottaa itse markkinointimateriaalinsa Content HUBissamme. Teemme sen brändihallitusti siten, että Vihreiden värimaailma, logot ja tekstityypit ovat aina samat, mutta ehdokkaiden kuvat ja tekstit saavat vaihtua personoidusti.”

Käy lukemassa koko asiakastarina tästä

Vuonna 1988 perustetun Vihreiden puolueen tärkeisiin teemoihin kuuluvat tasa-arvo, ympäristö ja pohjoismainen hyvinvointivaltio. Nykyään Vihreä puolue koostuu noin 200 yhdistyksestä, jotka toimivat paikallisella, alueellisella, vaalipiiritasolla tai koko maassa. Vihreillä on noin 9000 jäsentä. Poliittisista linjoista päättää puoluevaltuuskunta. Käytännön toimintaa johtaa puoluehallitus. Ylintä päätösvaltaa käyttää puoluekokous. Lue lisää…

Kiinnostuitko? Katso alle minuutin mittainen video, josta näet, mitä kaikkea saat aikaan Gredi Content HUBissa

Ota yhteyttä meihin!

Käy tutustumassa muihin Gredin kiehtoviin asiakastarinoihin.

Gredin kuvakonseptilla Auto- ja Liikennegaalasta ikimuistoinen


Viidennen kerran järjestetty Auto- ja Liikennegaala kokosi 9.11.2018 Helsingin Messukeskukseen melkeinpä kaikki alan kärkitoimijat. Tapahtumassa palkittiin Vuoden Auto ja muut merkittävimmät autoalan saavutukset. Gredi toimi tapahtuman yhteistyökumppanina. 

”Gaala onnistui välittömän palautteen perusteella erinomaisesti. Myös valokuvista välittyy juhlaillan positiivinen tunnelma”, kertoo järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Jukka Suomela tyytyväisenä.

Ford Focus Vuoden Auto Suomessa 2019

”Vuoden Auto Suomessa 2019 -tittelin voitti Ford Focus, joka päihitti niukkaakin niukemmin Suomessa valmistetun Mercedes-Benzin A-sarjan mallin. Auto- ja liikennetoimittajien jäsenkunnan äänestyksessä kärkikaksikon eroksi jäi vain kaksi pistettä”, Suomela kertaa gaalan huipentumaa.

Gredi tuotti yhteistyössä Moottori-lehden ja EMG Photo Teamin kanssa illallisvieraille ikimuistoiset gaalailmeellä koristellut tapahtumakuvat. Juhlassa otetut valokuvat brändättiin ja tallennettiin jo saman illan aikana Gredin aineistonhallintapalveluun, josta ne on poimittavissa personoidulla koodilla kunkin omaan käyttöön.

Auto- ja Liikennegaala suosittelee Gredin palvelua

”Gaalasta jäi kaikille osallistujille hieno ja laadukas kuvallinen muisto, jonka voi välittää somessa kavereille tai printata omaan albumiin tai teettää suurkuvan seinälle. Gredin konsepti on erinomainen mihin tahansa juhlaan tai VIP-tilaisuuteen”, Suomela kiittelee.

EMG Photo Teamin ottamia kuvia gaalatunnelmista eri kategorioissa palkituista voittajista voit katsella osoitteesta www.autojaliikennegaala.fi

Täydellisestä tapahtumasta täydellinen muisto Gredin avulla

Gredi Content HUB -aineiston- ja brändinhallintapalvelu on tarjolla kaikille tapahtumanjärjestäjille. Kuvat, videot ja muut materiaalit voi itse kätevästi tallentaa aineistonhallintapalveluun, ja jakaa osallistujille upeiksi muistoiksi. Palvelua käytetään kuvien tapahtumakohtaiseen brändäykseen jo monessa huipputapahtumassa, kuten Auto- ja Liikennegaalassa, Kulttuurigaalassa ja Suomen Urheilugaalassa.

Kuvien ja videoiden hallinnan lisäksi tekoälyllä varustettua Gredi Content HUBia käytetään kaiken digitaalisen aineiston brändin mukaiseen hallintaan, personointiin, muokkaukseen, kommentointiin, jakeluun ja julkaisuun. Gredillä on asiakkaina yksityisellä ja julkisella sektorilla yli 135 vahvaa brändinhaltijaa, mm. Aktia, Alko, Alma Media, Edupoli, Finavia, Fonecta, Hartwall, Kalevala Koru, Kemira, KONE, Lumon, Management Events, Olvi, Gustav Paulig, Ponsse, Sako, Sanoma, Senaatti, Sinebrychoff, Suunto, Tamro, YIT, sekä puolueet, oppilaitokset ja järjestöt.

Kiinnostuitko? Katso alle minuutin mittainen video, josta näet, mitä kaikkea saat aikaan Gredi Content HUBissa

Ota yhteyttä!

Lue lisää Auto- ja Liikennegaalasta!

Lisätietoja:

Jukka Suomela
Auto- ja Liikennegaala
järjestelytoimikunnan puheenjohtaja
p. +358 400 617761
jukka.suomela@autojaliikennegaala.fi,
www.autojaliikennegaala.fi

Matti Tammisalo
myyntijohtaja
Gredi Oy,
p. +358 50 583 8319
matti.tammisalo@gredi.fi
www.gredi.fi

Käy tutustumassa Gredin kiehtoviin asiakastarinoihin.

Havunen ja Gredi yhteistyöhön digitaalisella joulukuusilahjakortti-palvelulla

Digitaalisen bisneksen edelläkävijät Havunen ja Gredi aloittavat yhteistyön sähköisellä joulukuusilahjakortti-palvelulla. Jatkossa kaikki Gredin uudet asiakkaat voivat tilata joulukuusilahjakortteja suoraan Gredi Content Hubista.

Vuonna 2009 toimitusjohtaja Olli Kinnunen ja myyntijohtaja Timo Tammenaho saivat loistavan idean: luodaan digitaalinen joulukuusilahjakortti ja helpotetaan siten joulukiireitä. Idea johti internet-palveluun nimeltä Havunen. Nykyään Havunen on digitaalisen joulukuusikaupan edelläkävijä. Havusen internet-palvelussa yritysten on helppo tilata asiakkailleen, kumppaneilleen ja henkilöstölleen joulukuusilahjakortit. Hinnat Havunen on hionut hyviksi, koska kerralla tilataan yleensä satoja joulukuusilahjakortteja.

Havusella on monia perinteisiä ja kiehtovia lahjakorttimalleja, joista valita. Voipa Havusella teettää ihan omanlaisen joulukuusilahjakortinkin, vaikka firman logolla ja toivotuksilla. Havunen hoitaa lahjakorttien painatuksen omassa painossaan. Painoa hallinnoi Havusen graafikko Joni Linnamies, jonka kädenjälkeä on korttien tyylikäs ja kaunis design. ”Oman painon tähden toimitusaikamme on ihan huippua ja helppouden maksimoimiseksi lähetämme monen asiakkaan kuusilahjakortit postitse suoraan lahjansaajille”, Joni toteaa.

Nyt saa valita parhaan

”Lahjakortin saajat voivat noutaa lahjakortillaan Havusen jakelupaikoista sen parhaan ja kauneimman joulukuusen itselleen, kun joulu lähenee. Jakelupaikkoja on ympäri Suomen, Joulupukin pajan tienoilta Napapiiriltä Helsinkiin asti”, Olli Kinnunen kertoo. Palvelu on ollut alusta asti jymymenestys, ja Havusen tiimi onkin toimittanut jo kymmeniä tuhansia joulukuusia onnellisille lahjakortin saajille.

Joulumieltä ja huolenpitoa

Havunen pitää hyvää huolta myös suomalaisesta kuusimetsästä. ”Istutamme joulukuusia jokaisen jouluna Havuselta uuteen kotiin matkustaneen joulukuusen tilalle. Istuttamalla ja hoitamalla itse kuusia takaamme laadun. Meillä on lisäksi muita laadukkaita kuusitoimittajia auttamassa”, Olli Kinnunen kertoo.

Gredi Content Hubista saa nyt myös joulukuuset kaikille

”On luontevaa, että kaksi digitaalisen bisneksen edelläkävijää aloittaa yhteistyön. Havusen liikeidea on mainio ja meillä synkkasi heti Ollin kanssa. Gredi lähtee mielellään omalta osaltaan mukaan vauhdittamaan entisestäänkin Havusen loistavaa digitaalista liiketoimintaa”, kertoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

”Me Gredissä luomme kaikille uusille asiakkaillemme Gredi Content Hubiin Havusen dynaamiset tuotepohjat, joilla Havusen joulukuusilahjakortit voidaan käden käänteessä personoida ja tilata. Valmiit personoidut lahjakortit menevät digitaalisesti Havuselle, joka painaa ne kauniiksi ja käteen sopiviksi”, Risto Pasanen hymyilee aurinkoisesti, itsekin täynnä joulumieltä.

 

Lisätietoja antavat mielellään:

Olli Kinnunen, toimitusjohtaja, Q-Trading Oy
+358 45 129 5477
olli@havunen.fi
www.havunen.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+358 40 849 2620
risto.pasanen@gredi.fi
www.gredi.fi

 

Havusen asiakkaita ovat muiden muassa Veikkaus ja Volkswagen Center. Gredin asiakkaisiin kuuluu yli 130 menestyvää brändinhaltijaa, muiden muassa KONE, Gustav Paulig ja Sanoma.

Käy tutustumassa Gredin muihin kiehtoviin asiakastarinoihin.

Gredin myyntitiimi kasvaa

Kaapo Korhonen myynti- ja projektipäälliköksi

Tradenomi Kaapo Korhonen on nimitetty Gredin myynti- ja projektipäälliköksi 4.9.2018 alkaen. Kaapo on tehnyt aiemmin ratkaisumyyjän tehtäviä ICT-alalla. Kaapo asuu Keravalla perheensä kanssa ja harrastaa golfia ja perhokalastusta.

Kaapon yhteystiedot löydät tästä:

Kaapo Korhonen
Myynti- ja projektipäällikkö
Matkapuhelin: 040 667 0661
Sähköposti: kaapo.korhonen@gredi.fi

 

Lauri Hirvonen myynti- ja projektipäälliköksi

Kauppatieteiden maisteri Lauri Hirvonen on nimitetty Gredin myynti- ja projektipäälliköksi 17.9.2018 alkaen. Laurilla on yli kymmenen vuoden kokemus b-to-b-myynnistä ohjelmisto-, mobiilimaksu-, tele- ja koulutusalalla. Lauri liikkuu jollain tavoin useimpina päivinä, muun muassa pallon perässä juoksemalla, retkeilemällä ja talvella harrastamalla vapaalaskua.

Laurin yhteystiedot löydät tästä:

Lauri Hirvonen
Myynti- ja projektipäällikkö
Matkapuhelin: 044 554 1640
Sähköposti: lauri.hirvonen@gredi.fi

 

Tarja Finni avainasiakaspäälliköksi

Tarja Finni on nimitetty Gredin avainasiakaspäälliköksi 1.8.2018 alkaen. Tarjalla on yhteensä yli 20 vuoden monipuolinen työkokemus broadcast-liiketoiminnasta, mediasta, mainonnasta ja visuaalisten sisältöjen suunnittelusta sekä tuotannosta. Tarja on tehnyt töitä asiakkuus- ja projektipäällikkönä TV-yhtiöistä aina pieniin start-uppeihin. Meidän Tarja on helposti innostuva karjalainen ikiliikkuja, jonka kanssa juttu luistaa ja hommat hoituvat. Tarja kertoo myös olevansa synnynnäisen utelias uutisfriikki ja journalististen sisältöjen suurkuluttaja.

Vapaa-ajallaan Tarja harrastaa vauhtilajeja moottorilla ja ilman.

Laurin yhteystiedot löydät tästä:

Tarja Finni
Avainasiakaspäällikkö
Matkapuhelin: 0400 249 712
Sähköposti: tarja.finni@gredi.fi

 

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

Kaikki käännökset suoraan Gredin palvelusta

Gredin asiakkailla on loistavat mahdollisuudet saada kaikki käännöstyöt ja kieliversiot valmiiksi laadukkaasti ja nopeasti, koska Gredi tekee yhteistyötä Transfluentin kanssa. Jokainen Gredin asiakas voi tilata Content Hub -palveluunsa Tilaa käännös -nappulan Gredin Matti Tammisalolta tai Risto Pasaselta. Sen jälkeen käännösten tilaus hoituu Content Hubissa nopeasti painamalla Tilaa käännös -nappulaa. Sitten vain valitset halutut kielet, ja palvelu näyttää automaattisesti hinnan sekä toimitusajan.

Valttina helppo käyttö, nopeus, luotettavuus ja laatu

Transfluentin myyntijohtaja Janne Viinikainen kertoo, että Transfluentin suurimmat kilpailuvaltit ovat palvelun helppo käyttö ja erittäin nopea, laadukas käännöstyö.

”Perinteisissä käännöstoimistoissa ensin projektipäällikkö ottaa työt vastaan. Gredin palvelussa Transfluentin kääntäjät ottavat työt suoraan vastaan. Transfluentilla on kääntäjiä ympäri maailmaa, eri aikavyöhykkeissä. Niinpä parhaassa tapauksessa iltakymmeneltä käännöspalveluun laitettu käännöstyö on markkinointijohtajalla valmiina seuraavan työpäivän aamuna kahdeksalta”, Janne Viinikainen kertoo.

Meillä on NDA:t eli salassapitosopimukset kaikkien kääntäjiemme kanssa. Luottamukselliset tiedot säilyvät kääntäjiemme takana varmasti. Varsinkin suuret kansainväliset yritykset ovat erittäin tarkkoja siitä, että heidän liiketoimintakriittisiä tietojaan kääntävät NDA:n alaiset kääntäjät”, Janne Viinikainen painottaa.

Brändinhallintaa ja termistönhallintaa samalla palvelulla

”Meillä käännöstyötä tekevät ihmiset. Jokainen kääntäjämme on huolella valikoitu ja testattu ammattikääntäjä. Hoidamme käännöstyöt yli sadalle kieliparille. Kielipari on esimerkiksi suomi-kiina tai englanti-saksa. Kielivalikoima on vaativimmillekin asiakkaille kattava”, kertoo Janne Viinikainen.

”Meillä on käytössä asiakaskohtainen käännösmuisti ja termipankki, joka takaa sen, että yrityksen erikoistermistö on sellainen kuin pitää, ja se pysyy käännöstyöstä toiseen hallittuna ja yhtenäisenä”, Janne Viinikainen sanoo.

Suuret brändinhaltijat asiakkaina

”Transfluentin asiakkaina on Suomen merkittävimmät brändinhaltijat. Asiakaskuntaan kuuluu peliyhtiöitä, lentoyhtiöitä, lakitoimistoja, puhelinvalmistajia, teleoperaattoreita, biotekniikkayrityksiä, teollisuusyrityksiä ja oppilaitoksia, muiden muassa”, listaa Janne Viinikainen. ”Asiakkaitamme yhdistää kansainvälinen toiminta ja sitä kautta tulevat monenlaiset käännöstarpeet.”

Hoidat kaikki käännöstyöt Gredin palvelun kautta

Gredi Content Hubin Tilaa käännös -palvelu on helppo ja kätevä käyttää. ”Gredin ja Transfluentin yhteistyö toimii erityisen hyvin, koska me molemmat toimimme digitaalisessa maailmassa nopeasti, 100% hyvillä prosesseilla ja virtaviivaisella konseptilla”, sanoo Janne Viinikainen. ”Siitä on suuresti hyötyä ja kilpailuetua markkinoilla meidän molempien asiakkaille.”

Standardirajapinnat

Gredi tarjoaa käyttöösi standardirajapinnat, joiden avulla vaihdat tietoa digitaalisen aineistonhallinnan ja muiden liiketoimintajärjestelmiesi välillä. Saat meiltä valmiit liittymät moniin suosittuihin tuote-, asiakas- ja liiketoimintatiedon hallintajärjestelmiin. Saat meiltä integraatiot myös muihin käännösjärjestelmiin. Gredi huolehtii puolestasi myös aineiston julkaisusta esimerkiksi sosiaaliseen mediaan, verkkokauppaan tai muihin liiketoimintajärjestelmiin.

 

Kysy lisää:

Matti Tammisalo, myyntijohtaja, Gredi Oy
+358 50 583 8319
matti.tammisalo@gredi.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+358 40 849 2620
risto.pasanen@gredi.fi

Transfluent Oy, asiakaspalvelu
+358 9 231 630 84
www.transfluent.com

Tutustu myös Gredin asiakastarinoihin.


Transfluent on kansainvälinen käännöstoimisto, joka toimii paikallisesti. Meidän ammattikääntäjämme kääntävät tarkasti ja huolella tiedostosi sekä tekstisi omalle äidinkielelleen.

Uusi Digiviisaan pikaopas datanhallintaan on ilmestynyt!

Tilaa omasi heti!

Uudesta Datanhallinnan pikaoppaassamme saat tietoa miten sinun kannattaa vaalia sähköistä omaisuuttasi ja miten varmistat sen arvon kasvamisen ja säilymisen.

Kerromme miten hallitset tietoa ja digitalisoit prosessejasi. Olemme listanneet oppaaseen myös muutamia keinoja ja vinkkejä, joiden avulla pääset nopeasti vauhtiin.

Tilaa oppaasi täältä.

 

Gredi on Suomen johtava digitaalisen aineistonhallinnan yritys. Gredi on osa itsenäistä, kotimaista ja vakavaraista Sontek-konsernia. Lue lisää Gredistä ja Gredin loistavista asiakkaista osoitteessa www.gredi.fi

Tutustu asiakastarinoihimme tästä.

Tarja Finni avainasiakaspäälliköksi

Tarja Finni on nimitetty Gredin avainasiakaspäälliköksi 1.8.2018 alkaen. Tarjalla on yhteensä yli 20 vuoden monipuolinen työkokemus broadcast-liiketoiminnasta, mediasta, mainonnasta ja visuaalisten sisältöjen suunnittelusta sekä tuotannosta. Tarja on tehnyt töitä asiakkuus- ja projektipäällikkönä TV-yhtiöistä aina pieniin start-uppeihin. Meidän Tarja on helposti innostuva karjalainen ikiliikkuja, jonka kanssa juttu luistaa ja hommat hoituvat. Tarja kertoo myös olevansa synnynnäisen utelias uutisfriikki ja journalististen sisältöjen suurkuluttaja.

Vapaa-ajallaan Tarja harrastaa vauhtilajeja moottorilla ja ilman.

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

Tarjan yhteystiedot löydät tästä:

Tarja Finni
Matkapuhelin: 0400 249 712
Sähköposti: tarja.finni@gredi.fi

Gredi sai Kauppalehden Menestyjät 2018 -sertifikaatin

Iloisena ja ylpeänä ilmoitamme, että Gredi Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2018 –sertifikaatti.

Sertifikaatin mukaan Gredi on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat:

 • vakiintunut toiminta
 • vakaa kasvukehitys
 • hyvä tulos ja kannattavuus
 • vahva rahoitusrakenne
 • jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius

Tunnuslukuvertailujen perusteella Gredi on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2018 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2017/06–2018/05.

Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen sanoo, että hän on ylpeä ja kiitollinen Gredin tiimin aikaansaamasta menestyksestä. ”Me koko Gredin tiimi kiitämme Kauppalehden Menestyjät 2018 -sertifikaatin kunnioitettavia allekirjoittajia, Kauppalehden vastaavaa päätoimittajaa Arno Ahosniemeä ja Alma Talentin toimitusjohtajaa Juha-Petri Loimovuorta. Menestyksestämme kiitämme myös loistavia asiakkaitamme, joiden kanssa on ilo tehdä töitä. Meille asiakkaidemme hyvinvointi, kasvu ja menestys on tärkeää”, sanoo Risto Pasanen.

Lue lisää…

 

Digiviisaus kasvuun aineistonhallinnalla

Yritykset omistavat valtavasti digitaalista aineistoa, mutta eivät aina digiviisautta. Arki helpottuu ja aikaa säästyy, kun älykäs aineistonhallinta, tehokas brändihallinta sekä automatisoitu integraatio otetaan strategisesti käyttöön. Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen näkee, että käyttäjät hyötyvät monin tavoin.

Lue koko Helsingin Sanomien Digitalisaatio-liitteessä julkaistu juttu tästä.

Dynaamiset tuotepohjat helpottavat kaikkien kampanjatyötä

Julkinen ja kaikille avoin palvelu innostaa puoluetyöhön

SDP on tehnyt näyttävän markkinointiteon puolueväkensä työn edistämiseksi: SDP antaa omilla nettisivuillaan jäsenilleen mahdollisuuden tehdä itse helposti omia kampanjamateriaalejaan. Palvelu on julkinen ja kaikille avoin, ja sen sydämenä sykkii Gredi Content Hub.

”Näin rohkea teko on tuonut paljon hyvää tulosta”, kertoo SDP:n digitaalisten palvelujen kehittäjä Jarkko Piirainen.

Käy lukemassa koko asiakastarina tästä.

 

 


Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue SDP on noin 40 000 jäsenen koko maan kattava puolue. SDP:n ihanteena on yhteiskunta, jossa vapaus voittaa alistamisen, humaanisuus suvaitsemattomuuden ja oikeudenmukaisuus itsekkyyden. Puolueelle tärkeää on työ ja työelämä, julkiset palvelut ja turvalliset asuinympäristöt, heikoimmista huolehtiminen, ympäristöongelmien poistaminen sekä sivistyksen vaaliminen.

Anne Jallow vastaamaan Gredin viestinnästä ja mediasuhteista

Anne Jallow vastaamaan viestinnästä ja mediasuhteista

Anne Jallow on nimitetty 4.6.2018 alkaen vastaamaan Gredi Oy:n viestinnästä ja mediasuhteista. Anne on viestinnän timanttinen ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus reipasta kasvua tekevien menestysyritysten viestinnän ja markkinoinnin johto-, suunnittelu- ja toteutustehtävistä, sekä päätoimittajan, toimittajan ja viestintäkonsultin töistä. Anne on auttanut positiivisen ja innostavan asenteensa sekä vaikuttavan viestinnän avulla kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä start-upeista maailman markkinajohtajiin. Vapaa-ajallaan Anne rakastaa elokuvia ja luonnossa liikkumista.

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

Annen yhteystiedot löydät tästä:

Anne Jallow
Matkapuhelin: 040 5302 101
Sähköposti: anne.jallow@gredi.fi

Asiakastarinamme: Holiday Club Resorts

Holiday Club Resorts ja Gredi yhteistyössä

Holiday Club Resorts tarjoaa verkkosivuillaan tuhansia eri majoitusvaihtoehtoja ja kaikki kohteet esitellään verkkosivuilla kattavasti tyylikkäillä kuvilla ja markkinoinnin tuottamilla muilla sisällöillä. Kun kuvia on paljon, on niitä helpompi hallita modernin aineistonhallinnanratkaisun kautta kuin verkkosivujen julkaisujärjestelmissä.

Holiday Club Resorts hyödyntää kohteiden markkinoinnissa Gredin dynaamista ratkaisua, jonka avulla erilaisia digitaalisia aineistoja voidaan muokata paikallisesti brändihallituiksi markkinoinnin sisällöiksi. Oli kyseessä painettu tai sähköinen markkinointimateriaali, voidaan lopullinen sisältö tuottaa nyt aina tarpeen mukaan suoraan kohteessa ja paikallisen henkilöstön toimesta, brändiohjeistuksien mukaisesti.

 

Käy lukemassa koko asiakastarina tästä.

Sinebrychoff ja Gredi laajentavat yhteistyötä

Sinebrychoff keskittää kaiken digitaalisen aineistonhallinnan Grediin

Sinebrychoff ja Gredi laajentavat yhteistyötä

Sinebrychoff haluaa lisää tehokkuutta markkinointiin ja viestintään sekä hallittua brändin johtamista oman organisaation ja asiakkaiden välisessä kommunikaatiossa. Sinebrychoffin ravintola-asiakkailleen tarjoama dynaamisen aineistonhallinnan ratkaisu täydentyy Gredi ContentHub -kokonaisuudella, johon Sinebrychoff keskittää kaiken digitaalisen aineistonhallinnan.

”Meillä on ollut perinteinen aineistopankki jo iät ja ajat. Halusimme ottaa lisää tehoja irti digitaalisesta aineistonhallinnasta ja meille tuli myös tarve luopua päällekkäisistä ratkaisuista.  Haussa oli moderni ratkaisu, joka pystyy täyttämään tämän päivän digitaalisen kommunikaation ja sisältöjen tarpeet”, sanoo Sinebrychoffin Brand Activation Manager Tuuli Kajaani.

Historiansa aikana Sinebrychoffille on syntynyt paljon erilaista kuva-aineistoa. Gredi ContentHub toimii myös Sinebrychoffin digitaalisena arkistona, jonka kautta yhtiön pitkä perinne välittyy digitaalisena omaisuutena tietoturvallisesti seuraaville sukupolville.

”Valitsimme Gredin, koska heillä oli esittää hyviä referenssejä toimivista kokonaisuuksista. Myös oma aikaisempi kokemus Gredin palvelusta, heidän tapansa toimia ja ottaa koppia tarpeistamme vakuuttivat”, jatkaa Tuuli Kajaani.

”Kiitämme Sinebrychoffia luottamuksesta ja käärimme innolla hihat ylös yhteistyömme laajentumisen merkeissä. Samalla toivotamme Sinebrychoffin tiimiläiset ja koko heidän digitaalisen aineistonsa tervetulleiksi Grediin. Tulemme pitämään siitä hyvää huolta ja tekemään kaikkemme, jotta olemme luottamuksen arvoisia”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Lisätietoja antavat mielellään:

Tuuli Kajaani, Brand Activation Manager, Sinebrychoff Oy Ab
+358 44 5155 375, tuuli.kajaani@sff.fi
www.sinebrychoff.fi

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+359 40 849 2620, risto.pasanen@gredi.fi
www.gredi.fi

Käy tutustumassa myös muihin asiakastarinoihin.


Sinebrychoff on Suomen johtava panimo, joka valmistaa oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia.

Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.

Gredi toteutti Sanomien DigiArkiston ja arkistoi Sanoman kruununjalokivet

Gredi toteutti Sanomien DigiArkiston ja arkistoi Sanoman kruununjalokivet

Gredi arkistoi Sanomien kruununjalokivet toteuttamalla heille Sanoman uuden DigiArkiston, joka on integroitu toimituksen järjestelmiin.

”DigiArkisto on meille kriittinen sisältöpalvelu, jonka pitää toimia kaikissa tilanteissa. Alusta on vakaa ja käytön nopeutumishyödyt näkyvät jo nyt selvästi. Siksi suosittelen Gredin toimintamallia.”, toteaa Sanomien Sami Majaniemi.

Lue koko tarina tästä.

 

Etsimme juuri nyt loistotyyppiä!

Digitaalisen aineistonhallinnan manageri
”Digital Asset Management and Content Hub Manager”

Gredi rekrytoi lisää ammattilaisia joukkoonsa. Tarvitsemme nyt Gredi Content Hub Manageria joukkoomme.

Tehtävässä toimit ”Gredi Content Hub Tiimin” avainpelaajana asiakkaidemme tarpeiden ja arvojen toteuttajana sekä tuottajana heidän digitaalisten materiaalien ja lisäarvotietojen tuotannossa sekä niiden hallinnassa. Tuotat asiakkaillemme selkeää säästöä ja tuottoa omalla proaktiivisella työlläsi koko tiimin voimin sekä digiviisaiden palveluidemme avulla asiakassuhteita ja asiakaskokemusta kasvattaen.

Katso rekrytointi-ilmoituksemme tästä?

Hartwall ja Gredi aloittivat yhteistyön!

Hartwall tukee asiakkaidensa myyntiä Gredin dynaamisella sisällönhallinnan ratkaisulla

Hartwall ja Gredi aloittivat yhteistyön!Hartwall haluaa panostaa omien ravintola-asiakkaidensa paikallisen myynnin ja markkinoinnin edistämiseen. Se etsi ratkaisua, joka mahdollistaisi markkinoinnin aineistojen ja sisältöjen kattavan ja reaaliaikaisen jakelun sekä dynaamisen ja asiakaskohtaisen muokkauksen. Tarve tuli vielä ajankohtaisemmaksi, kun uusi alkoholilainsäädäntö antaa ravintoloille enemmän mahdollisuuksia markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan.

Meillä on paljon asiakkaita ympäri Suomea, joilla kaikilla on omat tarpeensa paikallisen myynnin edistämisessä. Miten tukea heitä kaikkia yksilöllisesti ja samalla pitää huolta, että kaikki sisällöt ovat aina brändimme mukaisia? Siinä meidän spesifi tarpeemme, johon haimme ratkaisua”, sanoo Hartwallin Asiakasmarkkinointipäällikkö Tiina Happonen.

Kartoitimme monia erilaisia toimijoita ja Gredi valikoitui joukosta täysin ylivoimaisella ratkaisullaan. Dynaamisuus, helppokäyttöisyys, brändinhallinta, prosessin tekninen toimivuus ja tietoturvallisuus – siinä meidän päätöksentekokriteerimme ja syymme valita Gredi. Startti on ollut hyvä ja asiakkaidemme palaute rohkaisee kehittämään tätä edelleen ”, jatkaa Happonen.

Gredin dynaaminen sisällönhallinnan ratkaisu soveltuu erityisesti yrityksille, joilla on paljon jälleenmyyjiä, jakelijoita tai muu verkosto, jolla on tarve hyödyntää yrityksen myynnin ja markkinoinnin aineistoja ja sisältöjä reaaliaikaisesti, yksilöllisesti ja brändihallitusti.

”Olemme iloisia ja ylpeitä, että Hartwall valitsi juuri meidät. Uskomme, että pystymme vastaamaan haasteeseen ja että tuomme Hartwallin markkinointiin juuri heidän etsimiään ratkaisuja. Olemme toteuttaneet näitä dynaamisen sisällönhallinnan ratkaisuja jo useille eri toimialoille ja asiakkaille”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Lisätietoja:

Tiina Happonen, Asiakasmarkkinointipäällikkö, Hartwall Oyj

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy

MicroMedia ja Gredi tiiviiseen yhteistyöhön!

MicroMedia ottaa käyttöön Gredin tuottaman ”Digiviisaan” aineiston- ja sisällönhallintaratkaisun

MicroMedia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia markkinoinnin palveluja. Sisältömarkkinointi ja siihen liittyvä sisältöjen suunnittelu, tuotanto ja julkaisu vaativat toimivia toimintatapoja, työkaluja sekä järjestelmiä, jotka mahdollistavat älykkään ja tehokkaan prosessin.

”Meillä oli tarve saada asiakkaidemme markkinoinnin aineistot yhteen paikkaan, paremmin hallinnoitavaksi ja prosessiin, joka helpottaa sekä meidän että asiakkaidemme päivittäistä työtä. Toki myös ratkaisu, joka on kustannustehokas ja tietoturvallinen”, kertoo MicroMedian tuotannosta vastaava Lisa Leinonen.

Gredin tarjoama ratkaisu MicroMedialle on aineistonhallinnan sijaan enemminkin markkinoinnin sisältöjen hallinnan ratkaisu. Kuvat, tekstit, videot, äänet, erilaiset tiedostot ja formaatit muuttuvat aineistoista sisällöiksi, kun ne luovassa prosessissa muokataan asiakkaiden brändin ja strategian mukaisiksi, eri kanavissa julkaistaviksi sisällöiksi.

”Kartoitimme erilaisia aineistonhallinnan vaihtoehtoja, sekä kotimaisia että ulkomaisia. Valinta oli meille helppo, sillä Gredi tarjosi mahdollisuuden omassa järjestelmässään ”Gredi Content Hub” tuottaa dynaamisesti sisältöjä, joita asiakkaamme pystyvät itse brändihallitusti jatkojalostamaan. Gredillä on positiivinen jatkuvan kehittämisen ote asioihin. Tämä oli meille tärkeää, koska jatkuvasti muuttuvassa markkinoinnin ympäristössä pitää pystyä ketterästi luomaan uusia innovaatioita”, jatkaa Lisa Leinonen.

”Kiitämme MicroMediaa luottamuksesta ja mielenkiintoisen yhteistyön käynnistämisestä. Tarjoamme heidän käyttöönsä koko tiimimme vahvan osaamisen ja markkinoiden kehittyneimmän ja jatkuvasti uusiutuvan palvelukokonaisuuden, sekä yhdessä oppimisen innon ratkaista asiakkaiden haasteet ja odotukset yhä paremmin. Lähdimme ketterästi liikkeelle MicroMedian omista sisäisistä tarpeista ja luomme heille palvelukokonaisuuden ”MicroMedia Content Hub -palvelun”, jolla voi tarjota yhä parempia markkinointiprosesseja heidän asiakkailleen.
Uskon, että yhdessä luomme lisää vaikuttavaa hyötyä molempien liiketoimintaan. Olemme todella tyytyväisiä MicroMedian tavasta toimia ja tarjota meille heidän vahvaa strategista ja operatiivista osaamistaan meidän markkinointiimme”, kertoo Risto Pasanen.

Lisätietoja yhteistyöstä antavat:

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, puh. 040 849 2620, risto.pasanen@gredi.fi

Petri Ojanen, strategisti, 040 582 3657, petri.ojanen@micromedia.fi

Gredi onnittelee tuoreita suomalaisia olympiamitalisteja!

Loistavaa Suomi!

Tulevana viikonloppuna 2.-4.3.2018 kilpaillaan Salpausselällä Lahti Ski Games -tapahtumassa maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancup -pisteistä. Mukana tapahtumassa ovat tuoreet suomalaiset olympiamitalistit ja suuri joukko muita maailman hiihto- ja mäkihyppytähtiä. Mukana on myös Suomen Hiihtoliiton pitkäaikainen kumppani Gredi.

Suomen Hiihtoliitto ja Gredi ovat tehneet pitkäaikaista yhteistyötä. Gredin tarjoaman kotimaisen ja dynaamisen aineistonhallinnan ratkaisun avulla Hiihtoliitto pystyy ohjaamaan markkinoinnin ja viestinnän resurssit tehokkaaseen käyttöön. Aineistot siirtyvä verkkolevyiltä hyvään talteen ja kaikkien osallisten saataville. Kustannussäästöjä syntyy myös siitä, että dynaamisten aineistopohjien ansiosta jokaista asiaa ei tarvitse aina teettää talon ulkopuolella.

Digitaalinen aineistonhallinta tukee Hiihtoliiton brändinhallintaa ja uudistetun brändin jalkautusta. Myös lehdistölle on helppo tarjota aina oikeat ja uusimmat aineistot, joissa on lisäksi oikeat partnerit näkyvillä.

Tulevan viikonlopun tapahtumassa Salpausselällä kilpailevat tuoreet suomalaiset olympiamitalistit Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski. Mukana kannustamassa on myös Gredi.

Onnea Iivo, Krista ja Suomi!

 

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

Nimityksiä Gredissä

Kari Lehtinen aloittaa Gredillä

Kari Lehtinen on nimitetty Gredi Oy:n Digital Asset Management Specialistiksi 5.2.2018 alkaen. Karin toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset tuotannon tehtävät. Karilla on vahvan digitaalisen aineistonhallinnan osaamisen lisäksi myös lähes 20 vuoden kokemus markkinoinnin ja mainonnan saralla. Karin aikaisempia rooleja ovat olleet mainonnan ja markkinoinnin yrittäjänä, konsulttina ja freelancerina toimiminen.

Karin harrastuskalenteri koostuu monipuolisesta liikunnasta kuten kamppailulajista sekä veneilystä ja järjestötoiminnasta.

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

Gredi tekee Auto- ja Liikennegaalan kuvista modernit tapahtumabrändätyt kuvat

Auto- ja Liikennegaala kokoaa 13.12.2017 yhteen auto- ja liikennealojen toimijat viettämään yhteistä iltaa palkitsemisten, tunnustusten ja huippuviihteen parissa. Aiemmin Vuoden Auto Suomessa -nimellä tunnettu gaala on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa.

Gredi toimii tapahtuman yhteistyökumppanina ja tuottaa tapahtuman osallistujille ikimuistoisen
ja modernit bärndätyt tapahtumakuvat. Gaalan aikana otetut kuvat brändätään ja tallennetaan Gredin aineistonhallintapalveluun sekä jaellaan gaalavieraille personoitujen pöytäseuruekoodien avulla. Näin jokainen saa tapahtumasta mukaansa mukavan muiston huippukuvaajien ottamina ja tapahtuma brändättyinä kuvina.

Gredin erikoispalvelu on ollut huippumenestys monessa tapahtumassa. Suomen Urheilugaalan, Kulttuurigaalan ja monen muun tapahtuman järjestäjät sekä osallistujat ovat ottaneet Gredin palvelun innolla vastaan.

Tämä Gredin aineistonhallintapalvelun ominaisuus on tarjolla kaikille tapahtumanjärjestäjille. Kuvat ja muut materiaalit voi itse näppärästi tallentaa aineistonhallintapalveluun tai Gredin tiimi voi tehdä sen puolestasi täyden palvelun pakettina. Jos sinulla ei vielä ole Gredin aineistonhallintapalvelua, saat sen käyttöösi jatkuvana palveluna tai kertaluonteisesti yhtä tapahtumaasi varten.

Lue lisää Auto- ja Liikennegaalasta sekä Gredin palvelusta.

Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä myynti@gredi.fi tai soita Matti Tammisalolle (p. 050 583 8319)

Syöpäjärjestöt ja Gredi aloittivat yhteistyön

Syöpäjärjestöt ja Gredi yhteistyöhönSyöpäjärjestöt otti lokakuussa harppauksen eteenpäin digitaalisessa aineistonhallinnassa valitsemalla Gredin palvelut. Gredin digiviisaan ratkaisun avulla Syöpäjärjestöjen markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset sekä alueyhdistykset ympäri Suomea pystyvät hyödyntämään ajantasaisia ja brändiohjeistojen mukaisia materiaaleja työssään. Brändin, kampanjoiden ja digitaalisen omaisuuden sujuvampi käsittely on merkittävä rakennuskivi yhteistyölle. Uusitulla materiaalipankilla Syöpäjärjestöt tavoittelee tehokkuutta markkinoinnin ja viestinnän eri työvaiheissa.

”Odotamme jo milloin pääsemme hyödyntämään Gredin palveluita. Ne helpottavat erityisesti materiaalien hallintaa, uudelleen käyttöä ja jakamista. Yhä useampi työntekijä ja yhteistyökumppani voi itse hakea materiaalit pankista ja näin meidän viestijöiden resursseja vapautuu muihin tehtäviin” , kertoo Anu Kytölä Syöpäjärjestöjen viestinnästä.

Syöpäjärjestöt on Suomen suurimpia kansanterveysjärjestöjä, jolla on yli 120 000 jäsentä. Syöpäjärjestöt tukee ja kuntouttaa syöpää sairastavia ja heidän läheisiään, tiedottaa syöpää ehkäisevistä ja terveyttä edistävistä asioista, pitää yllä rekisteriä syöpätaudeista ja joukkotarkastuksista ja myöntää varoja syöpätautien tieteelliseen tutkimukseen. Syöpäjärjestöihin kuuluu Suomen Syöpäyhdistys ja sen 18 jäsenjärjestöä, Syöpäsäätiö ja Suomen Syöpärekisteri.

Lisätiedot:
Anu Kytölä, viestinnän asiantuntija, Syöpäsäätiö
+358 50 382 8968, anu.kytola@cancer.fi
www.syopajarjestot.fi

Olivia Kuusinen, avainasiakaspäällikkö, Gredi Oy
+359 40 156 3112, olivia.kuusinen@gredi.fi
www.gredi.fi

Kotipizza Group ja Gredi yhteistyöhön

Kotipizza ja Gredi yhteistyöhönKotipizza Group otti lokakuussa 2017 käyttöön Gredin tuottaman brändin- ja aineistohallintapalvelun. Kotimainen, digiviisas palvelu mahdollistaa Kotipizza Groupin brändien – Kotipizzan, Chalupan ja Kotipizza Gon – digimateriaalien ja niihin älykkäästi kytkettyjen tietojen ketterän saatavuuden ja käytettävyyden.

Brändin, sidosryhmien ja digitaalisen omaisuuden sujuvampi käsittely on merkittävä hyötyajuri yhteistyölle. Kotipizza Group tavoittelee rakennetulla aineistopankilla tehokkuutta ja resurssisäästöjä markkinoinnin ja viestinnän eri työvaiheissa.

“Haluamme kehittää digiviisasta toimintatapaamme sekä brändiemme ja aineistojemme hallintaa. Samalla uudistamme ja selkiytämme työtapoja. Näin ohjaamme yhä paremmin Pohjoismaiden suurinta pizzaketjua”, kertoo Kotipizza Oyj:n markkinointijohtaja Kaisa Karjalainen.

”Uuden aineistopankin avulla voimme hallita digiaineistojamme jouhevammin ja räätälöidä niitä kuhunkin brändiin ja kanavaan sopiviksi. Kaikki aineistot eri versioineen löytyvät samasta paikasta käyttövalmiina. Myös niiden jakaminen ja julkaiseminen helpottuu. Palvelu tehostaa sekä markkinointiviestinnän tekijöiden että franchising-yrittäjien työtä Kotipizzassa”, hän jatkaa. Gredin monipuolisen verkkopalvelun käyttö on selkeää ja toimivaa myös mobiililaitteilla.

”Arvostamme grediläisten palvelualttiutta ja alan osaamista, jonka olemme todenneet yhteistyömme aikana”, sanoo Karjalainen. Kotipizza Groupin missio on tehdä maailmasta parempi paikka pizza kerrallaan. Kotipizza Group koostuu yksiköistä, joilla on vankka osaaminen fast casual -ravintolaliiketoiminnasta. Kotipizza on vuonna 1987 perustettu Pohjoismaiden suurin pizzaketju ja yksi Suomen tunnetuimmista ravintolabrändeistä. Ketjulla on n. 270 ravintolaa, joiden myynti oli vuonna 2016 89,9 miljoonaa euroa. Chalupa meksikolaistyyppinen fast casual -ketju, ja Helsinki Foodstock konsernin oma hankinta- ja logistiikkayhtiö. Kotipizza Group on julkinen yhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq OMX Helsingin päälistalle.

Lisätiedot:

Kaisa Karjalainen, markkinointijohtaja, Kotipizza Oyj
+358 50 592 578, kaisa.karjalainen@kotipizza.fi
www.kotipizzagroup.com

Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy
+359 40 849 2620, risto.pasanen@gredi.fi
www.gredi.fi

Tervetuloa Gredin aamuseminaariin 15.11.2017 Hotel Kämpiin

Tervetuloa Gredin aamuseminaariin

Tervetuloa Gredin järjestämään aamuseminaariin, jossa jaamme takuuvarmat vinkit digitaaliseen aineistonhallintaan.

Järjestämme seminaarin asiakkaamme Hotel Kämpin tiloissa keskiviikkona 15.11. klo 8.30–11.30. Puhujina tilaisuudessa KONE, TIVIA, Suunto ja Sanoma.

Tutustu seminaarin ja ilmoittaudu heti mukaan – paikkoja rajoitetusti!

Gredi Mobile laittaa sähköisen omaisuutesi liikkeelle

Gredi MobileÄlypuhelimien ja tablettien aikakaudella työ on muuttunut liikkuvammaksi. Etätyö yleistyy ja yhä useampi viettää työpäivänsä muualla kuin oman työpöytänsä ääressä – asiakkaalla, yhteistyökumppaneilla, avokonttorin eri työtiloissa, kulkuneuvoissa paikasta toiseen siirtymässä. Liikkuva työ lisää myös tarvetta näppärästi mukana kulkeville työvälineille. Gredi ottaa kanssasi loikan kohti liikkuvampaa toimistoa ja tarjoaa digitaalisen aineistonhallinnan palveluunsa Gredi Mobile -lisäosan. Gredi Mobile on älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla hallinnoit digitaalista omaisuuttasi kätevästi kännykälläsi – ajasta ja paikasta riippumatta.

 Gredi Mobile liikkuu siellä missä sinäkin

Android- ja iOs-käyttöjärjestelmissä toimiva Gredi Mobile helpottaa aineistonhallinnan palveluusi tallentamasi tiedon hyödyntämistä muuallakin kuin oman tietokoneesi äärellä. Tehostat ja nopeutat aineistonhallinnan prosessejasi, kun Gredi Mobilen avulla pystyt esimerkiksi jakamaan keskustelua täydentävää materiaalia muille osallistujille kesken palaverin – enää ei tarvitse odottaa toimistolle paluuta tai sitä, että ehdit kaivamaan läppärin laukustasi, liittämään sen verkkoon ja kirjautumaan aineistonhallinnan pilvipalveluun.

Gredi Mobilen käyttöönotto on helppoa. Lataat vain sovelluksen puhelimeesi ja kirjaudut sisään Gredin aineistonhallintapalvelun käyttäjätunnuksillasi. Saat kännykkäsi ruudulle kaikki aineistonhallintaasi tallennetut tiedostot ja voit katsella, lisätä, poistaa, jakaa ja julkaista niitä näppärästi Gredi Mobilen avulla. Käytössäsi on myös tehokkaat hakutoiminnot. Sovellus myös muistaa viimeisimmät käyttämäsi hakutermit ja voit käyttää niitä uudestaan vain yhdellä klikkauksella.

Voit myös lisätä uusia tiedostoja aineistonhallintaan esim. kännykkäsi sähköpostiohjelmasta tai kamerasovelluksesta. Tai julkaista aineistosi sosiaalisen median kanavissa tien päältä. Pääset myös muokkaamaan ja täydentämään aineistojesi metadataa.

Dynaamiset tuotepohjat siirtyivät tablettiaikaan

Jos sinulla on aineistonhallintapalvelussamme dynaamisia tuotepohjia, pääset nyt hyödyntämään niitäkin mobiilisti tabletillasi. Et tarvitse tablettiisi erillistä sovellusta – kirjaudu vain selaimella Gredin digitaaliseen aineistonhallintaan. Dynaamisten tuotepohjiesi tablettioptimoidut versiot aukeavat automaattisesti käyttöösi. Voit julkaista brändihallittua, personoitua ja eri jakelukanaviin optimoitua materiaalia juuri sieltä, missä satut kulloinkin tablettisi kanssa liikkumaan. Voit esimerkiksi lähettää asiakkaallesi heti tapaamisenne päätteeksi sähköpostilla personoidut brändihallitut myyntimateriaalit ja jatkotoimenpide-ehdotukset tabletiltasi – vain parilla napin painalluksella.

Tutustu myös Gredi Mobile -minioppaaseemme.

Gredi Mobile tulee saataville lokakuun aikana Apple Store- ja Google Play -sovelluskauppoihin. Jos haluat Gredi Mobilen käyttöösi heti tai haluat kuulla lisää mobiilin aineistonhallinnan hyödyistä liiketoiminnallesi, ota yhteyttä myyntiimme, p. 010 778 7100.

Gredi tukee Kantasolurekisterin tärkeää toimintaa

Gredi tukee
Gredi tukee säännöllisesti lasten ja nuorten hyvinvointia edistävien avustusjärjestöjen toimintaa ja muita tärkeää avustustyötä tekeviä tahoja. Viime vuonna lahjoitimme rahaa nuorten ennalta ehkäisevään päihdetyöhön Raide Ry:lle ja tänä vuonna tuemme vahvasti Suomen Veripalvelun Kantasolurekisteriä heidän äärimmäisen tärkeässä työssään.

Lahjoituksemme avulla Veripalvelun Kantasolurekisteri toteuttaa kudostyypityksiä, joilla varmistetaan, että täysin sopiva kantasolujen luovuttaja ja potilas kohtaavat. Gredi kuuluu myös Kantasolurekisterin ”kantiksiin” eli teemme Kantasolurekisteriä tunnetuksi ja autamme etsimällä rekisteriin sopivia uusia luovuttajia.

Veren kantasolujen siirtoa käytetään hoitona muun muassa silloin, kun aggressiivista ja pahanlaatuista verisyöpää eli leukemiaa ei voida parantaa lääkehoidolla ja elinaikaennuste on lyhyt. Kantasolusiirrossa verisyöpäpotilaan pahanlaatuiset solut pyritään korvaamaan terveillä kantasoluilla. Usein kantasolusiirto on potilaan viimeinen toivo parantua. Yli puolet siirteen saaneista potilaista on parantunut kantasolusiirron avulla.

Lähde Sinäkin mukaan tukemaan Kantasolurekisterin elintärkeää toimintaa ja tee lahjoitus.

Liity samalla mukaan kantasoluluovuttajien rekisteriin!

Lue lisää tästä.

Suomen Kantasolurekisteri on osa Suomen Punaisen Ristin Veripalvelua. Kantasolurekisterissä on Suomessa noin 35 000 jäsentä ja se on osa maailmanlaajuista rekisteriä, jossa on noin 30 miljoonaa vapaaehtoista luovuttajaehdokasta. Rekisteri välittää vuosittain noin 150 kantasolusiirrettä Suomeen ja ulkomaille.

Gredi rekrytoi taas lisää väkeä!

gredi rekrytoiPuhutko sujuvaa bisnestä?

Gredi rekrytoi lisää ammattilaisia joukkoonsa. Osaatko sorvata asiakkaan vaatimuksista rahaa tuottavia ratkaisuja? Tarvitsemme nyt myyntipäällikköä, joka osaa keskustella asiakkaidemme kanssa älykkäästi liiketoiminnan hyödyistä ja tavoitteista. Siis rahasta, myynnin kasvattamisesta ja sen sellaisesta. Katso rekrytointi-ilmoituksemme tästä.

Asiakastarinamme: Management Events

management eventsManagement Events ja Gredi yhteistyössä

Management Events sai digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisun, joka mahdollistaa yhtiön tapahtumiin liittyvien myynnin ja markkinoinnin aineistojen dynaamisen tuottamisen, älykkään arkistoinnin ja reaaliaikaisen jakamisen. Aikaisemmin tapahtuma-aineistoja säilytettiin verkkolevyillä ja jaettiin liitetiedostoina. Prosessi oli kankea ja virheiden mahdollisuus aina läsnä. Gredin digiviisaan ratkaisun avulla Management Eventsin myynnin ja markkinoinnin asiantuntijat ympäri maailmaa pääsevät aina hyödyntämään ajantasaisia ja brändiohjeistojen mukaisia aineistoja.

Käy lukemassa koko asiakastarina tästä.

Gredi on nyt Synkka-kumppani

gredi synkkaGS1 Synkka ja Gredi yhteistyössä

GS1:n Synkka-palvelu välittää tuotetietoja ja digitaalisia aineistoja tavarantoimittajilta kaupparyhmille ja muille tuotetietojen vastaanottajille. Synkkaa käyttää yli 650 tavarantoimittajaa ja 50 vastaanottajaa, mukaan lukien Kesko, SOK sekä Tuko.
Synkan vastaanottajina on myös lukuisia HoReCa-toimijoita.

Gredin digitaalinen aineistonhallinta tarjoaa nyt käyttövalmiin rajapinnan GS1:n Synkka-palveluun. Sovelluksemme siirtää ja linkittää tuotekuvasi automaattisesti Synkka-palvelussa oleviin tuotetietoihin. Olemme Synkka-palvelun sertifioitu kumppani. Ratkaisumme on kehitetty ja testattu läheisessä yhteistyössä GS1:n kanssa.

Lisätietoja yhteistyöstä antaa
Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy, risto.pasanen@gredi.fi

Senaatti-kiinteistöt ja Gredi käynnistivät yhteistyön

senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt ja Gredi yhteistyössä

Senaatti-kiinteistöt ja Gredi aloittivat yhteistyön Gredin digiviisaan aineistonhallintajärjestelmän käyttöönotolla. Digiviisaan kotimaisen kokonaistaloudellisen palvelun avulla Senaatti voi hallita viestinnälliseen käyttöön tarkoitettua digitaalista omaisuutta ja niihin liittyvää erilaista lisäarvotietoa.

“Haluamme kehittää aineistojen hallintaa sekä helpottaa niiden käyttöä. Tavoitteemme on hallita keskitetyllä kokonaispalvelulla markkinoinnin ja viestinnän digiaineistoja: kuvia, videoita, logoja, ikoneja sekä erityyppisiä esitysmateriaaleja. Palvelu helpottaa ja tehostaa meidän senaattilaisten työtä kun aineistoja ja niiden versioita ei tarvitse etsiä eri paikoista. Lisäksi aineistojen hallinta, jakaminen sekä julkaiseminen helpottuvat”, toteaa markkinointikoordinaattori Katri Tulander.

Senaatti on valtionhallinnon työympäristökumppani sekä uusien työnteon tapojen ja työympäristöjen suunnannäyttäjä, jonka keskitetyt ratkaisut auttavat valtionhallintoa tehostamaan toimintaansa ja säästämään toimitilakustannuksissaan. Senaatin monialaiset ammattilaiset huolehtivat valtion kiinteistövarallisuudesta ja sen tehokkaasta käytöstä.

Tutustu tarkemmin Senaatti-kiinteistön toimintaan heidän verkkosivuillaan.

Lisätietoa antavat:

Katri Tulander, markkinointikoordinaattori, Senaatti-kiinteistöt, katri.tulander@senaatti.fi
Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi Oy,  risto.pasanen@gredi.fi

Nimityksiä Gredissä

Olivia Kuusinen

Olivia Kuusinen aloittaa Gredillä

Olivia Kuusinen on nimitetty Gredi Oy:n avainasiakaspäälliköksi 27.3.2017 alkaen. Olivian vastuulla on huolehtia Gredin nimetyistä avainasiakkaista, asiakassuhteiden kehittämisestä ja myynnistä. Aiemmin Olivia on työskennellyt Microsoftin, Outokummun ja Accenturen markkinoinnin parissa.
Olivia on kahden pojan äiti, jonka vapaa-aika kuluu ratsastaessa, lenkkeillessä ja lasten kanssa ulkoillessa.

Gredin lahja 100-vuotiaalle Suomelle: Digiviisaan 100 vinkkiä

gredin 100 vinkkiäGredin 100 vinkkiä

Gredi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea julkaisemalla kotisivuillaan vuoden 2017 aikana Gredin 100 vinkkiä digiviisaalle päättäjälle, viestinnän ja myynnin ammattilaiselle ja digitaalisen aineistonhallinnan käyttäjälle. Kerromme parhaat vinkkimme digiviisaisiin ratkaisuihin ja integraatioihin, paljastamme tehokkaimmat toimintamallit ja jaamme tietämystämme arjen rutiinejasi helpottavista digitaalisen aineistonhallinnan ominaisuuksista. Tutustu uusimpiin vinkkeihin täällä. Löydät kaikki vuoden aikana julkaistut vinkit täältä.

Gredi ja Cloetta ovat aloittaneet yhteistyön

Cloetta ja Gredi yhteistyössä

Cloetta Suomi Oy cloettaja Gredi Oy ovat solmineet 2/2017 yhteistyösopimuksen digitaalisen aineistonhallinnan käyttöönotosta. Gredi toteuttaa Cloettalle digiviisaan Visual Data Hub -ratkaisun, joka tehostaa Cloettan toimintaa brändihallitusti.

”Gredin ratkaisu pystytään integroimaan omiin verkkopalveluihimme ja asiakkaidemme järjestelmiin. Pystymme vaivattomasti linkittämään aineistoja ja siten hallitsemaan markkinointimateriaalien tuotantoa ja asiakkaillemme toimitettavia tuotekuvia yhden ratkaisun kautta”, kertoo Trade Marketing Manager Suvi Hyrsky Cloettalta.

”Haluan kiittää Cloettaa luottamuksesta ja yhteistyön aloittamisesta. On hienoa, että globaali bränditalo luottaa Gredin osaamiseen. On hyvä, että integraatioita on mietitty älykkäästi alusta lähtien”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Cloettan tavoitteena oli löytää kumppani, joka pystyisi takaamaan älykkään ja tietoturvallisen digitaalisen omaisuuden hallinnan sekä jouhevan integroitavuuden eri järjestelmiin. Kartoitettuaan markkinoiden eri vaihtoehdot, Cloetta päätyi kotimaiseen Grediin.

Gredille Suomen Asiakastiedon Platina -sertifikaatti 2014-2017

suomen asiakastietoGredille Platina-sertifikaatti

Gredi on saavuttanut arvostetun tunnustuksen Suomen Asiakastiedon myöntämän Platina-sertifikaatin muodossa. Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaisesti Gredi Oy on vuosina 2014-2017 kuulunut Suomen Vahvimmat Platina® -kärkiyritysten joukkoon. Tähän arvostettuun Platina-luokaan kuuluu vain alle 2 % suomalaisista yrityksistä.

Sertifikaatti on selkeä ja puolueeton osoitus yrityksen erinomaisesta luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja maksukyvystä. Vaatimuksena ylimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat erinomaiset tunnusluvut, positiiviset taustatiedot sekä luotettava maksukäyttäytyminen.

Olemme taas koko Team Gredi hyvin otettuja ja ylpeitä tästä saadusta osoituksesta sekä onnistumisesta. Gredi luo omalla rautaisella kotimaisella osaamisella digiloikkia tulevaisuuden talouselämään!

Lue Suomen Asiakastiedon sertifikaateista.

Sinebrychoff ja Gredi yhteistyöhön

sinebrychoffSinebrychoff ja Gredi yhteistyössä

Sinebrychoff ja sen ravintola-asiakkaat voivat nyt tuottaa mainos- ja markkinointimateriaaleja brändihallitusti ja monikanavaisesti suoraan Gredin verkkopalvelulla. Gredin kotimainen digiviisas ratkaisu tuo kustannussäästöjä, työn tehokkuus kasvoi ja brändin sekä aineistojen hallittavuus paranivat. Lue koko mahtava tarina tästä.

Gredi panosti hyviin muistoihin Urheilugaalassa

suomen urheilugaalaSuomen Urheilugaala 17.1 2017

Suomen Urheilugaala juhli tammikuun 17. päivänä Hartwall Areenalla 10-vuotiasta taivaltaan, Suomen 100-vuotiasta urheilun ja liikunnan historiaa ja vuoden 2016 merkittävimpiä urheilijoita ja urheilutekoja. Gredi vastasi gaalan yhteistyökumppanina tänäkin vuonna gaalaillallisella olleiden pöytäseurueiden valokuvien digitaalisesta jakelusta. Lue lisää, miten Gredin palvelu toimii.

Onnittelemme lämpimästi 10-vuotiasta Urheilugaalaa ja voittajia. Tutustu palkinnon saajiin ja ehdokkaisiin Urheilugaalan kotisivuilla.

Puhutko sujuvaa bisnestä tai maistuuko sinulle Java?

java ja bisnesJava ja bisnes?

Osaatko sorvata asiakkaan vaatimuksista rahaa tuottavia ratkaisuja? Tarvitsemme nyt myynti- ja avainasiakaspäälliköitä, jotka osaavat keskustella asiakkaidemme kanssa älykkäästi liiketoiminnan hyödyistä ja tavoitteista. Siis rahasta, myynnin kasvattamisesta ja sen sellaisesta. Kysy lisää Ristolta, risto@gredi.fi, ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@gredi.fi.

Maistuuko Java?

Tunnetko olosi kotoisaksi keskellä sellaisia kirjainyhdisteitä kuin JSP, JSON, Ext JS, Node.js ja jQuery? Jos vastauksesi on kyllä, Gredi tarjoaa sinulle elämäsi tilaisuuden: Tule kanssamme koodaamaan Suomen vankinta ja vahvinta aineistonhallinnan järjestelmää. Lisätietoja saat Harrylta, harry@gredi.fi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@gredi.fi.

Asiakastarinamme: Tamro Oyj

asiakastarinamme tamroTamro ja Gredi yhteistyössä

Asiakastarinamme Tamro: Gredi toteutti Tamrolle integroidun Aino aineistosalkku -järjestelmän heidän vaatimusten mukaisesti digitaalisen tiedonhallinnan arkipäivän haasteisiin. Ratkaistu kokonaisuus tarjoaa koko yhtiölle markkinoinnin ja viestinnän älykkäät työkalut sekä teknologiat tehostamaan operatiivista toimintaa ja se mahdollistaa modernit, digitaaliset markkinointitoimenpiteet. Tarve oli saada käyttöön modulaarinen digitaalisen aineistonhallinnan kokonaisuus ja kotimainen ratkaisu, joka palvelisi omien asiantuntijoiden lisäksi myös asiakaskohderyhmiä ja tärkeimpiä markkinointiviestintäkumppaneita. Lue koko asiakastarina tästä.

Tutustu myös asiakastarinaamme KONE Oyj (räätälöity digiviisas globaali aineistonhallinta) tästä.

Lue uusin asiakastarinamme: KONE

asiakastarinamme koneKone ja Gredi yhteistyössä

Asiakastarinamme Kone Oyj: Globaaleilla markkinoilla toimivan yrityksen markkinoinnin ja viestinnän haasteena on tuottaa yhdenmukainen asiakas- ja brändikokemus markkinasta ja kanavasta riippumatta. Markkinoinnin ja viestinnän sisältöjen ja niihin liittyvien digitaalisten aineistojen on oltava helposti löydettävissä, muokattavissa paikallisesti sekä jaettavissa eri kanaviin brändiohjeistojen mukaisesti. Gredi toteutti KONE Oyj:lle digiviisaan, räätälöidyn aineistonhallintaratkaisun näiden tarpeiden mukaisesti. Tutustu tarkemmin kotimaiseen ratkaisuun ja sen kautta saatuihin arvokkaisiin hyötyihin tästä.

Toteuta yrityksesi digiviisas tiedonhallintaympäristö helposti!
Lataa ilmainen Digiviisaan päättäjän opas täältä!

Lue uusin asiakastarinamme Edupolin haasteista, ratkaisuista ja saavutetuista hyödyistä

asiakastarinamme edupoliEdupoli ja Gredi yhteistyössä

Asiakastarinamme Edupoli: Gredi toteutti Edupolille digiviisaan ja dynaamisen materiaalipankki-
ratkaisun, johon koottiin Edupolin eri koulutusohjelmien esitteiden koko digitaalinen aineisto. Tavoitteeksi asetettiin markkinoinnin toimenpiteiden tehostaminen brändihallitusti ja aineistojen sekä muun informaation helppo päivittäminen sekä tehokas jakaminen eri kanaviin. Käy lukemassa lisää Edupolin haasteista, miten ne on ratkaistu ja mitä hyötyjä Edupoli saavutti Gredin tarjoaman ratkaisun myötä.

Kehitä digiosaamistasi innovaatiosetelillä

Kehitä digiosaamistasi

Nyt on erinomainen tilaisuus digitalisoida bisnestäsi kasvattava palvelumalli. Ja vieläpä lähes ilmaiseksi.

Tekes käynnisti lokakuussa 2016 innovaatiosetelihankkeen, joka tarjoaa 5 000 euron tuen pk-yrityksen tuotteiden, palvelujen tai prosessien kehittämiseen tai uusien innovoinnissa tarpeellisten tietojen ja taitojen hankkimiseen.

Hakuprosessi on nopea ja helppo. Myönteisen vastauksen on saanut lähes 70 prosenttia hakijoista. Päätös syntyy neljässä arkipäivässä.

Gredi on yksi Tekesin hyväksymistä palveluntarjoajista. Gredin kehittämä Digiviisas innovaatiopaketti tarjoaa keinot ja välineet yhdessä valitsemamme toimintamallin sähköistämiseen ja organisaatiosi digiosaamisen kehittämiseen.

Innovaatiopaketti koostuu kahdesta osasta. Aloitamme digitaalisella tilannekatsauksella, jonka avulla selvitämme nykyiset pullonkaulat. Tulosten perusteella asetamme organisaatiotasi eniten hyödyttävät tavoitteet sähköisten taitojen, työvälineiden ja toimintamallien kehitykselle.

Seuraavassa vaiheessa toteutamme digitalisaatiopilotin, jonka aikana mallinnamme sähköisen palvelumallin ja sen hyödyntämiseen tarvittavat työkalut. Palvelumallilla tehostat oman organisaatiosi toimintaa ja saat siitä hyötyjä jälleenmyyjillesi ja asiakkaillesi.

Aikaasi hankkeeseen kuluu kahdessa työpajassa yhteensä vain 1 työpäivän verran. Gredi hoitaa loput.

Digiviisaan innovaatiopakettimme veroton hinta on 5 990 euroa, josta Tekesin innovaatioseteli kattaa 5 000 euroa. Maksettavaksesi jää näin ollen vain 990 euroa. Ja voit toki käyttää innovaatiosetelin hyödyksesi osana suurempaakin projektia, jos tarvitset tueksesi perusmuotoista innovaatiopakettiamme laajemman ratkaisun.

Ota saman tien yhteyttä myyjiimme:

kun haluat kuulla, miten käynnistät projektin kanssamme.
Tekesin Innovaatiosetelin pelisäännöt ja hakuehdot löydät täältä.

Gredi vahvasti mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa

luotettava kumppaniGredi – Luotettava kumppani

Luotettava ja rehellinen kotimainen työ, hyvä fiilis ja osaaminen luo menestymisen mahdollisuuksia. Näihin tekijöihin me uskomme ja näiden pohjalle Gredin toiminta rakentuu. Nämä vaativat toki jatkuvaa kehitystä ja vahvistusta, jota teemme intohimolla. Tämän takia olemme myös osaltamme liittyneet mukaan Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani -ohjelmaan.

Luotettava Kumppani -palvelun avulla Gredi helpottaa omaa ja asiakkaidemme arkea tuomalla prosessihin lisää digiviisasta toimintaa. Palvelun idea tukee täysin Gredin toimintatapaa, jonka kantava ajatus on hoitaa asiat kerralla kuntoon. Palveluiden tilaajan on nykyisin hyvä muistaa tilaajan vastuusta. Tilaajavastuulain mukaisesti ostajalla on velvollisuus ja vastuu tarkastaa, että hänen valitsemat toimittajat noudattavat tältä osin Suomen tilaajavastuulakia.

Luotettava Kumppani -palvelun avulla yrityksemme tilaajavastuuraportti on aina saatavissa tilaajavastuu.fi -palvelussa. Palvelun kautta saatavissa raporteissa olevat asiat päivittyvät automaattisesti ja ne sisältävät aina kaikki tilaajavastuulain mukaiset ajantasaiset asiakirjat.

Näin helpotamme palvelun avulla yritysten arkea ja paperisotaa sekä säästämme kallista aikaa, kun näiden hallinnollisten palveluiden hoitaminen onnistuu digitaalisesti ja reaaliaikaisesti suoraan verkkopalvelusta. Hallinnollisia asiakirjoja ovat mm. verotodistustukset, kaupparekisteriotteet, todistukset eläkevakuutusmaksuista, selvitys sovellettavasta työehtosopimuksesta, tiedot yrityksen ennakkoperintä-, työnantaja- sekä arvonlisäverovelvollisten rekisterimerkinnöistä ja tapaturmavakuutustodistuksen.

Voit tutustua palveluun tarkemmin osoitteesssa www.tilajavastuu.fi

Katso myös uutinen Gredi 100 % suomalaista palvelua!

Gredin sisaryritys DataCenter tarjoaa Jelastic-alustapalvelun

datacenterDataCenter, Jelastic ja Gredi

DataCenter Finland toimii Jelasticin palveluntarjoajana Suomessa. Ratkaisut tuotetaan DataCenterin omista pääkaupunkiseudulla sijaitsevista konesaleista. DataCenterin Jelastic-palvelu nostaa kehittäjän työskentelyn uudelle tasolle! Jelastic on pilvipalvelualusta, joka tarjoaa kattavat ominaisuudet monimuotoisten pilvikapasiteettien tuottamiseksi. Jelastic perustuu Container-teknologiaan ja on täysin automaattisesti skaalautuva Docker-pilvialusta. Palvelu nopeuttaa mm. verkkokauppojen ja julkaisujärjestelmien käyttöönottoa. Jelastic sopii kaikenkokoisille asiakkaille kuluttajista suuryrityksiin.

Lataa Aloittajan opas ja lue miksi Jelastic on sovelluskehittäjän uusi paras ystävä!

Lue uusin asiakastarinamme “Ponsse – arvokas digitaalinen omaisuus talteen!"

asiakastarinamme ponssePonsse ja Gredi yhteistyössä

Asiakastarinamme Ponsse. Gredi toteutti Ponsselle digiviisaan ja dynaamisen, suomilipulla varustetun 100% kotimaisen, materiaalipankkiratkaisun, johon koottiin Ponssen markkinointiviestinnän digitaalinen aineisto. Tavoitteeksi asetettiin markkinoinnin toimenpiteiden tehostaminen brändihallitusti ja aineistojen sekä muun informaation tehokas jakaminen eri kanaviin, kaikilla markkinoilla ja valituille käyttäjille. Käy lukemassa lisää Ponssen haasteista, miten ne on ratkaistu ja mitä hyötyjä Ponsse saavutti Gredin tarjoaman ratkaisun myötä.

Laattapiste ja Gredi yhteistyöhön

laattapisteLaattapiste on päättänyt siirtyä digiviisaaseen toimintamalliin ja aloittaa yhteistyön kanssamme. Yrityksellä on parhaillaan käynnissä laaja hanke, jonka tavoitteena on kehittää digitaalisen kaupankäynnin järjestelmiä ja prosesseja ja parantaa sitä kautta sähköistä asiakaskokemusta.

Osana digiuudistusta Laattapiste haluaa tehostaa sisäisiä ja ulkoisia markkinointiviestinnän prosessejaan. Projektin kick-off pidettiin elokuussa ja kokonaisuuden rakennustyöt ovat nyt käynnissä. Tarkoituksena on helpottaa älykkäiden, muokattavien tuotepohjiemme avulla brändinhallintaa koko valtakunnallisen ketjun tasolla. Jatkossa esimerkiksi myymälämateriaalien teko luonnistuu vaivattomasti ilman taitto-ohjelmaosaamista tai erillisiä lisenssejä.

Finlandia Vodkan pakkausmateriaalit brändihallitusti ja turvallisesti yhdestä lähteestä

Finlandia Vodkaa myydään yli 100 maahan. Jotta tuotannon ja globaalin jakeluverkoston tarpeet pystytään tuote-, etiketti- ja pakkausmateriaalitietojen osalta huomioimaan, Brown-Forman Finlandilla on oltava järjestelmä ja prosessi, jolla se toteutetaan brändihallitusti. Yhtiö otti käyttöön Gredin modulaarisen materiaalipankkiratkaisun ja integroi sen osaksi Altian Rajamäen tehtaan tuotannonohjausjärjestelmää.

Haasteet

Kun tuotteita viedään yli 100 maahan niin jo pelkästään tuotteiden etikettejä, pakkaus- ja kuljetusmateriaaleja on paljon. Kun vielä alkoholituotteisiin liittyvä lainsäädäntö vaihtelee hyvinkin paljon eri maiden välillä, on välttämätöntä hallita kokonaisuutta mahdollisimman tehokkaasti. Tietoturvan mahdollistamiseksi ja väärinkäytösten estämiseksi kaikkien materiaalien on oltava yhdessä turvallisessa paikassa, johon vain käyttöoikeuden omaavilla käyttäjillä on pääsy.

Ratkaisu

Gredi toimitti Brown-Forman Finlandille älykkään digitaalisen aineistonhallinnan ratkaisun, jolla yhtiön tuotteiden kaikki etiketti- ja pakkausmateriaalien aineistot pystytään hallitsemaan yhden palvelun kautta globaalisti 24/7 periaatteella. Gredin ratkaisu on myös integroitu Altian Rajamäen tehtaan tuotannonohjausjärjestelmään, joka varmistaa sen, että tuotantolinjalla nähdään reaaliaikaisesti onko tuotannossa oikea tuote. Näin palvelusta saatavilla etiketti- ja pakkausmateriaaliaineistoilla varmistetaan sekä hyväksytään tuotannon käynnistäminen.

Hyödyt

Gredin ratkaisu on tuonut useita hyötyjä Brown-Forman Finlandin markkinoinnille ja tuotannolle:

 • Tuotetiedon hallintaan on tullut lisää tehokkuutta, kun kaikki digitaaliset tuotetiedot- ja pakkausaineistot on yhdessä järjestelmässä globaalin jakeluverkoston käytettävissä. Oikean informaation etsiminen, löytäminen, hallinta ja jakaminen on helppoa.
 • Tietoturvallisuus on lisääntynyt, kun palvelun käyttöoikeuksia voidaan hallita helposti ja turvallisesti. Käyttöliittymän helppokäyttöisyyden takia kaikki käyttäjät ovat ottaneet palvelun nopeasti käyttöön.
 • Gredin ratkaisu mahdollistaa integroinnin suoraan tuotannonohjausjärjestelmään. Manuaalinen työ on vähentynyt ja virheiden mahdollisuus tuotannossa vähenee, kun kaikki tarkistukset voidaan tehdä reaaliaikaisesti oikein informaation avulla suoraan tuotantolinjalla.
 • Gredin palvelua on kehitetty tiiviissä yhteistyössä ja asiakkaan muuttuviin tarpeisiin on tartuttu aktiivisesti rautaisella alan osaamisella.

”Palvelun jatkuva kehittäminen, Gredin tuotantotiimin osaaminen ja läheinen yhteistyö ovat tärkeimmät syyt siihen, että kumppanuutemme on jatkunut jo 16 vuotta. Ideoita jaetaan puolin ja toisin ja jos meille tulee mitä tahansa kysyttävää niin Gredi vastaa aina haasteeseen”, sanoo Asta Seppälä-Puputti, Brown-Forman Finlandin Portfolio and packaging artwork manager.

”Olemme myös suunnitelleet palvelun uusimman version päivityksen jälkeen uusien moduuleiden käyttöönottoa. Esimerkiksi aineistojen kuvallinen kommentointi sekä niiden hyväksyntä vakuuttivat meidät ja tämä prosessiemme tehostaminen on meillä mietinnässä”, jatkaa Asta Seppälä-Puputti.

 

Finlandia Vodka Worldwide Ltd perustettiin vuonna 2000 Altian ja amerikkalaisen Brown-Forman Corporation yhteisyritykseksi. Yhtiön palveluksessa on maailmanlaajuisesti noin 4600 henkilöä. Sen tuotemerkkejä ovat mm. Jack Daniels ja Finlandia Vodka.

1.1.2005 lähtien Finlandia Vodka Worldwide Ltd, nykyisin Brown-Forman Finland on ollut amerikkalaisen Brown-Forman Corporation 100% omistama tytäryhtiö. Yhtiön kotipaikka on Helsinki ja palveluksessa on 19 henkilöä. Voimassa olevan valmistussopimuksen mukaisesti Altia jatkaa yksinoikeudella Finlandia Vodkan valmistajana.

 

Lue muiden asiakkaidemme kokemuksista lisää tästä.

Älykästä koodia ja luotettavaa osaamista Suomesta

koodia suomestaGredille on myönnetty Koodia Suomesta -tunnuksen ja -merkin käyttöoikeus 2016. Koodia Suomesta -merkki on tunnustus siitä, että yrityksen ohjelmistotuotteet on koodattu Suomessa. Merkki helpottaa sinua päättäjänä löytämään yrityksen, joka tarjoaa ohjelmistopalveluita Suomessa. Valitsemalla toimittajaksi merkkiä käyttävän yrityksen voit luottaa siihen, että ohjelmisto tuotetaan kotimaassa.

Gredille on myönnetty myös seuraavia puolueettomia tunnustuksia: Suomen vahvimmat 2016 -sertifikaatti taloudellisesta tunnusluvuista ja positiivisista taustatiedoista (Suomen Asiakastieto Oy), Avainlippu 2016 -merkki suomalaisesta työstä (Suomalaisen Työn Liitto), AAA-luottoluokitus 2016 -sertifikaatti korkeimmasta luottoluokituksesta (Bisnode Finland Oy), D&B Lowet credit risk -sertifikaatti 2016 (Dun & Bradstreet) pienimmästä mahdollista riskiluokasta ja Kauppalehden Menestyjäyritys -sertifikaatti (Kauppalehti).

Luota kotimaiseen työhön ja osaamiseen – luota Grediin.

Gredi taas Suomen vahvimpien joukossa!

asiakastieto Suomen Asiakastieto puolueettomana tiedontuottajana on myöntänyt tänäkin vuonna Gredille Suomen vahvimmat 2016 -sertifikaatin.

Sertifikaatti on osoitus Gredi Oy:n erinomaisesta työstä sekä taloudellisesta tunnusluvuista, positiivisesta taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Olemme koko ”Team Gredi” hyvin otettuja ja ylpeitä tästä saadusta osoituksesta sekä onnistumisesta.

Gredi luo omalla rautaisella osaamisella ruutia ja voimaa tulevaisuuden talouselämään!

Some-julkaiseminen on nyt helpompaa kuin koskaan

Olemme lisänneet palveluumme mahdollisuuden julkaista aineistoja suoraan sosiaalisessa mediassa. Some-julkaiseminen avulla vältät ylimääräisiä työvaiheita ja markkinoit ja myyt tehokkaammin kaikissa tärkeimmissä sosiaalisen median kanavissa.
Voit toteuttaa some-optimoidusta tuotepohjasta personoidun, brändisi mukaisen mainoksen tai muun viestin ja julkaista sen suoraan eri some-kanaviin.

Voit julkaista viestisi yksittäiseen kanavaan, esimerkiksi LinkedIniin, Facebookiin tai Twitteriin, tai kaikkiin kanaviin samanaikaisesti. Myös erityyppisten feedien toteuttaminen onnistuu nyt näppärästi samalla tekniikalla esimerkiksi omaan intra- tai extranetiin.

some-julkaiseminen

Monimediajulkaiseminen on nyt helppoa ja nopeaa ja samalla täysin brändihallittua. Brändisi näyttäytyy yhtenäisenä kanavasta riippumatta. Ota some-linkitykset ja -julkaiseminen käyttöösi ja päivitä markkinointiprosessisi vuoteen 2016!

Ota yhteyttä Gredin tiimiin, kun haluat tietää lisää julkaisemisesta sosiaalisessa mediassa.

Osaamista Suomesta. Gredi 100 % suomalaista palvelua!

osaamista suomestaOsaamista Suomesta. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Gredin palveluille Avainlippu-merkin ja olemme siitä ylpeitä.

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki ja auttaa sinua valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon, koska se viestii siitä, että palvelu on suomalaista luotettavaa alkuperää ja työllistää Suomessa. Toivomme, että tämä merkki vaikuttaa myös sinun ostopäätöksiin eri tilanteissa.

Gredi 100% suomalaista osaamista – suomalaisen työn puolesta!

Lue lisää Avainlipusta ja suomalaisen työn merkityksellisyydestä tästä.

 

Partiolaisten aineistot Aina valmiina!

Suomen Partiolaiset otti vuoden 2016 alussa käyttöönsä Gredin toimittaman digitaalisen aineistonhallinnan palvelun. Partiolaisten tavoitteena on digitaalisen aineistonhallinnan avulla pitää ilme yhdenmukaisena ja tarjota aina ajantasaiset materiaalit koko jäsenistölle.
Tutustu partiolaisten aineistonhallintaan tarkemmin asiakkaat-sivulta.

Gredi onnittelee Suomen Urheilugaalan voittajia

Gredi onnittelee. Lähes miljoonan tv-katsojan, 1700 illallisvieraan ja monituhatpäisen katsomoyleisön Suomen Urheilugaala on taas juhlittu. Hartwall Arenalla palkittiin tiistaina 12.1. menneen vuoden menestyjiä ja taustavoimia. Tunnustuksia jaettiin mm. kategorioissa vuoden nuori urheilija, urheilutapahtuma, läpimurto ja sykähdyttävin urheiluhetki. Illan kruunasi vuoden urheilijan palkitseminen. Käy katsomassa kaikki voittajat ja ehdokkaat Suomen Urheilugaalan sivuilta.

Gredi oli vahvasti mukana tapahtumassa ja vastasi gaalaillallisella olleiden pöytäseurueiden valokuvien jakelusta. Gredi onnittelee kaikkia voittajia!

gredi onnittelee
Kuvassa erikoispalkinnon urastaan urheilijoina saaneet taitoluistelija Kiira Korpi ja suunnistaja Minna Kauppi.

Hiihtoliitto ja Gredi yhteistyöhön

Suomen Hiihtoliitto on solminut Gredin kanssa yhteistyösopimuksen, jolla Gredi liittyy Hiihtoliiton virallisten partnereiden joukkoon. Hiihtoliitto ottaa samalla käyttöön Gredin digitaalisen aineistonhallintapalvelun.

”Suomen Hiihtoliiton visio on olla ’maailman paras lumella’. Sitä ei mitata ainoastaan urheilumenestyksenä, vaan siihen johtavat eri osa-alueet. Viime vuonna uudistettu ilmeemme kertoo tuoreesta ja yhtenäisestä Hiihtoliitosta, vahvasta brändistä”, kertoo Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä.

”Haluamme olla edelläkävijöitä liikunnan ja urheilun alueella tehokkaana ja tuottavana järjestönä. Siihen liittyy olennaisesti strategiseksi painopistealueeksi määrittelemämme viestintä, joka on avointa kaikkiin suuntiin.”

Järjestöt painivat tyypillisesti jatkuvan resurssipulan kanssa. Hiihtoliitto haluaa tehdä panostuksissaan oikeita valintoja, joilla kaikki resurssit saadaan tehokkaasti käyttöön oikeiden työkalujen avulla. Gredin aineistonhallintapalvelu auttaa Hiihtoliittoa saavuttamaan uuden strategian mukaiset tavoitteet.

Sujuvalla aineistonhallinnalla Hiihtoliitto pystyy ohjaamaan markkinoinnin ja viestinnän resurssit tehokkaimpaan käyttöön. Aineistot siirtyvä verkkolevyiltä hyvään talteen ja kaikkien osallisten saataville. Kustannussäästöjä syntyy myös siitä, että dynaamisten aineistopohjien ansiosta jokaista asiaa ei tarvitse aina teettää talon ulkopuolella.

Digitaalinen aineistonhallinta tukee Hiihtoliiton brändinhallintaa ja uudistetun brändin jalkautusta. Myös lehdistölle on helppo tarjota aina oikeat ja uusimmat aineistot, joissa on lisäksi oikeat partnerit näkyvillä.

”Saamme työkaluja sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintäämme, aineistojen tuottamiseen ja jakamiseen. Meillä on tällä hetkellä raikas uusi ilme, joka Gredin avulla voidaan jalkauttaa laajalle hiihtourheilukentälle. Tämä kaikki tukee strategisia tavoitteitamme ja lisää houkuttelevuuttamme matkalla kohti Lahden MM-kisoja”, kertoo Töykkä.

”Suomalaisena yrityksenä olemme osallistuneet muutenkin suomalaisen urheilun tukemiseen esimerkiksi Urheilugaalan partnerina. Yhteistyö Hiihtoliiton kanssa on jatkumoa tälle ja sopii erinomaisesti arvoihimme ja strategiaamme. Olemme todella iloisia, että pystymme omalla panoksellamme konkreettisesti auttamaan Hiihtoliittoa sen tavoitteissa tarjoamalla sille tehokkaat markkinointia ja viestintää tukevat työkalut”, iloitsee Gredi Oy:n toimitusjohtaja Risto Pasanen alkaneesta yhteistyöstä.

 

Lisätiedot:

Jari Töykkä, Suomen Hiihtoliitto, jari.toykka@hiihtoliitto.fi, puh. 040 553 3996

Risto Pasanen, Gredi Oy, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Alkon tuotekuvat keskitetty Gredin aineistonhallintaan

Alkon tuotekuvat keskitetty Gredin aineistonhallinnan ratkaisuun. Gredin toimittama aineistonhallintapalvelu toimii keskitettynä yhteiskäytöllisenä järjestelmänä Alkon käyttämälle kuvadatalle.

Kuvat linkittyvät digitaalisesta aineistonhallinnasta suoraan alko.fi:hin. Kun kuluttaja tutkailee tiettyä viiniä, viinipullon kuva tulee Gredin toimittamasta kuvapankista ja kuvainformaatio rikastuu tuotetiedolla Alkon tuotejärjestelmästä. Kaikki järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään.

”Elämme retail-toimialalla kiinnostavia aikoja digitalisaation keskellä. Tieto liikkuu verkossa ja sosiaalisessa mediassa, itse kauppakin siirtyy yhä enemmän verkkoon ja esimerkiksi visuaalisuuden merkitys kasvaa. Tällaisessa maailmassa myös digitaalisten aineistojen hallinta on oltava jämptisti järjestetty”, toteaa Alko Oy:n integraatioarkkitehti Markku Pekkinen.

Lue Alkon ja muiden asiakkaidemme kokemuksista lisää tästä.

Monikanavajulkaiseminen oikoo monta mutkaa

Gredin monikanavajulkaiseminen. Gredin digitaalisella aineistonhallinnalla julkaiset aineistosi automaattisesti yhdenmukaisena ja oikeanlaisena kaikissa kanavissa. Monikanavajulkaiseminen tarkoittaa tiivistettynä sitä, että yhdestä ja samasta lähtöaineistosta syntyy automaattisesti oikeanlaiset versiot eri käyttötarkoituksiin:

 1. Verkkoon
 2. Painoon/tulostimeen
 3. Mobiiliin
 4. Sosiaaliseen mediaan
 5. Uutiskirjeisiin

 

Monikanavajulkaiseminen tehostaa markkinointiasi kertaloikalla. Automatisoidut prosessit vapauttavat ammattilaistesi aikaa markkinoinnin sisältöihin, nopeuttavat markkinointiaineiston tuotantoa sekä vähentävät ulkopuolisen avun tarvetta.

Basware nopeutti markkinointiaan Gredin ratkaisulla

Maailman johtavalla hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen tarjoajalla Baswarella ei tuhlata aikaa markkinointiaineistojen etsimiseen ja jakelemiseen. Kaikki aineisto tallennetaan Gredin toimittamaan materiaalipankkin, josta se on aina saatavilla koko globaalin organisaation käyttöön.

“Organisaation sisäiset aineistokyselyt ovat käytännössä loppuneet, mikä tarkoittaa sitä, että järjestelmä ja ihmiset toimivat niin kuin pitääkin.”

“Materiaalin jakaminen tietoturvallisesti myös organisaation ulkopuolelle on helpottunut ja nopeutunut, kun se hoituu yhdellä sähköpostin linkillä”, kertaa content strategist Lynn-Marie Sederlöf-Airisto  Baswarelta järjestelmän hyötyjä.

Lue Baswaren ja muiden asiakkaidemme kokemuksista lisää tästä.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani