Terveystalo ja Gredi yhteistyöhön

Gredi ja Terveystalo ovat aloittaneet yhteistyön. Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, joka on verkostoltaan ja liikevaihdoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. 2019 toimipaikkoja oli noin 300 eri puolilla Suomea. Yrityksellä on myös digitaaliset palvelut asiakkaille.

Miksi Terveystalo vaihtoi Gredi Content HUBiin?

”Tavoittelimme aineistojen keskittämistä ja helppokäyttöistä palvelua, joka toimii selaimen kautta”, Terveystalon viestintäasiantuntija Satu Laurila aloittaa. ”Meille oli myös tärkeää, ettei kukaan Terveystalossa tarvitse erillistä kirjautumista erillisin käyttäjätunnuksin, vaan pääsee palveluun suoraan SSO:n kautta kertakirjautumisella.

2019 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta, ja lääkärikäyntejä tehtiin 3,7 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveydenhuollon ammattilaista, joista noin puolet itsenäisinä ammatinharjoittajina. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Lue koko kiinnostava Terveystalon asiakashaastattelu tästä: https://www.gredi.fi/asiakas/terveystalo/

Pysytään terveinä ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Lisätietoja Terveystalosta saat tästä: https://www.terveystalo.com/

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Gredin brändin- ja aineistonhallintapalvelu mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan työn, niin toimipisteissä, kuin etä- ja tiimityössä. Helposti selaimella ja mobiilissa. Kysy meiltä lisää: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani