Hae meille töihin!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Avoimet työpaikat

Mahtavaa, kun löysit meidän rekrysivulle! Etsimme jatkuvasti osaavia ja innotustuneita tiimiläisiä. Meillä arki rullaa ja pääset osaksi kehittyvää yhteisöä.

Yhdessä saamme paljon hienoa aikaan!

  No feed items found.

 

Työskentely Gredissä

Yhteisöllisyys

Meillä on hyvä yhteishenki ja rentoa tehdä töitä yhdessä. Työtä tehdään tiimeissä ja saat tarvitsemasin tuen tiimikavereilta sekä apuja työssäsi kehittymiseen. Modernit yhteydenpitovälineet takaavat nopean avun, olitpa etänä tai läsnä. Järjestämme yhteisiä tapahtumia tiimipäivistä kesäjuhliin.

Vapaus

Meillä pääset vaikuttamaan oman työn sisältöön sekä projekteihin. Tarjoamme erilaisia sopimusmalleja ja joustavat työajat sekä työskentelypaikan. Rakennamme yhdessä henkilökohtaisen kehityspolun ja pääset vaikuttamaan oman urasi kehittymiseen.

Merkityksellisyys

Meillä kuullaan ja kuunnellaan. Meille työhyvinvointi on merkityksellistä, mittaamme ja kehitämme työn mielekkyyttä ja työntekijäkokemusta säännöllisesti. Haluamme huomioida työntekijöidemme yksilölliset tarpeet monella osa-alueella, kuten johtamisessa, kehittymisessä sekä erilaisissa elämäntilanteissa.

Asiantuntijuus

Meillä on mahtavia ja mielenkiintoisia asiakkaita. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista osaamista ja asiantuntijuutta sekä kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa palveluja, jotka tuottavat arvoa sekä meille että heille. Olemme tutkitusti ylpeitä omasta ammattitaidostamme.

Hyvinvointi

Haluamme panostaa työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tarjoamme laajat hyvinvoinnin edut, kuten hyvinvointiturvan työ- ja vapaa-aikaan. Mittaamme hyvinvointia säännöllisesti ja haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät työssään.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoistamme ja ohjaa jokapäiväistä tekemistämme. Haluamme olla vastuullisia monilla osa-alueilla ja tarjoamme asiakkaillemmekin tapoja saavuttaa omat vastuullisuustavoitteensa. Tavoitteenamme on olla hiilinegatiivinen vuoteen 2029 mennessä.

Mikä on Gredi?

Me Gredillä luotamme vahvasti yhdessä tekemiseen ja arvoa tuottavaan kumppanuuteen. Asetamme yhdessä tavoitteet markkinointiviestintään, uudistamme strategisia tavoitteita tukevat toimintamallit ja otamme kokonaisvastuun asiakkaan kanssa yhdessä onnistumisesta.

Me autamme asiakasta digitaalisen liiketoiminnan strategian suunnittelusta palvelun toteutukseen ja jatkokehittämiseen analytiikan avulla. Haluamme, että meidän tekemämme palvelut vaikuttavat asiakkaan liiketoimintaa edistävästi. Toimimme asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kumppaneina ja autamme asiakasta kehittämään palveluita ja parantamaan niiden vaikutuksia. Lisäksi tarjoamme tuotantovalmiina brändinhallinnan ratkaisuja, jotka vapauttavat asiakkaidemme resursseja. Kasvatamme asiakkaidemme kilpailuetua ja digitaalisen pääoman tuottoa automatisoinnin, tiedon yhdistämisen, brändin- ja aineistonhallinnan, sisällöntuotannon ja monikanavaisen viestinnän keinoin.

 

Kulttuurimme

Arvomme luovat kulttuurimme pohjan. Toimintaamme ohjaavat arvot innostava, yhteisöllinen, vastuullinen ja menestyvä. Meidän yhteisössämme on intohimoisia ja työstään innostuneita ammattilaisia, jotka kokevat vastuullisen tekemisen omakseen ja haluavat menestyä kanssamme.

 

Tiimit

Myynti, markkinointi ja viestintä

Teemme töitä asiakasrajapinnassa ja etsimme uusia asiakkuuksia. Teemme jatkuvaa viestintää asiakkaidemme kasvun ja menestyksen tekoon.

Customer success

Pidämme huolta ja varmistamme brändinhallinnan asiakkuuksiemme tyytyväisyyden. Koulutamme ja sparraamme asiakkaitamme. Tarjoamme nykyisille asiakkaillemme alati heidän toimintaansa kehittäviä palveluja ja ratkaisuja.

Julkaisuautomaatio

Tuotamme julkaisuautomaation palveluita markkinointimateriaalien julkaisemiseen. Tavoitteenamme on luoda käteviä työkulkuja markkinointiaineistojen automaattiseen julkaisemiseen niin paino kuin sähköisiin julkaisuihin.

Value creating partnership

Meidän tiimissä saa innovoida ja kehittää. Yhdistelemme nykyisiä ja uusia palveluita tai toimintatapoja tuottaaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista arvoa. Tutkimme ja analysoimme dataa, innovoimme uusia ratkaisuja ja toimimme asiakkaan kumppanina yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Verkkopalvelut ja ohjelmistokehitys

Meidän tiimissä työ on monipuolista ja meillä on monenlaista osaamista. Me suunnittelemme, kehitämme, koodaamme, koulutamme ja teemme paljon yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Tuotamme verkkosivustoja, -kauppoja sekä asiakaskohtaisesti kohdennettuja verkkopalveluita sekä brändinhallinnan palveluita.

Analytiikka

Analytiikka on meille tärkeä osa oman liiketoiminnan johtamista sekä asiakkaiden saaman hyödyn visualisointia. Meillä on modernit toimintatavat ja data-alusta, joita hyödynnämme tehokkaasti tiedolla johtamiseen.

Haluatko liittyä porukkaamme? Etsimme jatkuvasti uusia talentteja. Mieluusti kuulemme lisää juuri sinusta. Lähetä meille avoin hakemus ja katsotaan siitä eteenpäin yhdessä.

Hyvinvointiasi edistävät edut

Työntekijämme ovat meille tärkein voimavara ja haluamme luoda parhaan mahdollisen työntekijäkokemuksen sekä pitää huolta jokaisen hyvinvoinnista.

 • Lounasetu
 • Epassi Flex – liikuntaa, kulttuuria ja hyvinvointia
 • Annamme kunnon työvälineet, joiden valintaan voit itse vaikuttaa
 • Polkupyöräetu
 • Hyvinvointiturva työ- ja vapaa-aikaan, joka kattaa ennaltaehkäisevän hoidon, tutkimuskulut, yleislääkäri- ja erikoislääkäripalvelut, sairaudet, tapaturmat, leikkaukset, hoitopäivämaksut, työfysioterapeutit ja –psykologit.
 • Laajat työterveyspalvelut, kuten univalmennus, mielen huoli -palvelu ja ravitsemusterapeutti
 
 • Työvälineet ja lisälaitteet, joihin voit itse vaikuttaa.
 • Ergonominen työpiste, johon saat seisoma-alustan, istuma-pallon tai muuta mieleistäsi
 • Vastamelukuulokkeet
 • Joustavat työajat, etä- ja lähityömahdollisuudet sekä erilaiset työsopimusmallit tilanteesi mukaan
 • Mahdollisuus työskennellä eri toimipisteillä
 • Virvokkeet toimistolla
 • Yhteiset tapahtumat ja virkistäytymiset
 • Tutkintopalkkio ja kouluttautumisbudjetti
 • Rekrytointipalkkio
 • PunaMusta Media -konserni tarjoaa lisäksi mm. majoittumisetuja, autoetuja, etätyöhuoneen huonekalujen hankintaetuja ja muuta ainutlaatuista

 

Työntekijämme kertovat

Parasta on etätyömahdollisuus. Monipuolisesti vaihtelevat työtehtävät sekä mielenkiintoiset asiakkaat takaavat sen, että tylsiä päiviä ei ole!

Annika

Digital Asset Management Specialist

Gredissä huomioidaan työntekijän vahvuudet ja niitä pääsee hyödyntämään päivittäin erilaisissa asiakasprojekteissa.

Henri

Publishing Automation Designer

Parasta Gredissä on monipuolisten ja vaihtelevien projektien tekeminen yhdessä mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa.

Jesse

Software Development Lead

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää? Soittele tai laita viestiä, niin kerron!

Kira Norrena
kira.norrena@punamustamedia.fi
Puh. 050 453 5362
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kira-norrena/

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani