Tuotetiedon
hallinta

helpoksi

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Tuotetiedon hallinta

Content HUBilla yhdistät näppärästi tuotetietosi ja aineistosi

Digitalisaatio sekä myynti- ja markkinointikanavien lisääntyminen edellyttää, että tuotetiedon hallinta on tehty oikein ja tieto tarjoillaan oikealla hetkellä. Content HUB on vastaus, kun metatiedot ja tuotetiedot tuntuvat vaikeasti hallittavilta. Sen avulla tuotetiedon hallinta, informaation tunnistaminen sekä muokkaaminen on vaivattomampaa kuin koskaan. Myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisesi säästävät aikaa ja rahaa, kun heidän ei tarvitse käyttää turhauttavasti aikaa tiedon hakemiseen ja sen tuoreuden varmistamiseen. Ja mikä tärkeintä, digiälykäs rakenteinen tuotetieto tukee kasvua, kun tavoitteenasi on myynnin lisääminen ja liiketoimintasi digitalisaatio.

Tuotetiedon hallinta – Kaikki formaatit, kaikki kanavat

Tuotetieto, metatieto ja lisäarvotieto ovat pääosin digitaalista. Pelkkä sähköinen tallennus ei kuitenkaan vastaa kaikkiin tiedonkäytön ja julkaisun vaatimuksiin. Aineistoa tarvitaan kanavasta riippuen eri formaateissa. Esimerkiksi YouTube, Facebook, LinkedIn, Vimeo ja Instagram suosivat kaikki hieman erilaisia videoformaatteja ja asettavat rajoituksia videon kestolle ja resoluutiolle. Tuotepäällikön työ helpottuu olennaisesti, kun sähköisestä työkalupakistasi löytyy automaattiset tiedostomuunnokset, työnkulut ja ajastettu julkistus sosiaalisen median kanavissa. Entä kuinka paljon säästyisi aikaa, jos käytössäsi olisi videoiden automaattinen tekstitys?

Metatieto parantaa käytettävyyttä ja nostaa laatua

Hyvin suunniteltu ja täytetty metatieto nostaa kuviesi, videoidesi ja dokumenttiesi arvoa. Oikein personoitu ja hyvälaatuinen tuotekuvaus kasvattaa verkkokaupan myyntiä jopa kymmeniä prosentteja. Julkaisuaikoja ja -lupia seuraava järjestelmä on tuotepäällikölle korvaamaton työkalu. Materiaalia ei pääse julki ennenaikaisesti, eikä sitä käytetä vahingossa ilman lupaa.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani