Tarpeisiisi räätälöity
digitaalinen
aineistonhallinta

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Näin rakennamme Content HUB -ratkaisusi

Räätälöimme Content HUBin aina tarpeisiisi sopivaksi. Näin et maksa turhasta. Digitaalinen aineistonhallinta elää mukana muutoksissasi ja skaalautuu joustavasti.

Pelkkä sähköisen tiedon keskittäminen yhteen paikkaan ei vielä tee yrityksestäsi digiviisasta. Kasvatat tuottavuuttasi automatisoimalla rutiinisi ja tietovirtasi. Samalla varmistat, että markkinointisi ja viestintäsi on mitattavasti tehokasta. Autamme sinua rakentamaan tuloksellisia konversioita ja helppokulkuisia ostopolkuja asiakkaillesi. Järjestelmällinen brändinhallinta kaikissa kanavissasi luo edellytykset erinomaiselle asiakaskokemukselle.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Käyttäjähallinta
Käyttäjäryhmien hallinta
Tietoturva
Integraatiot muihin järjestelmiin

Tuotetieto
Metatieto
Digitaaliset aineistot
Dynaamiset tuotepohjat
Kieliversiot
Versionhallinta
Automaattiset työnkulut
Personoitava työpöytä
Brändiportaali ja käsikirjat

Sähköisen aineiston kommentointi, hyväksyntä ja hylkäys
Kilpailutus ja vertailu
Massaräätälöinti ja personointi
Projektinhallinta
Kampanjanhallinta
Hakutoiminnot
Raportointi ja analytiikka

Verkkosivut ja verkkomedia
Printtimedia
Sosiaalinen media
Sähköpostimarkkinointi
Markkinointiautomaatio
Verkkokauppa

Tiedon ja toimintamallien digitalisaatio
Neuvonta
Suunnittelu
Toteutus
Käyttäjäkoulutus

Digitaalisen aineistonhallinnan modulaarinen ratkaisu

Turvaa digitaalinen omaisuutesi

Monipuolinen käyttäjäoikeuksien hallinta, rutiineja automatisoivat työkalut ja sähköiset prosessit auttavat varmistamaan, että oikeat henkilöt pääsevät vain ja ainoastaan tarvitsemiinsa tiedostoihin, osioihin, näkymiin ja aineistonhallintasovelluksen moduuleihin.

HALLITSE KÄYTTÖOIKEUKSIA KÄTEVÄSTI!

Tiedostot pysyvät tallessa kotimaiseen peruskallioon louhitussa, huipputeknologiaa hyödyntävässä konesalissa. Varmuuskopiointi, kriittisten kohteiden varmistukset sekä kloonaukset suojaavat automaattisesti Content HUBiin lataamasi aineistot ja informaation. Tietokoneesi hajotessa tai kovalevysi kadotessa löydät edelleen kaikki sähköiset aineistosi helposti pilvipalvelustamme. Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti ja tekninen tuki auttaa aina.

VARMISTA DIGITAALISEN OMAISUUTESI TIETOTURVALLISUUS!

2

Mikä tahansa sisältö käy

Tiedostojen lataaminen Content HUBiin on helppoa. Siirrät tiedostot suoraan tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletilta. Suuretkin tiedostot ja tiedostomäärät latautuvat nopeasti ja turvallisesti.

LATAA JA TALLENNA HELPOSTI!

Arkistoi sähköiset aineistot yhteiskäytölliseen ja turvalliseen Content HUBiin. Kun automatisoit arkistointiprosessit, niin tiedostosi tallentuvat aina oikeaan aikaan ja paikkaan. Monimutkainenkin työnkulku on automatisoitavissa. Kun metatietojen syöttäminen on automatisoitu oikein, olennaiset tiedot ovat varmasti paikoillaan ja ne on helppo löytää.

ARKISTOI TURVALLISESTI JA AUTOMATISOI RUTIINIT!

3

Digiviisas aineistonhallinta tarjoaa riihikuivaa hyötyä

Älykäs ja monipuolinen indeksointi ja haku tuovat sähköiset aineistot sekä informaation hyppysiisi hetkessä. Hakuterminä voit käyttää esimerkiksi tiedoston nimeä, metatietoa tai tuotetietoa. Jopa kuvan väri saattaa riittää oikean tiedon löytämiseen. Automaattiset esikatselukuvat tekevät tiedostojen selaamisesta jouhevaa. Käytössäsi ovat pikahaku, tarkennettu haku sekä väri-, sisältö- ja äänihaku.

LÖYDÄ NOPEASTI!

Modulaarinen Content HUB -aineistonhallintamme on käyttäjäystävällinen ja ketterä kasvattaa muuttuvien vaatimustesi mukaiseksi. Mitä suurempi aineistomäärä, sitä tärkeämpää on aineiston looginen järjestely, indeksointi ja lajittelu. Autamme sinua suunnittelemaan selkeän ja älykkään kansiorakenteen, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja huomioi eri käyttäjäryhmät. Näin kaikki tiedostot ovat aina oikeissa paikoissa, nopeasti oikeiden henkilöiden löydettävissä.

HALLITSE JA ORGANISOI INFORMAATIOTA JA KÄYTÄ SITÄ HELPOSTI!

Brändihallittu materiaali syntyy Gredin avulla nopeasti, helposti ja ilman taitto- ja kuvankäsittelyosaamista. Dynaaminen aineistopohja on työkalusi, kun personoit usein käytettyjä aineistoja (kutsut, diginäytöt, esitteet, käyntikortit, julisteet yms.). Valitse samasta pohja-aineistosta versiot eri kanaviin, formaatteihin (mm. JPEG, PDF) tai väriavaruuksiin (RGB, CMYK) sopiviksi.

MUOKKAA JA PERSONOI DYNAAMISESTI!

4

Monikanavajulkaisu varmistaa tehokkuuden

Content HUBilla lähetät suuret ja monilukuiset tiedostot maailman joka kolkkaan turvallisesti. Jaa tiedostot joko yksittäin tai aineistokoreihin pakattuina. Voit myös lähettää vastaanottajalle latauslinkki. Linkit voivat olla avoimia tai valittujen henkilöiden käyttöön rajattuja, aikarajalla tai ilman. Aineistonkatselunäkymä kertoo, kuka ja koska on ladannut tiedostoja. Content HUB tarjoaa välineet myös suoraan julkaisuun verkkosivuillesi sekä sosiaalisen median kanaviin.

JAA KETTERÄSTI KAIKKIIN KANAVIIN!

Tarkkaile trendejä ja seuraa käyttöä ja latauksia vaikka tiedostokohtaisesti. Raportit kertovat, mitä tiedostoja ladataan useimmin, sekä kuka niitä lataa ja koska.

ANALYSOI JA RAPORTOI REAALIAJASSA!

5

Et jää yksin. Gredi tukee.

Gredin tuotantotiimi tukee asiantuntijoitasi kaikissa mahdollisissa haasteissa suunnittelusta toteutuksiin. Vaikka Content HUB onkin helppokäyttöinen ratkaisu, koulutamme silti käyttäjäsi ja ylläpitäjäsi, sekä varmistamme palvelun jatkuvan toiminnan yhteisesti sovittavalla tavalla. Varmistamme kanssasi, että toimintamalliesi digitalisaatio tarjoaa mitattavia hyötyjä.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani