Näistä moduuleista
ratkaisusi räätälöityy

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Gredin ratkaisu

Digitaalinen aineistonhallintaratkaisu räätälöidään aina tarvetta vastaavaksi. Näin et maksa turhasta. Ratkaisu elää mukana muutoksissasi ja skaalautuu joustavasti.

Ei riitä, että kaikki digitaalinen tieto keskitetään yhteen paikkaan. Lisäksi digiviisas yritys automatisoi rutiinit. Se myös varmistaa, että markkinointi ja viestintä on mitattavasti tehokasta. Järjestelmällinen brändinhallinta luo edellytykset erinomaiselle asiakaskokemukselle.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Käyttäjähallinta
Käyttäjäryhmien hallinta
Tietoturva
Integraatiot muihin järjestelmiin

Tuotetieto
Metatieto
Digitaaliset aineistot
Dynaamiset tuotepohjat
Kieliversiot
Versionhallinta
Automaattiset työnkulut
Personoitava työpöytä
Brändiportaali ja käsikirjat

Sähköisen aineiston kommentointi, hyväksyntä ja hylkäys
Kilpailutus ja vertailu
Massaräätälöinti ja personointi
Projektinhallinta
Kampanjanhallinta
Hakutoiminnot
Raportointi ja analytiikka

Verkkosivut ja verkkomedia
Printtimedia
Sosiaalinen media
Sähköpostimarkkinointi
Markkinointiautomaatio
Verkkokauppa

Tiedon ja toimintamallien digitalisaatio
Neuvonta
Suunnittelu
Toteutus
Käyttäjäkoulutus

Digitaalisen aineistonhallinnan modulaarinen ratkaisu

Turvaa digitaalinen omaisuus

Monipuolinen käyttäjäoikeuksien hallinta, rutiineja automatisoivat työkalut ja sähköiset prosessit auttavat varmistamaan, että oikeat henkilöt pääsevät vain ja ainoastaan tarvitsemiinsa tiedostoihin, osioihin, näkymiin ja aineistonhallintasovelluksen moduuleihin.

HALLITSE KÄYTTÖOIKEUKSIA KÄTEVÄSTI!

Tiedostot pysyvät tallessa kotimaiseen peruskallioon louhitussa, huipputeknologiaa hyödyntävässä konesalissa. Varmuuskopiointi, kriittisten kohteiden varmistukset sekä kloonaukset suojaavat automaattisesti materiaalipankkiin lataamasi aineiston ja informaation. Tietokoneesi hajotessa tai kovalevysi kadotessa saat helposti pilvipalvelusta kaikki aineistot. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja Tekninen tuki auttaa aina.

VARMISTA DIGITAALISEN OMAISUUTESI TIETOTURVALLISUUS!

2

Mikä tahansa sisältö käy

Tiedostojen lataaminen on helppoa. Viet tiedostot suoraan tietokoneelta, älypuhelimesta ja tabletilta. Suuretkin tiedostot ja tiedostomäärät latautuvat nopeasti ja turvallisesti.

LATAA JA TALLENNA HELPOSTI!

Arkistoi sähköiset aineistot yhteiskäytölliseen ja turvalliseen materiaalipankkiin. Kun automatisoit arkistointiprosessit, niin tiedostot tallentuvat oikeaan aikaan ja paikkaan. Monimutkainenkin työnkulku on automatisoitavissa. Kun metatietojen syöttäminen on automatisoitu oikein, olennaiset tiedot ovat aina paikoillaan ja ne on helppo löytää.

ARKISTOI TURVALLISESTI JA AUTOMATISOI RUTIINIT!

3

Digiviisas aineistonhallinta tarjoaa riihikuivaa hyötyä

Älykäs ja monipuolinen indeksointi ja haku tuo sähköiset aineistot sekä informaation hyppysiisi hetkessä. Hakuterminä voi olla tiedoston nimi, metatieto tai tuotetieto. Jopa kuvan väri saattaa riittää oikean tiedon löytämiseen. Automaattiset esikatselukuvat tekevät tiedostojen selaamisesta jouhevaa. Käytössäsi ovat pikahaku, tarkennettu haku sekä väri-, sisältö- ja äänihaku.

LÖYDÄ NOPEASTI!

Modulaarinen aineistonhallinta on käyttäjäystävällinen ja kasvaa käyttäjien tarpeiden mukana ketterästi. Mitä suurempi aineistomäärä, sitä tärkeämpää aineiston looginen järjestely, indeksointi ja lajittelu on. Autamme sinua suunnittelemaan selkeän ja älykkään kansiorakenteen, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja huomioi eri käyttäjäryhmät. Näin kaikki tiedostot ovat aina oikeissa paikoissa, nopeasti oikeiden henkilöiden löydettävissä.

HALLITSE JA ORGANISOI INFORMAATIOTA JA KÄYTÄ SITÄ HELPOSTI!

Brändihallittu materiaali syntyy Gredin avulla nopeasti, helposti ja ilman taitto- ja kuvankäsittelyosaamista. Dynaaminen aineistopohja on työkalusi, kun personoit usein käytettyjä aineistoja (kutsut, diginäytöt, esitteet, käyntikortit, julisteet yms.). Valitse samasta pohja-aineistosta versiot eri kanaviin, formaatteihin (mm. JPEG, PDF) tai väriavaruuksiin (RGB, CMYK) sopiviksi.

MUOKKAA JA PERSONOI DYNAAMISESTI!

4

Monikanavajulkaisu varmistaa tehokkuuden

Ratkaisullamme lähetät suuret ja monilukuiset tiedostot maailman joka kolkkaan turvallisesti. Jaa tiedostot joko yksittäin tai aineistokoreihin pakattuina. Voit myös lähettää vastaanottajalle latauslinkki. Linkit voivat olla avoimia tai valittujen henkilöiden käyttöön rajattuja, aikarajalla tai ilman. Aineistonkatselunäkymä kertoo, kuka ja koska on ladannut tiedostoja. Materiaalipankki tarjoaa välineet myös suoraan julkaisuun verkkosivuillesi ja sosiaalisen median kanaviin.

JAA KETTERÄSTI KAIKKIIN KANAVIIN!

Tarkkaile trendejä ja seuraa käyttöä ja latauksia vaikka tiedostokohtaisesti. Raportit kertovat, mitä tiedostoja ladataan useimmin, sekä kuka niitä lataa ja koska.

ANALYSOI JA RAPORTOI REAALIAJASSA!

5

Et jää yksin. Gredi tukee.

Gredin tuotantotiimi tukee asiantuntijoitasi kaikissa mahdollisissa haasteissa suunnittelusta toteutuksiin. Vaikka Gredin digitaalinen aineistonhallinta onkin helppokäyttöinen ratkaisu, koulutamme silti käyttäjäsi ja ylläpitäjäsi, sekä varmistamme palvelun jatkuvan toiminnan yhteisesti sovittavalla tavalla. Varmistamme kanssasi, että toimintamalliesi digitalisaatio tarjoaa mitattavia hyötyjä.

 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani