YHTENÄINEN BRÄNDI
KAIKISSA KANAVISSA

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Brändinhallinta

Johda brändiä tehokkaasti

Sisältömarkkinointi ja monikanavaympäristö asettavat haasteita brändinhallinnallesi. Brändiaineistot kulkevat useiden käsien läpi ja virheellisen viestin riski kasvaa. Content HUBin avulla johdat brändiäsi tehokkaasti ja parannat asiakaskokemustasi. Strategiasi mukaiset brändiohjeistukset ja -manuaalit löytyvät palvelustamme yhdestä paikasta ja ovat sieltä jaettavissa asianosaisille oikean sisältöisinä, oikeassa muodossa ja oikeissa kanavissa. Content HUBista löydät myös ajantasaiset brändikuvasi ja videot.

Hyödynnä Content HUBin tekoälyä ja automatiikkaa, kuten videoiden automaattista tekstitystä. Saat käyttöösi myös työntekoasi sujuvoittavia, älykkäitä integraatioita eri liiketoimintajärjestelmiin. Nopeutat kaikkien työskentelyä ja tuotat onnistumisen elämyksiä niin tiimillesi kuin kohderyhmillesi.

Helppoa ja nopeaa

Content HUBin avulla brändisi näkyy kaikkialla suunnitellusti. Fontit, kuvat, värit, mittasuhteet ja pistekoot ovat aina oikeat, vaikka formaatit ja käyttökohteet vaihtuvat. Luot samoista, yhdestä paikasta löytyvistä osista aineistot internetiin, painettuihin lehtiin, tuotepakkauksiin, sähköpostikampanjoihin tai vaikkapa mainoslahjoihin. Äänet, liikkuvat kuvat ja bannerit kulkevat mukana yhtä lailla – digiviisaasti.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani