HYÖDYNNÄ SUOMEN
JOHTAVAA OSAAJAA

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Ota kaikki hyöty irti osaamisestamme

Sähköisiä aineistoja tuottavien, hallinnoivien ja hyödyntävien toimintojen sekä niiden käyttäjien määrä kasvaa. Siksi yrityksen digitaalisen omaisuuden (kuvat, videot, logot, pdf-tiedostot ym.) arvon suojaaminen ja kasvattaminen organisaatiossasi sekä kumppaniverkostossa on tärkeä osa operatiivista toimintaasi.

Tarjoamme digitaalisen aineistonhallinnan konsultaatiota

Hyödynnä osaamistamme esimerkiksi seuraavissa digitaaliseen aineistonhallintaan ja sen kehitykseen liittyvissä asioissa:

  • strategian määrittely
  • digitaalisen omaisuuden hankinta, tuottaminen, suojaaminen ja hallinta
  • sisäinen ja ulkoinen käyttö sekä tehokas hyödyntäminen
  • tavoitteiden ja kehityskohteiden määrittäminen
  • työtavat, työvälineet ja ohjeet
  • käytännönläheinen toteutussuunnittelu

 

Hyödynnä kokemustamme ja osaamistamme

Teetä meillä nykytilakartoitus. Saat selkeän arvion organisaatiosi tilasta ja toimintatapojen muutoksen tarjoamista taloudellisista hyödyistä ja operatiivisen toiminnan kehittämisestä. Investoinnin takaisinmaksuaika järjestelmällistä aineistonhallintaa aloittavilla ja uutta tekniikkaa hyödyntävillä yrityksillä on tyypillisesti alle vuoden.

Autamme myös, kun tavoitteesi on uusasiakashankinta, asiakas- ja yhteistyökumppaniverkostojen laajentaminen sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tyytyväisyys. Haemme säästöjä työkustannuksista, palvelu-, kone- ja laitehankinnoista sekä toimitiloista ja materiaaliostoista.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu Content HUB -palveluihimme

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani