AINEISTOT JA METADATA
ÄLYKKÄÄSTI HALLINTAAN

CONTENT HUBILLA

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Aineistonhallinta

Digitaalinen aineistonhallinta (Digital Asset Management, DAM)

Digitaalinen aineistonhallinta on tehokas työväline tallentaa, säilyttää, etsiä ja jakaa sähköisiä aineistoja, kuten esimerkiksi kuvia, valokuvia, mainosaineistoja, tuote- ja metatietoja, asiakirjoja sekä video- ja äänitiedostoja.

Content HUBilla hallitset älykkäästi kaikki digitaaliset aineistosi ja informaatiosi brändiesi elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Tekoälyyn ja automatiikkaan pohjautuva digitaalinen markkinointilogistiikka ohjaa ja auttaa aineistojen hallinnassa ja hyödyntämisessä. Lataat tiedostosi näppärästi Content HUBiin, josta haet, löydät, muokkaat, jaat sekä arkistoit niitä. Saat kaiken yhdessä, turvallisessa, suomalaisessa pilvipalvelussa.

Content HUBissa tuotat ja jaat sekä dynaamiset että staattiset aineistosi

Content HUBissa tuotat brändihallittua materiaalia oikeassa muodossa someen, printtiin ja muihin kanaviin nopeasti, helposti ja missä vain. Teet aineistoistasi kohderyhmiäsi kiinnostavia, personoituja ja elämyksellisiä – pelkällä selaimella, ilman taitto- ja kuvankäsittelyosaamista. Sisältösi ovat vaivattomasti aina ajan tasalla.

Digiviisaan palvelumme dynaamisten aineistopohjien avulla personoit usein käyttämäsi aineistot, kuten kutsut, diginäytöt, esitteet, käyntikortit, julisteet jne. Valitset samasta pohja-aineistosta oikeat versiot eri julkaisukanaviin, formaatteihin (mm. JPEG, PDF) ja väriavaruuksiin (RGB, CMYK) sopiviksi.

Voit tallentaa Content HUBiin mitä tahansa digitaalista informaatiota, samoin kuin sitä täydentävää meta- ja tuotetietoa. Tekniikka, päätelaitteet tai käyttäjien maantieteellinen sijainti eivät rajoita palvelumme käyttöä.

Content HUB on myös kuvapankki

Voit arkistoida Content HUBiin kaikki sähköisessä muodossa olevat kuvasi, valokuvat ja videotiedostot. Palvelumme avulla jaat kuvatiedostosi helposti ja automaattisesti oikeassa formaatissa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Halutessasi voit myös integroida kuvasi Content HUBista suoraan muihin järjestelmiisi, kuten esimerkiksi yrityksesi verkkokauppaan.

Monipuolinen indeksointi ja haku tuo tarvitsemasi aineistot käyttöösi hetkessä, on hakuehtona sitten metatiedot, tiedostonimi, tuotetiedot tai vaikkapa kuvan väri. Kuvapankki luo esikatselukuvat automaattisesti, mikä auttaa suurten tiedostomäärien selaamista. Content HUBissa onnistuu luontevasti myös kokoelmanhallinta.

Luonteva ja helposti omaksuttava käyttöliittymä

Mitä suuremmaksi aineistomääräsi kasvaa, sitä tärkeämmäksi aineistojen järjestely, indeksointi ja lajittelu muuttuvat. Suunnittelemme kanssasi selkeän kansiorakenteen, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja huomioi eri käyttäjäryhmät. Näin varmistamme, että palvelusi käytettävyys on loistava ja kaikki aineistosi löytyvät vaivattomasti yhdestä paikasta supernopealla hakukoneellamme.

Content HUB tarjoaa mitattavia hyötyjä

Digitaalinen aineistonhallinta hillitsee kustannuksia ja vähentää markkinointiin kuluvaa aikaa sekä päällekkäistä työtä. Kustannukset eivät kasva samassa suhteessa kuin markkinointikanavien ja -aineiston määrä.

Suorien säästöjen lisäksi Content HUB kasvattaa tuottojasi, kun markkinointi ja myynti nopeutuvat, henkilökuntasi aika vapautuu tuottavaan työhön, brändisi näyttäytyy yhtenäisenä ja myynti- ja kumppaniverkostollasi on käytössä ajantasaiset materiaalit. Mitä suurempaa käyttäjämäärää sähköinen aineistosi palvelee, sitä enemmän tuottavuutesi kasvaa.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani