Digitaaliset
aineistot

älykkäästi hallintaan

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Aineistonhallinta

Digitaalinen aineistonhallinta (Digital Asset Management, DAM)

Digitaalinen aineistonhallinta on tehokas keino tallentaa, säilyttää, etsiä ja jakaa digitaalista aineistoa, jota ovat esimerkiksi kuvat, valokuvat, mainosaineistot, tuotetiedot, metatiedot, asiakirjat ja video- ja äänitiedostot.

Gredin materiaalipankki on älykäs ratkaisu, jolla digitaalinen aineisto ja informaatio säilyvät hallinnassasi koko elinkaaren ajan. Lataat tiedostot näppärästi palveluun ja haet, löydät, muokkaat, jaat ja arkistoit niitä. Saat kaiken yhdessä palvelussa.

Gredin ratkaisussa brändihallittu materiaali löytää oikean muodon nopeasti, helposti ja missä vain – ilman taitto- ja kuvankäsittelyosaamista. Digiviisaan ratkaisumme dynaamisten aineistopohjien avulla personoit usein käytetyt aineistot kuten kutsut, diginäytöt, esitteet, käyntikortit, julisteet yms. Valitset samasta pohja-aineistosta oikeat versiot eri julkaisukanaviin, formaatteihin (mm. JPEG, PDF) ja väriavaruuksiin (RGB, CMYK) sopiviksi.

Mikä tahansa digitaalinen informaatio tallentuu järjestelmään, samoin kuin sitä täydentävät metatiedot ja tuotetiedot. Tekniikka, päätelaitteet tai käyttäjien maantieteellinen sijainti eivät rajoita palvelun käyttöä.

Gredin ratkaisu on myös kuvapankki

Voit arkistoida palveluumme kaikki sähköisessä muodossa olevat kuvat, valokuvat ja videotiedostot. Kuvapankki on työväline, jonka avulla jaat kuvatiedostot helposti, kun kanavasi on esimerkiksi sosiaalinen media. Integroit halutessasi kuvat muihin järjestelmiin, mistä esimerkkinä vaikkapa yrityksesi verkkokauppa.

Monipuolinen indeksointi ja haku tuo tarvitsemasi aineistot käyttöösi hetkessä, on hakuehtona sitten metatiedot, tiedostonimi, tuotetiedot tai vaikkapa kuvan väri. Kuvapankki luo esikatselukuvat automaattisesti, mikä auttaa suurten tiedostomäärien selaamista.

Luonteva ja helposti omaksuttava käyttöliittymä

Mitä suuremmaksi aineistomäärä kasvaa, sitä tärkeämmäksi aineiston järjestely, indeksointi ja lajittelu muuttuvat. Autamme sinua suunnittelemaan selkeän kansiorakenteen, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja huomioi eri käyttäjäryhmät. Näin kaikki tiedostot ovat oikeissa paikoissa ja nopeasti oikeiden henkilöiden löydettävissä.

Digitaalinen aineistonhallinta tarjoaa mitattavia hyötyjä

Digitaalinen aineistonhallinta hillitsee kustannuksia ja vähentää markkinointiin kuluvaa aikaa ja päällekkäistä työtä. Kustannukset eivät kasva samassa suhteessa kuin markkinointikanavien ja -aineiston määrä.

Suorien säästöjen lisäksi digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa tuottoja, kun markkinointi ja myynti nopeutuvat, henkilökunnan aika vapautuu tuottavaan työhön, brändi näyttäytyy yhtenäisenä ja myyntiverkostolla on käytössä ajantasaiset materiaalit. Mitä suurempaa käyttäjämäärää sähköinen aineisto palvelee, sitä enemmän digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa tuottavuuttasi.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani