Projektien
johtaminen

tehokkaaksi

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Projektinhallinta

Projektien johtaminen on digiviisaalle helppoa!

Content HUB kattaa myös projektit. Projektinhallintamme tarjoaa keinot, joilla projektin aikataulutus ja vaiheistus, projektitiimin valinta, vastuiden määrittely, aineistojen kommentointi sekä viestintä ja tiedotus hoituvat kätevästi. Palvelu muistuttaa jokaista käyttäjää hänen vastuulleen kuuluvista toimenpiteistä ja näyttää projektin ajankohtaiset tapahtumat ja vaiheet. Projektien hallinointi näyttää käyttäjille selkeästi, mitä kampanjoita missäkin mediassa on käynnissä ja suunnitteilla.

Yhteistyö on voimaa – luo selkeät pelisäännöt

Content HUBin yhteisötyökalut mahdollistavat tehokkaan yhteispelin viestintä-, brändi- ja markkinointitiimin ja markkinointiviestintäkumppaneiden välillä. Sähköposteja ei tarvitse lähettää roppakaupalla, kun kaikki osapuolet käyttävät samaa reaaliaikaista palvelua sisältöjen luomisessa, kommentoimisessa, editoimisessa ja julkaisemisessa. Käyttöoikeuksien hallinnalla voidaan varmistaa, että kukin käyttäjä pääsee käsiksi vain siihen tietoon, johon hänellä on oikeudet.

Ohjeista työntekijät sisällön tuotantoon

Julkaise esimerkit keskeisistä työnkuluista. Älä keskity aineistonhallinnan työkalujen ominaisuuksiin, vaan kuvaa tyypillisiä käyttötilanteita alusta loppuun. Valmenna pääkäyttäjiä, jotka tukevat organisaatiosi muita käyttäjiä. Pelkkä työväline ei sähköistä markkinointiasi. Tarvitset myös toimintamallin, jonka avulla saat digitalisaatiosta täysimääräiset hyödyt.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!

Tutustu lisää ominaisuuksiin

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani