KEHITÄMME
DIGITAALISTA
LIIKETOIMINTAASI

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Liiketoimintalähtöiset verkkosivut ja verkkokaupat tarpeidesi mukaan toteutettuina

Räätälöityjä kokonaispalveluja suunnittelusta ylläpitoon

Rakennamme liiketoimintalähtöiset verkkosivustot ja verkkokaupat, jotka vastaavat yrityksesi tavoitteisiin ja tarpeisiin. Saat meiltä verkkosivuprojektisi kokonaispalveluna huolellisesta suunnittelusta tekniseen toteutukseen, visuaaliseen ilmeeseen ja integraatioihin. Varmistamme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoavat uudet verkkosivusi ja -kauppasi ovat myös helppokäyttöiset ja tietoturvalliset.

Toimimme digitaalisen liiketoiminnan kumppaninasi myös sivuston julkaisun jälkeen ja pidämme huolta olemassa olevan sivustosi jatkuvasta kehityksestä. Autamme sinua halutessasi myös sivuston teknisessä huolenpidossa.

Asiakaslähtöisillä verkkosivustoilla todellisia tuloksia

Verkkosivut ovat paljon muutakin kuin digitaalinen, visuaalinen näyteikkuna yrityksesi liiketoimintaan ja palvelutarjontaan. Tavoitteellisesti rakennetulla verkkosivustolla varmistat, että sivusto tuottaa todellista liiketoiminnallista hyötyä yrityksellesi. Huolehdimme puolestasi, että sivustosi käyttö on sujuvaa, jolloin asiakkaasi sekä sidosryhmäsi löytävät niiltä helposti ja nopeasti kaiken tarvitsemansa.

Aloitamme verkkosivuston rakentamisen yhdessä tehtävällä taustaselvityksellä. Näin varmistamme, että suunnittelemme juuri sinun yrityksesi ja liiketoimintasi erityispiirteisiin ja tavoitteisiin parhaiten sopivan sivuston. Taustaselvityksessä käymme läpi, kenelle sivusto on suunnattu ja ketä sen tulee palvella, mitkä ovat sen käyttäjien tarpeet ja mitä heidän toivotaan tekevän sivustolla.

Sivuston julkaisun jälkeen huolehdimme kumppaninasi sivuston jatkokehityksestä. Yhteisiä tavoitteitamme voivat olla esimerkiksi sivuston elinkaaren pidentäminen, sivuston toimivuudesta kertovan syvennetyn tiedon kerääminen ja olemassa olevaa sivuston jatkokehitys.

Verkkokauppa, joka tekee ostamisesta helppoa

Toimivan verkkokaupan ytimessä on asiakkaasi näkökulmasta mahdollisimman vaivaton ostoprosessi. Ostaminen on helppoa, kun verkkokauppaasi on rakennettu houkutteleva ostopolku, joka tarjoaa päätöksen tekoa tukevaa sisältöä ja ohjaa kävijää järjestelmällisesti kohti ostotoimintoa ja tuotteen maksua. Saat meiltä aina tarpeisiisi sopivan ratkaisun, oli kyseessä sitten pieni tai suuri, tuhansien tuotteiden verkkokauppa.

Tutustu palveluihimme

 
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani