Lyhyesti
gredistä.

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä ja arvoa tuottava kumppani
 
Gredi on Suomen johtava digitaalisen aineistonhallinnan yritys. Meillä on vankka osaaminen myynnin, markkinoinnin sekä viestinnän sähköistämisestä ja automaatiosta. Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja esimerkiksi brändin- ja tuotetiedon hallintaan, julkaisuautomaatioon, monikanavaviestintään sekä markkinointiasi tukeviin verkkopalveluihin. Toimintamme on puolueetonta ja luotettavaa ja teemme työtämme innokkaasti ja pitkäjänteisesti – osoituksena siitä meillä on jo yli 20 vuoden kokemus toimialalta.

Saat käyttöösi tuotantovalmiit ratkaisumme, jotka vapauttavat resurssejasi ja kasvattavat kilpailuetuasi. Omat kotimaiset, innovatiiviset tuotteemme ja palvelumme soveltuvat niin suuryritysten kuin myös pienyrittäjien käyttöön. Kartoitamme tarpeesi ja tarjoamme niihin asiakaslähtöiset, selkeät ja helppokäyttöiset ratkaisut integrointia ja räätälöintiä myöten. Toimitamme palvelumme avaimet käteen -periaatteella

Olemme osa PunaMusta Mediaa
 
Gredi on osa PunaMusta Mediaa. Saat käyttöösi koko konsernin huippuammattilaisten verkoston sekä tuen. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin. Yhdistämme kaupankäynnnin kivijalassa ja digitaalisessa ympäristössä yhdeksi läpinäkyväksi, mitattavaksi kokonaisuudeksi sekä yhdenmukaiseksi brändikokemukseksi. Tutustu tarkemmin konsernimme visioon ja tarjontaan osoitteessa https://www.punamustamedia.fi/.

Vastuullisuus on arvomme
 
Gredillä on toimitiloja Espoossa, Tampereella ja Lahdessa. Espoon pääpaikkamme sijaitsee Technopoliksen Innopolissa, koska nykyaikaisen liiketoiminnan on mielestämme oltava aina vastuullista, ja ympäristöstä huolehtimisen kaikkien vastuulla. Technopoliksen kiinteistö on ekotehokas, käyttää 100 % vihreää sähköä ja pienentää omalta osaltaan tehokkaasti ympäristöjalanjälkeä.

PYYDÄ ILMAINEN DEMO!
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani