Laajennamme automaattitaittopalveluihin

Olemme tänään ostaneet lahtelaisen Thero Design Oy:n julkaisuautomaatioliiketoiminnan.

Brändinhallinnan ja Digitaalisen aineistohallinnan ratkaisumme Gredi Content Hubin ja sen tarjoamat hyödyt asiakkaamme jo laajasti tuntevat. Nyt solmitun kaupan myötä pystymme automatisoimaan julkaisujen taittoon liittyvän aineiston- ja tuotetiedonhallinnan entistä laajemmassa mittakaavassa. Automatisointi tarjoaa asiakkaillemme selkeää arvoa ja hyötyä – tietojen luotettavuuteen, helppoon hallintaan ja nopeampaan julkaisemisen.

Esimerkiksi tuotekatalogien ja hinnastojen taittovaiheessa iso osa tarkkuutta ja resursseja vaativasta tietojen manuaaliseen tuotetiedon ja aineistojen kopiointiin liittyvistä rutiinityöistä pystytään korvaamaan automaation ja integraation avulla tieto Gredi Content Hub -palvelusta, Excel-tiedostosta tai tuotetietojärjestelmästä suoraan taitettavaan julkaisuun. Kun perinteinen manuaalinen copy/paste-vaihe jää pois, tuotetietojen ja aineistojen taittotyö on tehokasta ja virheettömämpää. Mitä suurempi tietomäärä tai mitä enemmän toistuvia ja vaihtuvia tietoja on, niin sitä suurempi ajan- ja rahansäästö automatisoinnista koituu.

Arvokas brändi-ilme pysyy aina oikeanlaisena

Tuotetiedon ja aineistojen automatisointi ei vaikuta julkaisun ilmeeseen ja arvokas brändi-ilme pysyy aina oikeanlaisena eri kanavissa. Tuotedata ja aineisto yhdistyvät taittoaineistoon automatisoidummin ja viimeisimmät tuotetiedot linkittyvät automaattisesti oikein, vaikka sitä päivitetään tai muokataan. Esimerkiksi viime hetken hintamuutokset voidaan tehdä helposti, nopeasti ja luotettavasti.

Gredin asiakkaille hyötynä automatisoinnilla helppoutta ja säästöä

Liiketoimintakauppa on osa Gredin emoyhtiö PunaMusta Media -konsernin strategiaa, jossa konsernin visiona on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaisia erottuvia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin.

”Konsernimme vision mukaisesti tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja markkinoinnin tarpeisiin tehden sen loppukäyttäjälle helpoksi. Tuotetiedon automatisointi tuo helppoutta ja säästöä asiakkaillemme, ja on jälleen uusi askel strategiamme mukaisen vision saavuttamisessa”, kertoo PunaMusta Media -konsernin toimitusjohtaja Raimo Puustinen.

Julkaisuautomaatioliiketoiminnan myötä Gredin henkilöstömäärä kasvaa kahdella työntekijällä.

Lisätietoja mieluusti antaa:

Risto Pasanen, Gredi Oy, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

Lue blogistamme lisää julkaisuautomaation hyödyistä: https://www.gredi.fi/julkaisuautomaatio-helpottaa-tyota-dramaattisesti/

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani