Gredille Kauppalehden Menestyjät 2022 -sertifikaatti

Iloisena ilmoitamme, että Gredi Oy:lle on myönnetty Kauppalehden Menestyjät 2022 -sertifikaatti.

Sertifikaatin mukaan Gredi on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat:

– vakiintunut toiminta

– vakaa kasvukehitys

– hyvä tulos ja kannattavuus

– vahva rahoitusrakenne

– jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius

Tunnuslukuvertailujen perusteella Gredi on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjä 2022-luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2021/06–2022/05.

Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen sanoo, että hän on ylpeä Gredin tiimin, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yhdessä aikaansaamasta menestyksestä. ”Kiitämme Kauppalehden Menestyjät 2022 -sertifikaatin kunnioitettavia allekirjoittajia, Kauppalehden vastaavaa päätoimittajaa Arno Ahosniemeä ja Alma Talentin toimitusjohtajaa Juha-Petri Loimovuorta. Menestyksestämme kiitämme asiakkaitamme, joiden kanssa on ilo tehdä töitä vastuullisesti. Meille asiakkaidemme hyvinvointi, tavoitteiden saavuttaminen ja menestys on tärkeää. Vastuullisuus on tulevaisuuden varmistamista”, sanoo Risto Pasanen.

Kiinnostuitko Gredin ratkaisuista asiakkaille? Lue kiintoisia asiakashaastattelujamme: https://www.gredi.fi/asiakkaat/

Katso 1 minuutin video, jossa saat esimakua brändin- ja aineistonhallintaratkaisustamme! https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Lisätietoja mieluusti antaa:

Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani