Insinööriliitto ja Gredi yhteistyöhön

Insinööriliitto on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa, ja ottanut käyttöön digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun Gredi Content HUBin. Se on kotimainen, tietoturvallinen pilvipalvelu, johon voidaan koota kaikille käyttäjille helposti löydettäväksi ja hyödynnettäväksi yhtenäisesti kaikki aineistot.

100 vuotta 2019 täyttänyt Insinööriliitto palvelee n. 71 000 jäsentä. Jatkuvaa osaamisen kasvua ja reilua työelämää liputtava liitto tarjoaa jäsenilleen tukea, turvaa sekä ura- ja lakipalveluja kaikissa työelämän vaiheissa. Jäsenistöön kuuluu insinöörejä ja tekniikan alan asiantuntijoita opiskelijoista eläkeläisiin yksityisellä, kunta- ja valtiosektorilla. Insinööriliitto kuuluu Akavaan, joka on korkeakoulutettujen palkansaajien keskusjärjestö.

Markkinointimme kehittää ja tuottaa jäsenviestintää tutkitusti keskeisille jäsensegmenteille ja tukee liittoyhteisöä ja henkilökuntaa markkinoinnissa, kertoo Jenna Särkkä, Insinööriliiton markkinointikoordinaattori.

”Markkinointimme tuottaa graafisia aineistoja ja meillä on käytössä paljon brändinmukaista kuvaja videomateriaalia. Haluamme kaikki ne paremmin ja avoimemmin käyttöön henkilöstölle ja sidosryhmille”, Jenna linjaa. ”Palvelua käyttää oma henkilöstömme, ja lisäksi annamme käyttömahdollisuuden jäsenjärjestöillemme ja kumppaneillemme. Haluamme tulevaisuudessa esimerkiksi tehdä jäsenjärjestöillemme helpoksi tuottaa itse brändihallittuja aineistoja palvelussa dynaamisten pohjien ja valitsemamme kuvamateriaalin avulla”, Jenna kertoo.

”Käyttäjien ryhmittely on tärkeä osa projektia. Teemme paraikaa myös brändiohjeistoa käyttäjille. On hienoa, että nyt on yksi paikka, josta kaikkien eri käyttäjäryhmien on helppo löytää ja jaella aineistot linkkeinä, eikä isoina sähköpostin liitetiedostoina”, Jenna sanoo.

”Gredi valikoitui kumppaniksemme, koska sen mediapankkiratkaisu vaikutti monipuolisimmalta ja parhaimmalta ratkaisulta tarpeisiimme. Siinä on mahdollisuus ottaa vaiheittain käyttöön palvelun ominaisuuksia – ja on niin paljon vaihtoehtoja! Emme halunneet vain kuvapankkiin rajattua palvelua. Tulevaisuudessa haluamme tutkia Gredin palvelun laajoja ominaisuuksia. Palvelu maksaa itsensä helposti takaisin, kun pääsemme eroon eri palvelujen maksuista ja käytöstä”, Jenna sanoo.

”Kiitämme Insinööriliittoa uudesta asiakkuudesta ja hienosta yhteistyömme alkutaipaleesta! Insinööriliitolle tekemämme palvelu on tarkoitettu laajaan käyttöön Insinööriliiton ekosysteemissä, sekä helpottamaan työn sujuvuutta kaikilla vastuullisesti”, sanoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Kiinnostuitko Insinööriliitosta? Lue lisää

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä kaikkien tekijöidesi arjen työn sujuvoittajana? Ota yhteys

Mieluusti lisätietoja antavat:

Jenna Särkkä, Insinööriliitto, markkinointikoordinaattori, jenna.sarkka@ilry.fi, puh. 044 970 0643
Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani