Haaga-Helia ja Gredi yhteistyöhön

Haaga-Helia aloitti yhteistyön Gredin kanssa, ja otti käyttöön digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun Gredi Content HUBin. Se on kotimainen, tietoturvallinen pilvipalvelu, johon voidaan koota kaikille käyttäjille helposti löydettäväksi ja hyödynnettäväksi yhtenäisesti kaikki aineistot.

” Yhä enemmän pelaajia tulee kentälle ja jotta paletti pysyy kasassa, kokonaisuus tulee olla selkeä: yksi pilvipalvelu kaikkien yhtenäisesti käytettävissä”, kertoo Haaga-Helian viestintäpäällikkö Ari Nevalainen. ”Meillä on isoja aineistoja, kuten videoita ja taittotöitä. Vuosien saatossa aineistonhallinta on ollut kovalevyillä ja eri paikoissa. COVIDin aikana jokainen meni etätöihin kotitoimistoihinsa. Nyt sopeutetaan toiminta uudenlaiseen työskentelytapaan nopeutetulla mallilla, lähi- ja etätyönä”, Ari sanoo.

Haaga-Heliassa on 11 000 opiskelijaa, joista yli 1000 ulkomailta – 95 eri kansallisuutta ympäri maapallon – sekä 650 asiantuntijaa ja 5 kampusta Helsingissä, Porvoossa ja Vierumäellä. Haaga-Helia kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää osaamista ja toimintaa koulutusaloillaan. Ne ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, journalismikoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Toiminnassa panostetaan yrittäjyyteen, innovatiivisuuteen, kansainvälisyyteen ja yhteistyöhön. ”Kysyimme kolleegoilta yliopistoissa, ja meillä on Gredin palvelun käytölle samoja teemoja ja sama tavoite: helpottaa elämäämme. Olennaista on ammattilaistemme ja opiskelijoidemme hyvä palvelu, ja kolmansien osapuolten kanssa yhteydenpito, kuten mainos- ja mediatoimistot sekä medioiden toimittajat. Jatkossa ei tarvitse mennä hakemaan isojakaan aineistoja kovalevyltä paikan päältä, vaan saamme lähettää aineistolinkkeinä pilvestä esimerkiksi uusimmat videot intialaisille opiskelijoillemme ja agenteillemme ympäri maailmaa”, Ari linjaa.

Kiitämme Haaga-Heliaa luottamuksesta ja hienosta yhteistyömme alkutaipaleesta. Tästä on mukava jatkaa yhteistä digiekosysteemin taivalta eteenpäin. Haaga-Helian Gredi Content HUB –palvelu on tarkoitettu laajaan ja monipuoliseen sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön erittäin kansainvälisessä ekosysteemissä, sekä helpottamaan etä-, liikkuvaa- ja lähityötä kaikilla vastuullisesti”, sanoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Kiinnostuitko Haaga-Heliasta? Lue lisää

Knoppitieto! Haaga-Helialla on Guinness World Record: eniten kansallisuuksia samaan aikaan samassa Helsingin Suomenlinnassa olevassa saunassa! Opiskelijat keräsivät saunaan 101 kansallisuutta ja maailmanennätys napattiin Kiinalta 2019

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä kaikkien tekijöidesi etä- ja lähityön helpottajana? Ota yhteys

Mieluusti lisätietoja antavat:

Ari Nevalainen, Haaga-Helia, viestintäpäällikkö, ari.nevalainen@haaga-helia.fi, puh. 02 944 71020
Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani