Koivunen luottaa Grediin laajan jälleenmyyjäverkostonsa palvelemisessa

Koivunen on 1927 perustettu autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka 140 000 tuotteen valikoiman jakelu hoidetaan jälleenmyyjien kautta.

Koivunen on luottanut jo vuodesta 2013 jälleenmyyjäverkostonsa auttamiseen Gredin Koivuselle luoman brändin- ja aineistonhallintapalvelun Koivunen extranetin avulla. ”Yhteistyö Gredin kanssa on ollut sujuvaa”, sanoo Tuomo Koukkari, Koivusen ketju- ja markkinointipäällikkö.

Millaista vaikuttavuutta ja säästöjä Koivunen on saavuttanut Gredin luoman palvelun laajalla jalkauttamisella jälleenmyyjäverkostoon? ”Tietenkin ajan ja resurssien säästöä meillä ja jälleenmyyjillämme, Tuomo kertoo.

”Kiitämme Koivusta pitkäaikaisesta ja mukavasta yhteistyöstä sekä luottamuksesta! Yhteinen tavoitteemme on toteuttaa jatkuvasti kehittyvällä Gredi Content HUB brändin- ja aineistonhallintapalvelulla arjen työtä helpottavia ratkaisuja Koivusen koko tiimille ja heidän laajalle jälleenmyyjäverkostolleen”, sanoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Kiinnostuitko? Lue case Koivunen.

Haluatko tutkailla Koivusen kattavaa tuotevalikoimaa? Katso: www.koivunen.fi

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin vaikuttavuudesta jälleenmyyjäverkoston myynnin menestyksen tehostajana? Ota yhteys: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti sinulle lisätietoja antaa:
Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani