Brändinhallinnan ilmainen webinaari nyt katsottavissa! 4 uutta tarinaa

Gredi ja ProCom järjestivät yhdessä 11.3.2020 brändinhallinnan round tablen ProComin jäsenille. Tilaisuus buukattiin täyteen ennätysnopeasti, ja innokkaat seurasivat webstriimia livenä. Nyt sinulla on mahdollisuus katsoa tämä webinaari etänä, kun sinulle sopii!

Webinaarin round tablessa käytiin vilkasta keskustelua siitä, miten viestinnän digitaalinen, integroitu ja dataohjattu tekeminen yhdessä inspiroi uudella tavalla. Mutta miten hallita brändiä ja pitää brändi yhtenäisenä? Sen paljastavat puhujat, jotka antavat sinulle 4 uutta tarinaa.

Inspiroivat puhujat

 
Maria Gnosspelius on Mannerheimin Lastensuojeluliiton MLL:n viestintäpäällikkö. Case: MLL 100 vuotta -ilmeuudistus. Maria puhuu viestinnän johtamisesta brändin ilmeen uudistuksessa ja yhteisön toiminnan ymmärtämisestä, hallinnasta ja kehittämisestä.

Janne Seppänen on Tampereen yliopiston professori ja Suomen johtavia visuaalisen kulttuurin ja mediayhteiskunnan tutkijoita. Hän kouluttaa journalisteja ja kirjoittaa suosittua Mediayhteiskunta-blogia. Janne puhuu uuden brändianalyysin kautta strategisesta visuaalisen viestinnän taitojen kehittämisestä ja brändien vahvojen tunnemielikuvien käytöstä.

Antti Tanaka on ollut digitalisaation johtotehtävissä vuosikymmeniä, muun muassa Verkkokauppa.com:illa, ja nykyään hän vastaa Stockmannin monikanavaisuudesta Omnicommerce-kehitysjohtajana. Case: Stockmann – uudelleensyntyminen. Antti puhuu johtamisessa asiakkaan ymmärtämisestä, somessa informaation keräämisestä ja käytöstä, sekä integroidusta markkinoinnista ja siilojen poistosta.

Risto Pasanen on digitaalisen brändin- ja aineistonhallinnan Suomen johtavan yrityksen Gredin innovatiivinen, inspiroiva ja isosti positiivinen toimitusjohtaja. Risto veti keskustelua ja puhuu brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan vastuullisesta ekosysteemistä, sekä toimintatapojen, työkalujen ja osaamisen tärkeydestä.

Katso suomenkielinen webinaari suoraan tästä.

Heräsikö kysymyksiä ja ajatuksia?

 
Miten saat brändisi hyvään hallintaan ja kukoistamaan yhdessä tekemällä – niin etätöissä, tiimitöissä kuin koko ekosysteemissäsi Suomessa ja globaalisti? Sen tekee mahdolliseksi suomalainen, tietoturvallinen Gredi Content HUB.

Kysy lisää, me autamme!

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani