Gredi tekee asiantuntemuksella koodia Suomesta


Gredille on myönnetty Koodia Suomesta -tunnuksen ja -merkin käyttöoikeus jälleen vuonna 2023. Haluamme lämpimästi kiittää Koodia Suomesta -organisaatiota tästä tärkeästä tunnustuksesta.

Gredi on vuonna 1998 perustettu 100% kotimainen, digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä. Juuremme ovat vahvasti kotimaamme kamarassa. Gredi on Suomen johtava brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan ohjelmistoja kehittävä yritys, ja toteutamme uusimpina, suuren kysynnän osaamisalueinamme asiakkaillemme julkaisuautomaatiota sekä verkkopalveluja. Gredi kuuluu PunaMusta Media -pörssiyhtiöön, ja sisaryhtiöitämme ovat esimerkiksi verkkopalveluja tuottava huippuosaaja Exove sekä PIM eli tuotetiedon hallinnan varsinainen rokkistara RockOn.

Koodia Suomesta -diplomi on asiakkaidemme arvostama tunnustus, joka osoittaa, että Gredin ohjelmistotuotteet ja -palvelut ovat suomalaisia. Koodia Suomesta -merkki on selvä osoitus vastuullisille päättäjille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä kotimaisten alansa asiantuntijoiden kanssa. Valitsemalla toimittajaksi tai kumppaniksi organisaatiolleen arvoa ja asiakashyötyjä tuottamaan Koodia Suomesta -merkkiä käyttävän yrityksen, voit luottaa siihen, että ohjelmisto suunnitellaan ja koodataan kotimaassamme.

Lue lisää Koodia Suomesta -organisaatiosta: koodiasuomesta.fi
Tutustu Gredin asiakkaideen saamiin hyötyihin: www.gredi.fi/asiakkaat

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani