Globaali ulkomainosyhtiö hyödyntää Suomessa Gredi Content HUBia brändin- ja aineistonhallinnassa

JCDecaux Finland on osa JCDecauxia, joka tavoittaa mainosvälineillään ympäri maapallon nykyään yli 850 miljoonaa ihmistä. JCDecaux on ulkomainonnan globaali markkinajohtaja. Yhtiön näkyviä ja näyttäviä mainosvälineitä asiakkaiden upeilla kampanjoilla kohtaat kadunkalusteissa ja liikennevälinemainonnassa. JCDecaux Finlandilla on yli 10 000 mediapintaa ympäri Suomen.

JCDecaux Finland käyttää Gredin räätälöimää digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelua, joka on nimeltään JCDecaux Content HUB. Se tuo käyttäjille aineistojen toimituksen nopeuden ja käyttömukavuuden lisäksi joustavuutta ja turvallisuuden tunnetta. Palvelussa toimittajalla on näkymä kaikkiin toimittamiinsa aineistoihin ja niiden statukseen työnkulussa. Palvelun arkisto mahdollista aineistojen sujuvan uudelleen käytön”, kertoo Tiina Eronen, JCDecaux Finlandin Print & Content Specialist.

JCDecauxille on oleellista hyvä yhteistyö painotalojen kanssa. Gredin kanssa samaan konserniin kuuluva PunaMusta Coloro painaa JCDecauxille näyttävät julisteet aikataulussa. ”Yhteistyö JCDecauxin, Gredin ja PunaMusta Coloron välillä sujuu hyvin. Pitkäaikainen yhteistyö ja tutut yhteyshenkilöt lisäävät luonnollisesti sujuvuutta. Tämä on hirveän selkeää tekemistä, kiittää Jenni Laine, PunaMusta Coloron tuotantopäällikkö.

”Kiitämme JCDecauxia hyvin sujuvasta yhteistyöstä! Tavoitteemme on toteuttaa jatkuvasti kehittyvällä Gredi Content HUBilla, sekä tarkasti yhdessä mietityillä integraatioilla arjen työn sujuvuutta JCDecauxin mahtavalle tiimille ja heidän laajalle ekosysteemilleen. Yhdessä tehden saadaan parasta arvoa kumppanuudesta”, sanoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Kiinnostuitko? Lue asiakashyödyistä kertova case JCDecaux

Innostuitko JCDecauxin ulkomainosmahdollisuuksista? Katso: https://www.jcdecaux.fi/

Haluatko painotarjouksen? Kysy lisää: https://www.punamustacoloro.com/yhteystiedot

Haluatko tietoa Gredi Content HUBin hyödyistä organisaatiollesi? Katso: https://www.gredi.fi/

Mieluusti lisätietoja antavat:

Tiina Eronen, JCDecaux Finland Oy, Print & Content Specialist, tiina.eronen@jcdecaux.com, puh. 040 592 9592

Jenni Laine, PunaMusta Coloro, tuotantopäällikkö, jenni.laine@punamusta.com, puh. 050 431 5033

Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani