Coloro ja Gredi yhteistyöhön

Graafisen alan ketterä kasvuyritys Coloro ja Suomen johtava brändin- ja aineistonhallinnan yritys Gredi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta molempien yritysten asiakkaat saavat aiempaa paremman palveluvalikoiman käyttöönsä.

Coloro käsittelee suuren määrän asiakkaittensa tiedostoja eri muodoissa. Erityisesti esillepanotelineiden ja muiden rakenteiden piirrostiedostojen määrä on rajussa kasvussa. ”Oli suorastaan välttämätöntä ottaa käyttöön hallittu ratkaisu aineistojen säilömiseen, editoimiseen, jakeluun, kommentointiin ja hyväksyntään”, toteaa Coloron kehitysjohtaja Sampsa Lilja. ”Markkinoilta erottui heti Gredin työkalu ylivoimaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Jatkossa kaikki digitaalinen materiaalimme asuu yhdessä paikassa. Asiakkaittemme elämä helpottuu aivan oleellisesti”, jatkaa Lilja.

Gredi hallinnoi satojen asiakasyritysten tiedostoja, joista suuri määrä on PDF-muodossa. Markkinoilta on tullut painetta niiden tulostuttamisen ja painattamisen helpottamiseen. ”Olemme sopineet Coloron kanssa lisäpalvelusta, jossa tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden heidän materiaaliensa painamiseen ja tulostamiseen suoraan palvelumme sisältä”, iloitsee Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen. ”Jatkossa asiakkaallamme on painokelpoisten materiaalien vieressä toiminto, joka antaa työlle heti hinnan ja painaminen voi käynnistyä reaaliajassa” päättää Pasanen.

Coloron ja Gredin yhteistyö tulee laajenemaan nopeasti muihinkin suuntiin. Erityisesti suurasiakkaiden tuskaa markkinointiluvallisten kuluttaja-asiakkaiden määrän nostamiseen tullaan helpottamaan automaation avulla.

Lisätiedot:

Sampsa Lilja, kehitysjohtaja, Coloro: sampsa.lilja@coloro.fi
Risto Pasanen, toimitusjohtaja, Gredi: risto.pasanen@gredi.fi

 

Coloro on vuonna 2018 perustettu graafisen alan ketterä kasvuyritys, joka työllistää 50 ammattilaista ja tekee noin 7 Meur liikevaihdon. Coloron toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella.

Gredi on yli 20 vuotta toiminut Suomen johtava digitaalisen aineiston- ja brändinhallinnan yritys, jonka liikevaihto on noin 2 Meur ja jonka palkkalistoilla on 13 työntekijää. Gredin toimipiste on Espoon Otaniemessä.

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani