Gredin kumppani Valtti sai ISO 14001 ymparistösertifikaatin

Gredin asiakastyytyväisyyskyselyjen mukaan on tärkeää, että Gredi Content HUB on vastuullinen, kotimainen ja tietoturvallinen aineiston- ja brändinhallinnan ratkaisu. Gredin asiakkaiden kymmenet miljoonat digitaaliset materiaalit ovat varmassa turvassa Gredin konesalikumppanilla Valtilla.

Nyt Valtille on myönnetty arvostettu ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Olen todella ylpeä, että olemme päässeet tähän pisteeseen kovan työn tuloksena”, sanoo Valtin ympäristö- ja projektipäällikkö Amanda Shonubi. Tämä ei kuitenkaan ole vielä mikään päätös Valtin ympäristötyössä, vaan ainoastaan yksi välietappi. Nyt mietitään uudet tavoitteet ja seuraavat askeleet kestävän kehityksen eteen”, Amanda toteaa.

Valtilla on jo aiemmin ollut kansainväliset ISO/IEC 27001:2013-standardin vaatimusten mukainen tietoturvahallinnan järjestelmäsertifikaatti ja ISO/IEC 20000-1:2011 IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifikaatti.

Valtin kaikki sertifikaatit kattavat koko konesaliliiketoiminnan sekä kaikki ydin- ja tukiprosessit

”Gredi ja Valtti tekevät mainiota yhteistyötä, joka perustuu pitkäjänteiseen ja tiiviiseen työskentelyyn, unohtamatta selkeän kommunikoinnin tärkeyttä. Saumaton yhteistyö on tärkeää niin Gredille, kuin heidän asiakkailleen, jotta heidän hankkimansa palvelu toimisi kokonaisuudessaan mahdollisimman hyvin”, Valtin palvelupäällikkö Patrick Ekman sanoo.

Valtti kasvaa hyvää tahtia ja on tehnyt myös merkittäviä yritysostoja. Nyt Valtilla työskentelee noin 230 intohimoista teknologiaosaajaa, joiden tehtävänä on tuoda asiakkaat parhaiden ratkaisujen äärelle. Valtti uudisti juuri myös brändiään. Valtin uusi arvolupaus paaluttaa, että Valtti on markkinoiden vähiten monimutkainen vaihtoehto. Valtti ymmärtää asiakkaiden arkisia kasvukipuja ja skaalautuu yrityksen kasvaessa. Valtin palvelut kattavat jatkuvat IT-palvelut päivittäisen liiketoiminnan tueksi, sekä digitaalisen työn ja liiketoiminnan ratkaisujen kehityksen ja konsultoinnin.

Lue uutinen Valtin uudesta sertifikaatista
Lue lisää Gredin aineistonhallinnan tietoturvasta
Tutustu Valtin ympäristöpolitiikkaan
Tsekkaa Valtin ajankohtaiset blogit, joista voit suodattaa sisältöä aiheen mukaan esimerkiksi tietoturvasta, korkeasta käytettävyydestä tai sujuvasta etätyöstä
Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo
Haluatko nähdä ja kuulla Gredi Content HUBin hyödyt arjen työn helpottajana? Buukkaa maksuton demo

Lisätietoja saat:

Valtti Kumppanit Oy, ympäristöasiat, ymparisto@valtti.com
Risto Pasanen, Gredi Oy, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani