Gredi tukee Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä

mll_gredi_logot

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Gredi ovat jo pitkään tehneet tiivistä ja hyvää yhteistyötä. MLL:n markkinointi-, viestintä- ja kenttäväki on käyttänyt vuonna 2020 lanseeratun uuden ilmeen jalkautukseen Gredin MLL:lle luomaa digitaalista brändin- ja aineistonhallintapalvelua Gredi Content HUBia. Se on tietoturvallinen pilvipalvelu, johon on koottu käyttäjien kannalta helposti löydettäväksi ja hyödynnettäväksi yhtenäisesti kaikki aineistot, kuten personoitavat some-postauspohjat. Niitä käyttämällä kaikki voivat viestiä, ja MLL:n ilme pysyy takuuvarmasti brändihallittuna.

”MLL on Suomen suurin lastensuojelujärjestö juuri valtavan paikallisen verkostonsa vuoksi. MLL:n paikallisia yhdistyksiä on Suomessa 546 ja käytännössä ainakin yksi yhdistys löytyy lähes jokaisesta Manner-Suomen kunnasta, isoimmista kaupunkikeskuksista useita”, aloittaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton viestintäpäällikkö Maria Gnosspelius.

lasten_nuorten_mll

”Paikallisen toiminnan sydän ovat MLL:n perhekahvilat, joita toimii normaaliaikana maassamme yhteensä lähes 700. Perhekahvila on kaikessa yksinkertaisuudessaan arjen jaksamista hienolla tavalla tukeva asia. Perhekahvilat kokoontuvat usein kerran viikossa, ja paikalle voi tulla kuka tahansa lapsen kanssa tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia. Lapsille löytyy leikkikavereita. Vanhemmille tarjoutuu tilaisuus keskustella lapsen kehityksestä ja arjen haasteista ja iloista keskenään, tutustua ja ystävystyäkin. Vapaaehtoiset perhekahvilaohjaajat huolehtivat tunnelmasta ja puitteista ja saattavat ohjata keskustelua tai ohjelmaa lapsille”, Maria kertoo.

Vertaistuki auttaa ja tekee arjesta iloista

”Palaute perhekahviloista on positiivista, vertaistuki toimii ja auttaa tekemään arjesta iloista. Gredin Content HUBiimme loimmekin ensimmäisten aineistojen joukossa somepostauskuvia juuri perhekahvilatoiminnasta. Ne ovat paikallisten aktiivien käytössä, jotta perhekahvilasta viestiminen olisi mahdollisimman yksinkertaista”, Maria havainnollistaa.

”Mannerheimin Lastensuojeluliiton toiminta on merkittävää ja inhimillisyyttä edistävää. Arvostamme suuresti MLL:n ihmisten työtä suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Meille Gredillä on tärkeää tukea MLL:n kentän ihmisten vapaaehtoista ja aktiivista toimintaa Content HUBimme avulla”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen”Teemme jatkuvaa, tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä upean asiakkaamme kanssa”, Risto kiittää.

Haluatko tietää, miten MLL:n väki käyttää Content HUBiaan? Lue case

Kiinnostuitko Mannerheimin Lastensuojeluliiton tärkeästä työstä? Lue lisää

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Mitä kaikkea upeaa sillä voikaan tehdä? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä koko kentän ihmisten arjen työn ja tekojen helpottajana? Ota yhteys

Mieluusti lisätietoja antavat:

Maria Gnosspelius, MLL, viestintäpäällikkö, maria.gnosspelius@mll.fi, puh. 050 325 6126
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani