Yhteinen suunta – kohti vastuullista kasvua ja muutosta

Haastattelussa ProComin toimitusjohtaja Elina Melgin ja Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen haastavat viestinnän ammattilaiset ottamaan vastuun kasvusta ja muutoksesta.

Mitä kasvu kohti vastuullisempaa tulevaisuutta vaatii organisaatioilta? Mitä viestintätyön tulevaisuus edellyttää viestijältä? ProCom-päivässä 5.6.2019 Helsingissä luodaan satojen ammattilaisten voimin kokonaiskuvaa siitä, missä kaikkialla viestijää tänä päivänä tarvitaan ja miksi.

Miten kasvetaan vastuullisesti?

Käsite vastuullinen on monisyinen”, aloittaa ProComin Elina Melgin.

”Vastaan parilla esimerkillä. Kaiken liiketoiminnan tulee lähtökohtaisesti olla vastuullista. ProComille vastuullinen kasvu merkitsee esimerkiksi sitä, että kasvutavoitteet ja talous pysyvät balanssissa. ProComille vastuullinen kasvu merkitsee myös yksilön kasvua. Me koulutamme ja tarjoamme verkoston jäsenille neuvoja henkilökohtaiseen kasvuun. Käsite vastuullisuus tässä viittaa siihen, että olemme kuunnelleet jäsenten tarpeita ja toiveita, olemme osallistaneet jäsenkuntaa, ja tarjoamme sellaista vastuullista yksilötasoista kasvua, jolle on aitoa kysyntää”, Elina Melgin havainnollistaa.

”Mielestäni vastuullisuus luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia”, toteaa Gredin Risto Pasanen ”100% suomalaisomisteinen Gredi on yli 20 vuotta sitten perustettu nimenomaan vastuullisen kasvun periaatteille. Yrityksemme nimi Gredi tulee sanoista Green digital. Vastuullisuus alkaa pienistä askeleista. Vastuullinen yritys huolehtii henkilöstön sekä asiakkaiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta, sähköistää prosesseja ja tehostaa resurssien käyttöä. Gredille vastuullinen kasvu merkitsee liiketoimintamme tavoitteiden mukaista, jatkuvaa, kannattavaa kasvua, jossa huomioidaan aina tietoturva ja ekologisuus”, linjaa Risto Pasanen.

”Se merkitsee vastuullista kansainvälistä ja kotimaista kasvua tekevien asiakkaidemme brändin- ja aineistonhallinnan tarpeiden ja ideoiden huomiointia viestinnässä, myynnissä, tuotekehityksessä ja asiakaspalvelussa. Se on henkilöstömme loistavan osaamisen jatkuvaa kehittämistä ja tiimiemme ja ihmistemme hyvinvoinnin kasvattamista”, Risto Pasanen sanoo hymyillen aurinkoisesti.

ProCom-päivän parhaat puhujatärpit!

ProComin Elina Melgin odottaa itsekin innolla monipuolisen puhuja-arsenaalin lavalle tuovaa, inspiroivaa ohjelmaa. ”ProCom-päivän puhujakaartissa omia suosikkejani ovat Martti Hetemäki, koska saan häneltä aina pureskeltavaksi uutta yhteiskunnallista dataa; Suvi Widgren, koska rohkeasti avattu henkilökohtainen tarina koskettaa aina, sekä Lauri Reuter, koska biotekniikan tohtorilta löytyy tietoa, jota minulla ei ole, vielä. Uuden oppiminen on parasta.”

Saa kiehtovan vastauksen, kun Elinaa pyytää vinkkaamaan päivänpolttavimman aiheen, joka kohahduttaa ProCom-päivän yleisöä eniten. Olisiko rohkeus? Se kohahduttaa ihmisiä siksi, että he tietävät, että intohimon perässä meneminen edellyttää valtavaa rohkeutta. Ja juuri se tuo muutosta ja menestyksen.”

Ilmoittaudu nyt!

ProCom-päivää on järjestetty Suomessa vuodesta 1947, ensiksi Tiedottaja-päivän nimellä. Se on viestinnän vuoden ykköstapahtuma, jossa saat parhaat kontaktit ja uutta tietoa, vaikka jo luulit tietäväsi kaiken!

VUODEN 2019 PROCOM-PÄIVÄ ON LASIPALATSIN BIO REX -ELOKUVATEATTERIN TILOISSA 5.6.2019.

Suosittu viestinnän huipputapahtuma täyttyy vauhdilla! ProCom-ilmoittautumiset, ohjelman ja puhujat näet tästä.

Gredi on ProCom-päivän pääyhteistyökumppani. Tervetuloa Gredin standille keskustelemaan vastuullisesta 100% brändinhallinnasta, joka on elintärkeä viestinnän ammattilaisten päätehtävä! Nappaa kaikille viestijöille ideoita ja aitoa työniloa tarjoavat elävän viestintäelämän vinkit siitä, miten hallitset vastuullisesti brändiäsi paremmin kuin koskaan ennen, Gredin asiakkaat neuvovat.

Onko vain 1 minuutti aikaa?

Mitä kaikkea voisit tehdä nopeammin, jos käyttäisit Gredi Content HUBia? Sillä viestinnän, markkinoinnin ja myynnin ammattilaiset helpottavat työtään joka päivä. Katso 1 minuutin video, niin tiedät miten!

Katso video

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani