Ällistyttäviä
mahdollisuuksia

That’s amazing!

100% quarantee
edellinen seuraava
 

Asiakaskeskeinen PÄÄOPERAATTORI

GREDI OY on 100% kotimainen, Suomen johtava brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan ohjelmistoja ja palveluja kehittävä sekä tarjoava yritys. Yrityksen verkkopalveluja käyttävät yksityiset ja julkiset, suuret ja keskikokoiset organisaatiot älykkääseen ja turvalliseen digiaineistojen tallentamiseen, hallintaan, muokkaukseen, säilytykseen, jakeluun ja monikanavaiseen julkaisuun. Palveluillamme on yli 200.000 käyttäjää yli 165 maassa. Lue asiakkaistamme ja katso esittelyvideomme.

Haemme aikaansaavaan ja kasvavaan joukkueeseemme Espoon Otaniemeen motivoituneita pelaajia. Oletko Sinä seuraava järjestelmäasiantuntijamme, joka on

Asiakaskeskeinen PÄÄOPERAATTORI

ylläpito-, kehitys- ja asiakaspalvelutehtäviin

Tehtäväsi on monipuolinen. Järjestelmäasiantuntijana ylläpidät ja kehität laajan asiakaskuntamme tietoteknisiä järjestelmiä. Jaat osaamistasi ja asiantuntijuuttasi organisaatiossamme sekä tuet help deskimme päivittäistä työtä. Osallistut aktiivisesti järjestelmien kehittämiseen, ylläpitoon ja suunnitteluun sekä projektien toteuttamiseen asiakkaidemme kanssa.

Sinulla on usean vuoden kokemus käyttöjärjestelmien ja verkkopalveluihin liittyvien sovelluspalvelinten asennuksista, hallinnasta ja konfiguroinnista monipalvelinympäristössä. Omaat perustiedot eri käyttöjärjestelmien skriptikielistä ja eri tyyppisten SQL-tietokantojen hallinnasta.

Teet laadukasta projekti- ja ylläpitotyötä. Otat vastuun asiakkaidemme järjestelmistä. Opit nopeasti uutta ja autat työtovereitasi osaamisellasi. Ongelmanratkaisukykysi on mainio. Olet positiivinen, proaktiivinen, vastuuntuntoinen ja aikaansaava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja mainio asiakaspalveluasenne. Puhut ja kirjoitat hyvää englantia, sekä toimit sujuvasti kehitys- ja ylläpitotiimin jäsenenä. Haluat työssäsi kehittyä itse ja kehittää Grediä alan johtavana brändin ja digitaalisen aineistonhallinnan palveluntarjoajana.

Arvostamme erityisesti osaamistasi näissä:

  • Käyttöjärjestelmät: erinomainen Linux-osaaminen, erittäin vahva Windows-osaaminen
  • Skriptaus: CSH, JavaScript, HTML, SQL
  • Ylläpito/asennus/konfigurointi: MySQL, Apache, Tomcat, Jboss/Wildfly
  • SSO-järjestelmät: ADFS, Azure AD

Arvostamme lisäksi ohjelmointikokemusta, digimedian ja graafisen alan perustaitoja, kuten kuvankäsittelytaitoja, sekä ymmärrystä VmWare-virtuaalialustoista ja niiden arkkitehtuurista.

Tarjoamme Sinulle erinomaiset edut, loistavan työympäristön sekä osaavat ja motivoituneet kollegat. Innostuneessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme on hyvä yhteistyöhenki ja tekemisen meininki. Arvostamme asiakkaitamme suuresti, ja kun asiakkaamme menestyvät, mekin menestymme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään linkin kautta heti. Aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n konsultti Mika Moisander, mika.moisander@targetheadhunting.fi ja puhelin 040 0305674.

Hakuaika alkaa: 20.02.2020 14:00. Hakuaika päättyy: 03.03.2020 23:59

HAE TÄSTÄ
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani