Gredi onnittelee tuoreita suomalaisia olympiamitalisteja!

Loistavaa Suomi!

Tulevana viikonloppuna 2.-4.3.2018 kilpaillaan Salpausselällä Lahti Ski Games -tapahtumassa maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancup -pisteistä. Mukana tapahtumassa ovat tuoreet suomalaiset olympiamitalistit ja suuri joukko muita maailman hiihto- ja mäkihyppytähtiä. Mukana on myös Suomen Hiihtoliiton pitkäaikainen kumppani Gredi.

Suomen Hiihtoliitto ja Gredi ovat tehneet pitkäaikaista yhteistyötä. Gredin tarjoaman kotimaisen ja dynaamisen aineistonhallinnan ratkaisun avulla Hiihtoliitto pystyy ohjaamaan markkinoinnin ja viestinnän resurssit tehokkaaseen käyttöön. Aineistot siirtyvä verkkolevyiltä hyvään talteen ja kaikkien osallisten saataville. Kustannussäästöjä syntyy myös siitä, että dynaamisten aineistopohjien ansiosta jokaista asiaa ei tarvitse aina teettää talon ulkopuolella.

Digitaalinen aineistonhallinta tukee Hiihtoliiton brändinhallintaa ja uudistetun brändin jalkautusta. Myös lehdistölle on helppo tarjota aina oikeat ja uusimmat aineistot, joissa on lisäksi oikeat partnerit näkyvillä.

Tulevan viikonlopun tapahtumassa Salpausselällä kilpailevat tuoreet suomalaiset olympiamitalistit Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski. Mukana kannustamassa on myös Gredi.

Onnea Iivo, Krista ja Suomi!

 

Kiinnostuitko palvelustamme? Lue lisää palvelustamme: www.gredi.fi

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani