Lisää rokkia palvelukokonaisuuteemme RockOn-yrityskaupasta

Rockon kuvituskuva

Maailmamme rokkaa entistä vahvempana, kun emoyhtiömme PunaMusta Media Oyj osti tuotetiedon hallinnan ratkaisuihin erikoistuneen RockOn Oy:n koko osakekannan.

RockOn tarjoaa asiakkailleen myyntiä ja markkinointia tukevan tuotetiedon keskitetyn hallintajärjestelmän, PIM-järjestelmän, jolla kaikki tuotetiedot kerätään yhteen paikkaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa ratkaisuja esimerkiksi mobiilisovellusten ja verkkokauppojen kehittämiseen sekä erilaisiin integraatioihin. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Berner, Harvia, Kamux ja Valio.

Gredin ja PunaMusta Digitalin yhdistetyin voimin olemme saavuttaneet aseman Suomen johtavana digitaalisen aineiston- ja brändinhallinnan palveluntarjoajana. Nyt RockOn täydentää kokoonpanomme tuoden tuotetiedon mukaan kokonaisuuteen. Palvelukokonaisuutemme on kattavuudessaan ainutlaatuinen.

Tuotetiedon sekä aineiston- ja brändinhallinnan palvelujen lisäksi tarjontamme kattaa esimerkiksi mobiili-, verkkopalvelu- ja verkkokaupparatkaisut sekä erilaiset analytiikka- ja integraatiopalvelut, jotka tuovat läpinäkyvyyden markkinoinnin toimivuuteen.

Ja luonnollisesti saat kauttamme myös PunaMusta-yritysperheen  tuottamat perinteisemmät näkyvyys- ja painopalvelut, Suomen vastuullisimmat sellaiset, tottakai. Yritysperheemme onkin jo komea kokoonpano kokonaisvaltaisia markkinoinnin ratkaisuja, jotka kaikki ovat saatavilla tutun yhteyshenkilösi kautta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä myös uusien tarpeiden tiimoilta!

Mieluusti lisätietoja antaa:
Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani