Vantaan kaupunki valitsi laajaan käyttöön Gredin
kotimaisen, tietoturvallisen brändin- ja aineiston-
hallintapalvelun

Vantaan kaupunki on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa ja ottaa käyttöön digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun Gredi Content HUBin.

Etelä-Suomessa sijaitseva Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki 240 000 asukkaan voimalla, ja kovassa kasvussa. Vieraskielisten osuus on Suomen kaupungeista suurin, ja Vantaalla puhutaankin yli 120 äidinkieltä. Nimensä Vantaa on saanut kaupungin läpi virtaavasta joesta. Kaupunki tunnetaan Helsinki-Vantaan lentoasemasta, yritysalue Aviapoliksesta, tiedekeskus Heurekasta ja Sipoonkorven kansallispuistosta.

Gredin rakentama brändin- ja aineistonhallintapalvelu on nimeltään Vantaan Brändipankki. ”Rakentamisvaiheessa olevalla palvelulla on tarkoitus helpottaa graafikkotiimimme päivittäistä arjen työtä, ja tuottaa organisaatiolle brändihallittuja kevyitä graafisia pohjia itsetyöstettäväksi”, kertoo Gredin rakentaman palvelun pääkäyttäjä Heidi Hölttä, Vantaan kaupungin viestinnästä.

Jotta kumppanuudesta saadaan täysi arvo, kumppanin valinta on oleellinen asia. Miksi Vantaan kaupunki valitsi Gredin kumppaniksi? ”Valitsimme Gredin juuri siksi, että se mahdollistaa monipuoliseen paino- ja digikäyttöön tarkoitettujen pohjien luomisen”, Heidi sanoo.

Palvelu on tarkoitus jalkauttaa koko Vantaan kaupungin organisaation käyttöön, viisaasti askel kerrallaan, organisaation tarpeiden ja kysynnän mukaan. Aineistoportaali toteutetaan digiviisaalla toimintamallilla, joka mahdollistaa tulevaisuudessa kovan käytön omalle organisaatiolle, kumppanuudet, integraatiot, automaatiot ja tekoälyn hyödyntämisen. Vantaa on miettinyt valintansa hyvin.

Hyötynä brändihallitut työt tehokkaasti ja itse tekemisen ilo

Heidi kertoo, että kaupungin runsaat graafiset materiaalit työstetään pääosin kaupungin omassa graafikkotiimissä. ”Tilauksista tyypillisesti suuri osa on julisteita ja yhä enemmän digimainoksia, jotka työllistävät graafikoitamme päivittäin.”

Gredin toteuttaman palvelun avulla kaupungin graafikot suunnittelevat, tallentavat ja hallinnoivat dynaamiset mallipohjat työntekijöiden käyttöön. ”Luomme painokelpoisia pohjia ensi alkuun esimerkiksi julisteille, ja sen jälkeen niistä versioitaviin diginäyttöihin, sekä jatkossa myös muuhun tarpeeseen. Olemme tunnistaneet tarpeita jopa dynaamisilla pohjilla tehtäville pienille esitteille. Diginäyttöjä kaupungillamme on joka puolella valtavasti, ja tarvetta niissä näytettävään sisältöön on koko ajan paljon”, Heidi kertoo. Dynaamisten pohjien avulla käyttäjät pystyvät tulevaisuudessa itse tekemään Vantaan kaupungin brändin mukaisia aineistoja. Visuaalinen ilme pysyy aina hallittuna, ja graafikoiden työaikaa vapautuu muun muassa kehittämistyöhön.

Heidi visioi Vantaan Brändipankin hyödyntämismahdollisuuksia. ”Sen avulla on mahdollista jalkauttaa brändiä yksityiskohtaisempiin kokonaisuuksiin näinkin suuressa kaupungissa, jossa on valtavasti erilaisia tarpeita. Samalla pystymme ennakoimaan tulevia viestintätarpeita ja -toimia, kuten juhlavuoden pohjia Vantaan täyttäessä 50 vuotta ensi vuonna”, Heidi sanoo.

”Kiitämme Vantaan kaupunkia luottamuksesta ja hyvin alkaneesta yhteistyöstä! Toteutamme 100% kotimaisella, jatkuvasti kehittyvällä, tietoturvallisella Gredi Content HUB brändin- ja aineistonhallintapalvelulla kaupunkiorganisaation ja heidän kumppaniensa arjen työn sujuvuutta älykkäin toimintamallein ja työvälinein”, sanoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

 

Kiinnostuitko Vantaan kaupungista? Lue lisää: www.vantaa.fi

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä organisaatiosi vetovoiman vahvistajana ja markkinointisi tehostajana? Ota yhteys: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Tykkäisitkö nähdä, miten dynaaminen pohja toimii käytännössä? Pyydä Gredin myynnin asiantuntijoilta nopea, maksuton esittely: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti lisätietoja antavat:

Heidi Hölttä, Vantaan kaupunki, Viestintä, visuaalisen viestinnän tiiminvetäjä,
heidi.holtta@vantaa.fi, puh. 050 312 2101

Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja,
risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

 

 

 

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani