Meillä on kertoa mahtavia uutisia
– Grediin uutta osaajavoimaa!

Grediin tulee reilusti lisää uutta digitaalista osaamista, kun samaan konserniin kanssamme kuuluva PunaMusta Digital Oy sulautuu 31.12.2022 Gredi Oy:ön. Sulautumisen jälkeen PunaMusta Digital Oy:n nykyiset asiakkaat ovat Gredin asiakkaita, ja yhteistyö jatkuu normaaliin, yhdessä sovittuun tapaan.

Gredin asiakkaiden ei tarvitse tehdä tämän loistavan uutisen tähden mitään muutoksia. Tutut yhteyshenkilöt pysyvät mukana digitaalisen kehityksen kumppaneina. Meidät tavoittaa tutuilla yhteystiedoillamme: https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Tämän fuusion myötä Gredi on entistäkin vahvempi arvoa asiakkailleen tuova kumppanisi yhteisellä matkalla liiketoimintasi menestykseen. Gredi on digitaalisen markkinointiviestinnän edelläkävijä, jolta saat kokonaisvaltaisia digitaalisia ratkaisuja vapauttamaan resurssejasi ja kasvattamaan kilpailuetuasi. Kasvatamme digitaalisen pääomasi tuottoa automatisoinnin, tiedon yhdistämisen, brändin- ja aineistonhallinnan, sisällöntuotannon ja monikanavaisen viestinnän keinoin.

Mitä uutta tekisimme kanssasi seuraavaksi?

Lisätietoja fuusiosta sekä uusia ideoita vuodelle 2023 antavat:

 

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani