Škoda Octavia on Vuoden Auto 2021 Suomessa

Helkama-Auton maahantuoma Škoda Octavia on valittu Vuoden Autoksi 2021 Suomessa. Suomalaisen Auto- ja liikennetoimittajien AuLi ry:n toimittajien valtavalla äänivyöryllä Škoda Octavian saavuttama voitto julkistettiin Auto- ja Liikennegaalassa Helsingissä 27.1.2021.

Kuvaaja: Esko Tuomisto

Škoda on ainoa autobrändi, joka on valittu kahdesti Vuoden Autoksi, ja vieläpä peräkkäisinä vuosina. Viime vuonna voitti kompakti katumaasturi Škoda Kamiq, ja nyt Škoda Octavia”, sanoo Helkama-Auton viestintäpäällikkö Kari Aalo.

Tuomariston yli 100 suomalaista autoalan ammattilaistoimittajaa koeajoivat 27 kilpailun uutuusautoa.

Voitosta äänestäneet toimittajat kuvailivat Škoda Octaviaa näin:

  • Laadukas ja varusteltu kokonaisuus sopivan kokoisessa paketissa.
  • Käytännöllinen, tilava ja mukava auto monipuolisilla käyttövoimaratkaisuilla on kokonaisuutena vuoden paras uutuus.
  • Suomalaiseen käyttöön ja makuun sopiva tilava perheauto, jonka laaja voimalinjavalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin.


”Škoda
Octavia tarjoaa erittäin laajan malliston, josta löytyy vaihtoehto jokaiselle: kahtena korimallina tarjolla olevan uutuuden saa myös nelivedolla, kaasuversiona tai vaikkapa sporttisena RS-lataushybridinä”, kertoo Kari Aalo.

 

Käyttövoimavaihtoehtoja löytyy: on bensiiniä, dieseliä, kaasuversio, kevythybridi sekä ladattava hybridi, jossa on sekä bensiini- että sähkömoottori.

Mistä asiakkaat erityisesti tykkäävät Škoda Octaviassa?

”Huipputason ajettavuus ja miellyttävä matkanteko. Malliston monipuolisuus. Auton muotoilu ulko- ja sisätiloissa. Se on se fiilis, kun hyppäät autoon sisään! Škoda on tunnettu väljistä tiloista matkustajille ja tavaroille. Laadukkaat materiaalit ja huippuluokan avustimet tekevät matkanteosta miellyttävämpää ja turvallisempaa. Autossa on Škodan Simply Clever -sloganin mukaisia, arkea helpottavia ratkaisuja, pieniäkin juttuja, kuten kassikoukut tavaratilassa tai jääraappa bensiinitankin luukussa, Kari Aalo kertoo.

 

”Lämpimät onnittelumme Vuoden Auto Suomessa 2021 -voitosta. Upea saavutus! On hienoa tehdä yhteistyötä maailman menestysbrändien kanssa”, sanoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen. Helkama-Auto kuuluu Gredin loistaviin, brändin- ja aineistonhallintapalvelu Gredi Content HUBia käyttäviin asiakkaisiin.

Helkama-Auto on perheyhtiö, ja osa yli satavuotiasta Helkama-yritysryhmää. Škoda-maahantuojana se on toiminut jo vuodesta 1947. Asiakkaita Suomessa palvelee maan kattava itsenäisten Škoda-jälleenmyyjien ja -huoltopisteiden verkosto.

Kiinnostuitko Škodasta ja mielitkö koeajolle Vuoden Autolla? Lue lisää ja ota yhteys: www.skoda.fi

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 min pikavideo: https://www.gredi.fi/gredi-content-hub-tutuksi/

Haluatko kuulla, miten Gredi Content HUB vauhdittaa kaikkien etä- ja ryhmätyötä? Ota yhteys:  https://www.gredi.fi/yhteystiedot/

Mieluusti lisätietoja antavat:

Kari Aalo, Helkama-Auto, viestintäpäällikkö, kari.aalo@skoda.fi, puh. 041 546 6006
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani