Roosa nauha -keräyksellä tuetaan laajasti hyvää työtä – osallistu sinäkin nyt!

Vastuullisuus on Gredille tärkeä arvo, ja se on kaiken tekemisen keskiössä PunaMusta Mediassa, johon Gredi kuuluu. ”Tuemme omalta osaltamme asiakkaamme Syöpäjärjestöjen tärkeää ja laajasti näkyvää Roosa nauha -keräystä”, kertoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

On hyvä tietää, että joka kolmas suomalainen sairastuu elämänsä aikana syöpään. Varhainen syövän toteaminen ja nopea hoitoon pääsy on elintärkeää. Roosa nauha -keräys tukee rinta-, suolisto- ja muita syöpätutkimuksia sekä syöpäpotilaita laajasti. Suomessa on maailman huippua edustavaa syöpätutkimusta. Syöpäsäätiö on kerännyt Roosa nauhalla vuodesta 2003 alkaen lähes 17 miljoonaa euroa syöpätutkimuksen ja neuvontapalvelujen hyväksi.

Syöpäsäätiön viestinnän asiantuntija Carita Päivänen kertoo, että Roosa nauha -keräyksen merkitys on syöpien yleistyessä tärkeämpi kuin koskaan. Tutkimuksella päästään päivä päivältä lähemmäs Syöpäsäätiön tavoitetta: ettei Suomessa enää kukaan kuolisi syöpään. Tämän vuoden Roosa nauha -teema ”Rajat eivät ole meitä varten” haastaa mukaan kampanjaan myös uusilla tavoilla! Jokainen voi esimerkiksi osallistua Roosa nauha -juoksuun ja kokata oman Roosa -annoksen, Carita innostaa.

Roosa nauha on nyt Evan käsialaa

Roosa nauhan on tänä vuonna suunnitellut ammattinyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström. ”Rajattomuus edustaa minulle rohkeutta ylittää rajoja. Roosa nauha on kunnianosoitus elämälle”, Eva kiteyttää.

 

Syöpäjärjestöt hyödyntävät Gredi Content HUBia

Syöpäjärjestöt ovat jo pitkään hyödyntäneet arjen materiaalitulvan käsittelyssä brändin- ja aineistonhallinnassaan Gredi Content HUBia. ”Yhteistyö Gredin kanssa on mutkatonta, ja materiaalipankkia käytetään paljon. Syöpäjärjestöjen materiaalipankki on kaikkien tavoitettavissa, työskentelitpä missä päin Suomea tahansa”, summaa Anu Kytölä, Syöpäjärjestöjen viestinnän asiantuntija.

Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 8.10. ja keräys jatkuu 31.10.2021 asti.

Tanssitaan tähtien kanssa Roosa nauha -keräyksen hyväksi

Hyväntekeväisyysohjelma Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa nähdään livelähetyksenä MTV3:lla sunnuntaina 31.10. kello 19.30 alkaen.

Lisätietoa Roosa nauhasta ja lahjoittamisesta: www.roosanauha.fi
Lisätietoa Syöpäsäätiöstä: www.syopasaatio.fi
Lisätietoa PunaMusta Mediasta: www.punamustamedia.fi
Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Ota yhteys: www.gredi.fi/yhteystiedot/

Lisätietoja sinulle mieluusti antavat:
Anu Kytölä, Syöpäjärjestöt, viestinnän asiantuntija, anu.kytola@cancer.fi, puh. 050 382 8968
Carita Päivänen, Syöpäsäätiö, viestinnän asiantuntija, carita.paivanen@cancer.fi, puh. 050 590 5415
Risto Pasanen, Gredi, operatiivinen johtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani