Yhteistyö on voimaa – PunaMusta Media Oyj osti Gredi Oy:n


Gredi Oy on tänään 30.9.2021 myynyt koko osakekantansa PunaMusta Media Oyj:lle. ”Olemme erittäin innoissamme tästä, sillä tehty kauppa hyödyttää molempien yhtiöiden asiakkaita”, kertoo Gredin operatiivinen johtaja Risto Pasanen.

Gredin asiakkaat pääsevät nyt hyödyntämään myös PunaMusta -yritysperheen laajan tarjonnan tuomat mahdollisuudet. PunaMustan repertuaariin kuuluu esimerkiksi verkkopalvelu- ja analytiikkaosaaminen, joka tarjoaa läpinäkyvyyttä markkinointiin. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu Suomen laadukkaimmat ratkaisut digitaalisen ja painetun näkyvyyden tarpeisiin. Yhtiön erikoisuutena on hiilineutraali painotuote.

Gredin asiakkaita palvelevat tutut yhteyshenkilöt ja asiantuntijatiimi aivan kuten ennenkin. Gredi jatkaa toimintaansa entiseen tapaan samalla rautaisen asiantuntevalla henkilöstöllä, omana yhtiönään ja vanhalla y-tunnuksellaan.

”Yhdistynein voimin pääsemme palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita entistä kattavammalla ratkaisukokoisuudella yhdistämällä yhtiöiden osaamiset yhdeksi kokonaisuudeksi”, Risto Pasanen summaa.

Lisätietoja PunaMustasta löydät täältä ja pörssitiedotteen aiheesta täältä.

Lisätietoja Gredistä ja yrityskaupasta saat:
Risto Pasanen, operatiivinen johtaja, Gredi Oy, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

«
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani