Sitowise ja Gredi yhteistyöhön


Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Sitowise suunnittee älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Se operoi kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä yli 1900 eri alojen asiantuntijaa yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Sitowise haluaa nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visio on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. Sitowise on kasvanut viime vuosina nopeasti ja kannattavasti, ja konsernin nykyinen liikevaihto on noin 160 miljoonaa euroa. Sitowisen pääkonttori sijaitsee Espoossa ja konsernin toimitusjohtajana toimii Pekka Eloholma.

Sitowise valitsi brändin- ja aineistonhallintaansa Gredi Content HUBin. Sitowisen viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Minttu Vilander kertoo, että Sitowise teki suuren brändijulkistuksen, jota jalkautetaan koko vuoden 2021 ajan. Uusi slogan on: Sitowise – The Smart City Company. ”Aineistopankkimme on merkittävä uudistus. Meillä on ollut haasteena se, että materiaalia on ihmisten koneilla ja verkkolevyillä, ja osa materiaaleista jäi aina jonnekin piiloon. Meillä on hyvin monipuolinen palvelukattaus ja tuhansia erilaisia projekteja, mikä aiheuttaa sen, että erilaisia markkinointi- ja viestintämateriaalitarpeita on runsaasti. Usein löydettävyys kärsii eikä näkyvyyttä muiden tuottamiin materiaaleihin ole”, Minttu Vilander kertoo. Nyt on, brändihallitusti.

”Nykymaailmassa kaikilla on kova työkuorma. Jos aineistoja ei löydä helposti, niitä ei käytä. Aineistopankin pitää toimia saumattomasti, helposti ja nopeasti, eikä lisäkuormituksena. Ei saa mennä aikaa kuvien ja muiden materiaalien etsimiseen”, Minttu Vilander sanoo.

Gredin tekemästä Sitowisen digitaalisesta aineistopalvelusta löytyy nopea haku, brändiohjeita sisältävä Brand Book, viralliset brändielementit, kuten logot, ikonit ja brändikuvat. Siellä on markkinointikuvat, yritysesittelyt ja muut tärkeät materiaalit, joiden avulla kaikkien Sitowisen asiantuntijoiden on helppo tehdä brändin mukaisia esityksiä monessa muodossa ja eri kanaviin. Henkilöstö vie Sitowisen brändiä upeasti eteenpäin, ja esiintyy sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä esimerkiksi henkilökuvissa.

”Asioita tehdään nyt älykkäästi, läpinäkyvästi ja vastuullisesti”

”Kaikki aineisto on nyt kaikkien Sitowisen ihmisten saatavilla ilman rajoituksia”, Minttu Vilander linjaa. ”Sillä on iso vaikutus sujuvaan tekemiseen, ja voimme oppia toistemme tekemisestä. Materiaali on helposti saatavilla, eikä tarvitse kysellä muilta, saisiko käyttää ja voisitko toimittaa. Ollaan avoimia.”

”Kun ihmisemme menevät palveluun ensimmäisen kerran, haluamme että he ajattelevat WAU!”

”Aineistopalvelumme on hyvin selkeä. Brändistä on pyritty tekemään innostavat ja kiinnostavat ohjeet. Ei kieltoja, vaan positiivista kannustusta, miten käyttää aineistoja. Tavoite on antaa helposti brändin esittämiseen paljon materiaalia, ja mahdollistaa hyvän näköisten asioiden tekeminen ilman, että täytyy olla graafikko”, Minttu Vilander kertoo.

”Sitowiselle kiitos uudesta, loistavasta asiakkuudesta! Yhteistyö alkoi heti erinomaisesti. Sitowiselle tekemämme palvelu on tarkoitettu laajan tuotantoekosysteemin hyötykäyttöön”, kertoo Gredin toimitusjohtaja Risto Pasanen.

Viestintä on arvostetussa roolissa Sitowisella, ja Minttu Vilander vaikuttaa tulevaisuuden päätöksiin myös Sitowisen johtoryhmässä. ”Meillä on luotu koko Sitowisen tulevaisuuden työtä ajatellen aineistopalveluumme yli 200 käyttäjäryhmää, ja aiommekin tehdä myös projektityötä palvelun avulla. Aineistopalvelumme on jatkuva prosessi, se ei ole koskaan valmis.”

Miksi Sitowise valitsi Gredin?

”Meille tärkeät asiat olivat kotimaisuus ja luotettava tekijä. Meillä oli useampia vaihtoehtoja, niitä punnittiin. Uskomme Grediin ja Gredin kanssa yhdessä tehtävään palvelun kehitystyöhön, joka onnistuu Suomessa”, Minttu Vilander summaa.

Kiinnostuitko Sitowisesta? Lue lisää

Kiinnostuitko Gredi Content HUBista? Katso 1 minuutin pikavideo

Haluatko kuulla Gredi Content HUBin hyödyistä liiketoiminnallesi ja tuotantoekosysteemisi tekijöiden etä- ja ryhmätyön arkeen? Kysy lisää meiltä!

Mielellään lisätietoja antavat:

Minttu Vilander, Sitowise, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, minttu.vilander@sitowise.com, puh. 040 575 6660
Risto Pasanen, Gredi, toimitusjohtaja, risto.pasanen@gredi.fi, puh. 040 849 2620

« Lappset ja Gredi yhteistyöhön
»
 
AAA Suomen Vahvimmat Lowest credit risk Menestyjäyritys Suomalaista palvelua Koodia Suomesta Luotettava kumppani